Foarte tare! Cum iti poti curata vasele de sange de colesterol in doar 40 de zile! – gândul
Thu, Jan 5th, 2017

Foarte tare! Cum iti poti curata vasele de sange de colesterol in doar 40 de zile!

Este recomandat sa iti cureti vasele de sange pentru a scapa de toxine, pentru a creste elasticitatea vaselor de sange si pentru a curata depozitele de colesterol.

Este foarte important sa stii ca medicamentele care iti curata vasele de sange au mai multe efecte secundare. De aceea, iti recomandam sa incerci remedii naturale care sunt mult mai sigure si nu iti afecteaza deloc sanatatea.

Usturoil si lamaie sunt considerate foarte eficiente pentru curatarea vaselor de sange si pentru reducere nivelului de colesterol. Aceasta tinctura a fost folosita in medicina traditionala chineza si previne formarea cancerului.

Ingrediente

4 capatani de usturoi
4 lamai
3 litri de apa fiarta

Mod de preparare

Curata toti cateii de usturoi. Taie lamaile in felii si pune-le in apa fiarta. Pune totul in mixer si amesteca bine. Adauga mixtura intr-un borcan curat si completeaza cu apa fiarta. Acopera si lasa la frigider timp de trei zile. Apoi strecoara si pastreaza tinctura la rece.

Doza maxima este de 50 de mililitri, de trei ori pe zi, inainte de masa.

Durata tratamentului este de 40 de zile. Se face o data pe an, dupa un consult la medic.

sursa: girly.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved