FOTO Cum să te răzbuni pe nevastă? Proiectul unui bărbat părăsit după 12 ani de căsnicie – gândul
Fri, Dec 27th, 2013

FOTO Cum să te răzbuni pe nevastă? Proiectul unui bărbat părăsit după 12 ani de căsnicie

Untitled

Nimic nu durează o veşnicie, nici măcar dragostea. Iar de lucrul acesta s-a convins şi Kevin Cotter, un american din oraşul Tucson, al cărui mariaj s-a sfârşit după mai bine de un deceniu. Mâhnit şi trădat de jumătatea sa, bărbatul s-a decis să se răzbune pe fosta nevastă distrugându-i rochia de mireasă.

După 12 ani de mariaj, soţia şi-a strâns lucrurile şi a plecat în lume. Drept răzbunare, bărbatul a scotocit în dulap după rochia ei de mireasă şi a folosit-o pe post de costum de vânătoare, hamac şi cortină de duş.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Kevin a scos din garderobă preţioasa piesă vestimentară, în valoare de 1.000 de dolari, şi şi-a şters maşina cu ea, după ce o transformase deja în chiloţi de sumo, relatează publicaţia „Elite Daily“.

La sfârşit, bărbatul a alcătuit un portofoliu fotografic pe care l-a publicat în mediul online, pe site-ul myexwifesweddingdress.com.

wedding-dress3

wedding-dress5

wedding-dress6

wedding-dress7

wedding-dress9

wedding-dress10

wedding-dress11

wedding-dress12

wedding-dress13

wedding-dress20

sursa: adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved