Fostul iubit te contacteaza din senin: motivele pentru care o face – gândul
Sat, Nov 11th, 2017

Fostul iubit te contacteaza din senin: motivele pentru care o face

Fostul iubit te contacteaza dupa mult timp si primul tau gand este ca te vrea inapoi. Apoi te gandesti de ce ar incerca o fosta iubire sa revina in viata ta. Si daca ti-ai dori asta. Dar cum sa iti dai seama de ce te suna sau iti trimite mesaje?

Multe femei se intreaba de ce fostul iubit le contacteaza din senin. De multe ori, despicam firul in patru si presupunem ca ar exista adevarate scenarii in spatele gestului. Insa este simplu sa stii de ce fostul iubit te contacteaza, daca stii cum gandesc barbatii. Specialistii de la Your Tango au alcatuit un top al motivelor pentru care fostul iubit te contacteaza.

Motive pentru care fostul iubit te contacteaza dupa ceva timp de cand v-ati despartit

Fostul iubit te contacteaza pentru ca are fantezii cu tine

Te poate suna pentru ca ceva sau cineva i-a amintit de tine, insa asta nu inseamna ca vrea mai mult decat o noapte de amor sau o discutie banala.

Fostul partener te poate suna daca este intr-o dispozitie proasta

Atunci cand este trist sau deprimat, fostul iubit te contacteaza pentru ca vrea sa il ajuti sa se simta mai bine. Atunci cand tu ii raspunzi va vedea ca esti inca interesata. Si poate ca asta era tot ce avea nevoie: de o confirmare ca inca este un barbat dorit. Ca inca te gandesti la el. Nu are alte motive sa vrea sa vorbeasca cu tine. A obtinut tot ce a avut nevoie.

Daca vrea sa le arate celorlalti ca inca tii la el

Poate ca este alaturi de prieteni si vrea sa le arate cat este de popular. La fel de bine poate sa iti trimita un mesaj in prezenta unui amic tocmai ca sa dea el bine, sa se creada ca multe femei il doresc. Nu isi doreste nici macar o conversatie, ca sa nu mai vorbim de reluarea relatiei.

Fostul iubit te contacteaza daca este sentimental

Barbatii pot fi sentimentali daca isi aduc aminte de anumite relatii. Fostul iubit te contacteaza din impuls daca i-a zburat mintea la tine si la voi. Ai grija, este un puseu scurt de romantism! Nu te gandi ca ar putea fi ceva mai mult!

Daca a baut ceva mai multe pahare, riscul sa te sune e crescut

Dupa cateva bauturi, un mesaj trimis fostei poate parea o idee buna. Poate se simte romantic, poate ca ii e dor sa aiba o femeie in viata lui, poate are nevoie de atentie. Dar a doua zi dimineata va regreta.

S-a despartit de o iubita? Sigur va vrea sa vada ce fac cele din trecut!

Daca fostul iubit te contacteaza din senin, poate fi din cauza faptului ca s-a despartit de o iubita. Se simte ranit, asa ca vrea sa se reconecteze cu ultima persoana care l-a facut sa se simt iubit. Este o dovada temporara de atentie, intrucat cand se va simti mai bine, nu se va mai raporta la tine.

Fostul tau nu gandeste lucrurile ca tine

Femeile si barbatii au modalitati de gandire total diferite. Femeile au emotii puternice si motive complexe in spatele actiunilor lor, chiar daca nu ne place sa aratam ce gandim cu adevarat. Barbatii pot avea si ei sentimente intense, insa le inteleg mai simplu si mai direct. Pe scurt, ai face bine sa nu iei in serios daca un fost iubit iti trimite un mesaj.

De multe ori, femeile cauta scuze in comportamentul barbatilor. Si de multe ori, femeile cauta scenarii si ipoteze cand sunt contactate de fosti iubiti, pentru ca au nevoie de un motiv, de un sens, sa inteleaga actiunea barbatilor. De aceea noi, femeile, ne simtim confuze si pierdute cand o fosta iubire da semne de viata.

Poate ca prietenele tale te vor sustine spunandu-ti ca ii este teama sa te invite in oras pentru ca l-ai respins. Poate ca are un proiect mare la job, poate a fost implicat intr-un accident sau cineva din familia lui s-a imbolnavit.

Pentru a te proteja, nu lua in serios faptul ca te suna

Barbatii sunt directi. Si actioneaza cand isi doresc ceva. Deci, daca vrea sa fie mai mult intre voi, te va intreba. Nu mai raspunde si dispare in neant? Este clar ca doar tu comunici cu el, nu si el cu tine. Lui nu ii pasa, ci a avut doar unul dintre motivele de mai sus sa te contacteze. Nu este un semn ca isi doreste sa reluati relatia, nu este un semn ca este interesat!

Cum stii ca fostul iubit este interesat sa reia legatura?

Ca sa iti dai seama ca un barbat vrea sa fie cu tine, bazeaza-te mereu de constanta cu care iti cauta compania. Daca te suna sau iti trimite mesaje constant, daca vrea sa va vedeti tot timpul inseamna ca isi arata interesul. Fapt valabil si atunci cand fostul iubit te contacteaza.

Efortul consistent de a fi in viata ta si tu in a lui inseamna ca isi doreste mai mult. Altfel este cazul sa nu il iei in seama.

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved