Fiecare femeie ar trebui sa stie acest truc! – gândul
Wed, Jun 28th, 2017

Fiecare femeie ar trebui sa stie acest truc!

Nicio femeie nu merge afara fara un tampon igienic in poseta, dar nu multe sunt constiente ca acestea pot fi folosite nu numai in timpul perioadei. Tampoanele sunt invelite in  bumbac si sunt ambalate in folii impermeabile ceea ce le face un instrument ideal pentru numeroase utilizari alternative. Iata cu ce va pot ajuta tampoanele:

Acoperirea si protejarea ranilor:

Tampoanele sunt foarte bune pentru oprirea hemoragiei – daca nu aveti nici un echipament medical acestea va pot sari in ajutor. Vor preveni contaminarea si vor accelera procesul de vindecare.

Filtreaza apa murdara inainte de a o fierbe:

Daca va aflati intr-o situatie disperata in care sunteti nevoiti sa beti apa nesigura, murdara o puteti filtra printr-un tampon inainte de a o fierbe. Metoda nu este 100% sigura, dar este o modalitate buna de a filtra apa.

Curata miezeria umeda:

Tampoanele igienice sunt literalmente prosoape de hartie indestructibile care pot actiona precum tampoanele de curatare de unica folosinta. Vor lucra chiar mai bine daca acestea, contin si bicarbonate de sodiu. Le puteti folosi pentru a absorbi inghetata topita si a elimina orice mizerie umeda si lipicioasa din interiorul frigiderului. Tampoanele cu bicarbonat de sodiu sunt ideale pentru dezodorizarea frigiderului dupa curatenie – deschideti tamponul si lasati-l in frigider, iar toate mirosurile vor fi absorbite instantaneu.

Tampoane de san:

Daca alaptati la san, taiati un tampon sanitar in jumatate si puneti-l in sutien.

Controlul transpiratiei:

Daca transpirati prea mult puteti folosi tampoanele ca un absorbant de miros. Puneti-le la subsuori si inlocuiti-le atunci cand sunt inmuiate.

Cresterea fasolei sau a semintelor de lucerna:

Inmuiati un tampon in apa apoi il puneti intr-un borcan de sticla culcat in jos. Presarati semintele si puneti borcanul intr-un loc insorit – in scurt timp mugurii vor incepe sa creasca!

sursa: healthy-romania.ro foto andreea-sedna.eu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved