Fotografia tulburătoare a unui asistent: E imaginea realității înspăimântătoare cu care ne confruntăm – gândul
Tue, Mar 31st, 2020

Fotografia tulburătoare a unui asistent: E imaginea realității înspăimântătoare cu care ne confruntăm

Un asistent de la un spital din New York a distribuit o imagine tulburătoare cu trupuri neînsuflețite ale victimelor coronavirusului aliniate într-un camion frigorific, devenit morgă improvizată, în cel mai afectat oraș din Statele Unite.

”Am făcut-o pentru a le arăta oamenilor. Este o imagine a realității înspăimântătoare cu care ne confruntăm și a locului în care unii dintre noi am ajuns deja”, a declarat bărbatul pentru Buzzfeed News, imaginea fiind preluată și de insider.com.

Asistenul de la camera de gardă, care a cerut să rămână anonim, a dezvăluit că a făcut fotografia în momentul în care pleca de la spital duminică dimineață.

În imagine pot fi văzute mai multe trupuri neînsuflețite, aliniate într-un camion frigorific, transformat în morgă, potrivit sursei citate.

Bărbatul a dezvăluit că în camion era și trupul unei paciente de 71 de ani, care decedase în noapte respectivă din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, și la căpătâiul căreia acesta stătuse.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved