Fotografia de nunta care a facut peste 6 milioane de oameni sa rada. Ce fac prietenii mirilor in urmatorul cadru – gândul
Tue, Jul 15th, 2014

Fotografia de nunta care a facut peste 6 milioane de oameni sa rada. Ce fac prietenii mirilor in urmatorul cadru

61543982

Un tanar, cavaler de onoare la nunta varului sau, a vrut sa faca spagatul in aer, in timpul sedintei foto de pe plaja, iar scena a devenit momorabila, insa din motive nedorite.

Tyler Foster, din Spokane, Washington, a sarit cat a putut de sus in fata obiectivului. Spagatul nu prea i-a iesit, dar, in schimb, a “reusit” sa o loveasca cu piciorul in cap pe domnisoara de onoare, care era chiar langa el. In plus, acrobatia a fost prea mult pentru tinuta, iar pantalonii i-au plesnit exact intre picioare, potrivit ABC News.

Din fericire, tanara in cauza nu a fost ranita in urma acrobatiilor barbatului de 28 de ani. De pe urma acestui incident a avut de suferit doar mandria lui Foster.

poze de nunta

Tyler, care a participat la nunta varului sau organizata in Jamaica, a vazut partea amuzanta a intamplarii si a postat pe fotografiile pe Reddit. In trei zile, imaginile au fost vizualizate de 6 milioane de oameni.

61543983

61543984

Sursa: stirileprotv.ro, ABC News

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved