Fotografie de Craciun, transformata in cea mai spectaculoasa cerere in casatorie! Ea nu a banuit nicio clipa ce o asteapta – gândul
Sun, Jan 12th, 2014

Fotografie de Craciun, transformata in cea mai spectaculoasa cerere in casatorie! Ea nu a banuit nicio clipa ce o asteapta

cerere-in-casatorie-in-noaptea-de-craciun_2

Craciunul este acea perioada din an pe care toti ne dorim sa o petrecem alaturi de cele mai dragi persoane din vietile noastre.

Iar Tyne Owen, un barbat din Australia, a decis ca noaptea de Ajun este momentul perfect pentru a-si cere iubita de sotie, dupa o relatie de patru ani, de fata cu familiile lor. Tanarul a avut o idee ingenioasa pentru a o impresiona pe femeia iubita, care nu a banuit nicio clipa ce i se pregateste.

Totul s-a intamplat in timp ce pozau cu totii pentru albumul de Craciun: Tyne si iubita lui, Jamie, au avut locuri in fata, iar rudele purtau tricouri pe care scria “Merry Xmas”. Fara ca Jamie sa aiba habar, insa, acestia si-au schimbat locurile, in asa fel incat in ultima poza mesajul era cu totul altul: “Marry me?”.

Atunci cand si-a dat seama ce se petrece in jurul ei, tanara a inceput sa planga de bucurie, in timp ce iubitul ei a ingenuncheat pentru a-i darui inelul.

Si, cum altfel, raspunsul ei a fost “DA”!  Nici nu e de mirare ca videoclipul de mai jos a devenit viral pe Youtube. 🙂

Prezentatorul de la ProTV va devenit complice la cele mai originale cereri in casatorie, vine cu idei, ajuta la pregatirea intregului eveniment si, mai mult decat atat, va arata intregii tari cum a decurs totul.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved