Fumatul in timpul sarcinii poate duce la nasterea unui copil homosexual. Concluziile unui studiu – gândul
Mon, Jan 20th, 2014

Fumatul in timpul sarcinii poate duce la nasterea unui copil homosexual. Concluziile unui studiu

61454009

Un studiu controversat spune ca stilul de viata al unei gravide ar putea sa influenteze nivelul de inteligenta si sexualitatea la copil. Mai exact, o gravida care fumeaza si bea risca sa aduca pe lume un urmas incet la minte si homosexual.

Dr. Dick Swaab, profesor de neurobiologie la Universitatea din Amsterdam, afirma ca alcoolul, consumul de droguri sau poluarea au impact in dezvoltarea fetusului si pot afecta mai tarziu viata copilului, relateaza metro.co.uk.

De asemenea, acelasi profesor afirma ca daca o gravida ia hormoni sintetici si fumeaza, fetitele pe care le nasc ar putea sa devina lesbiene sau bisexuale, in timp ce combinatia dintre alcool si droguri ar putea sa reduca nivelului IQ-ului la copil.

Tot dr. Dick Swaab are si urmatoarea teorie: cu cat mai multi frati mai mari are un baiat, cu atat creste riscul de a deveni homosexual. Cercetarile sale spun ca aceasta s-ar putea intampla pentru ca sistemul imunitar al mamei dezvolta reactii mai puternice la hormonii masculini cu fiecare fiu pe care il naste.

Dr. Swaab crede poluarea creste riscul de a naste copii cu autism.

“Expunerea prenatala la nicotina si amfetamina creste riscul de nastere a unor fiice lesbiene, iar gravidele stresate pot sa nasca bebelusi de ambele sexe care vor deveni homosexuali, pentru ca nivelul ridicat al hormonilor de stres afecteaza producerea de hormoni sexuali la fetus”, a spus dr. Swaab.

Totusi, Swaab recunoaste ca stilul de viata are influenta destul de mica asupra fetusului si ca genele joaca cel mai important rol in dezvoltarea copilului.

sursa: wtirileprotv.ro, metro.co.uk

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved