Gest uimitor facut de un tanar in fata altarului. Viitoarei sotii i-au dat lacrimile – gândul
 
Sun, Nov 17th, 2013

Gest uimitor facut de un tanar in fata altarului. Viitoarei sotii i-au dat lacrimile

Elizabeth Tucker, o tanara din statul american Oklahoma, a fost tintuita la pat pentru aproape trei luni. Ea nu poate sta in picioare pentru perioade lungi de timp, din cauza unor hernii de disc in zona inferioara a coloanei.

Chiar si asa, Elizabeth, spera sa participe in picioare la nunta sa, programata intr-o zi speciala, in 12 noiembrie, sau 11/12/13, sistemul englezesc.

Cand a sosit momentul ceremoniei, ea era foarte obosita, iar durerea nu i-a permis sa stea in picioare. In schimb, a luat loc intr-un scaun cu rotile.

Elizabeth a declarat pentru The Huffington Post ca “atunci cand vorbesc cu o persoana, imi place sa o privesc in ochi. Todd, sotul meu a stiut cat de mult a insemnat pentru mine sa-l am aproape in acea zi.”

Todd si-a surprins viitoarea sotie, cand a ingenunchiat alaturi de ea, pe toata durata ceremoniei, pentru a fi la nivelul ochilor.

“A ingenunchiat pentru ca a stiut ca voiam sa-l privesc in ochi”, a spus Elizabeth. “Daca eu nu am putut sa stau in picioare, el in mod sigur a putut sa ingenuncheze. Mi-au dat lacrimile cand a facut asta”, a completat ea.

sursa: stirileprotv.ro, Huffington Post

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved