Fiecare zi a săptămânii are superstiția sa – gândul
 
Tue, Jul 10th, 2018

Fiecare zi a săptămânii are superstiția sa

Superstițiile săptămânii – Din cele mai vechi timpuri, superstițiile și-au ocupat bine locul în viața oamenilor și nici zilele săptămânii nu au scăpat de această încărcătură.

Superstițiile săptămânii – Nu vă spălați pe cap în ziua de marți

Din cele mai vechi timpuri se spune că cine primește bani în ziua de luni, va lua toată săptămâna. În schimb, dacă veți cheltui bani de luni, toată săptămâna va fi la fel.

În ceea ce privește ziua de marți, se spune că aduce ghinion celor care-și spală părul, pentru că își vor pierde sănătatea podoabei capilare. Miercurea trebuie să țineți mereu post și să vă rugați pentru sănătatea familiei.

Așternutul schimbat în ziua de vineri aduce vise urâte

În schimb, ziua de joi este cea mai potrivită atât pentru a vă tunde cât și pentru a vă spăla părul. Din bătrâni s-a păstrat tradiția că așternutul schimbat în ziua de vineri anunță vise urâte.

De asemenea, atât vineri cât și duminică nu e bine să vă tăiați unghiile. Tot vineri se crede că aveți parte de ghinion, dacă veți pleca la drum lung.

Nu spălați ziua dacă aveți morți în familie

Persoanele care au persoanele trecute la cele veșnice, ar fi bine să amâne să spele rufe în ziua de sâmbătă, în timp ce duminică nu e indicat să gătiți, să călcați rufe sau să lăsați patul nefăcut.

Din cele mai vechi timpuri se crede că cine vede prima floare dintr-un an într-o zi de joi va avea parte de câștiguri bănești.

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved