Fitness-ul a transformat-o în vedetă! Are doar 20 de ani şi 2 milioane de fani pe Instagram: Acum are însă o mare problemă – gândul
 
Sun, Jan 19th, 2014

Fitness-ul a transformat-o în vedetă! Are doar 20 de ani şi 2 milioane de fani pe Instagram: Acum are însă o mare problemă

Jen Selter a devenit vedetă peste noapte, după ce contul ei de Instagram a strâns aproape 2 milioane de fani în timp record.

La doar 20 de ani, Jen e posesoarea “celui mai cunoscut fund de pe internet” şi fiecare imagine postată de frumoasa brunetă pe contul ei strânge mii de “LIKE-uri”.

“Mi se pare chiar incredibil cât de mulţi “followeri” am strâns cu postările mele, iar totalul continuă să crească”, spune Jen Selter, într-şun interviu pentru Barcroft Media.

Tânara spune că noul ei scop este acum să insipre cât mai mulţi oameni să meargă la sală şi să aibă un stil de viaţă cât mai sănătos.

Vezi de ce reacţii are parte Jen când iese pe stradă, în video-ul de mai jos!

Nu mai poate merge la sală 🙂

În mod paradoxal, deşi şi-a câştigat celebritatea postând imagini în care îşi pune în evidenţă formele, îmbrăcată extrem de provocator, Jen spune că nu îi place să fie privită.  În mod ironic, Jen a dezvăluit că nu mai poate merge la sala de fitness din oraş şi e nevoită să lucreze în privat, din cauza “atenţiei” de care are parte de fiecare dată. “Sunt recunoscută oriunde mă duc. Nu mă mai pot duce la sală pentru că de fiecare dată când ajung acolo mă simt ca la un spectacol… Nu îmi place să fiu privită“.

2 milioane de fani a strâns Jen Selter pe Instagram, în mai puţin de doi ani

Vezi mai jos câteva din imaginile care au transformat-o pe Jen într-o adevărată vedetă pe net.

sursa: www.prosport.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved