Gestul “disperat” al unei femei pentru a fi cerută în căsătorie de iubitul ei – gândul
Mon, Sep 30th, 2013

Gestul “disperat” al unei femei pentru a fi cerută în căsătorie de iubitul ei

O jurnalistă a publicației New York Post a dezvăluit într-un articol că ea este autoarea 300sandwiches.com, un blog cu rețete de sandwich-uri de care depinde viitorul ei inel de logodnă.

În articolul intitulat “Sunt la 124 de sandwich-uri distanță de a primi un inel de logodnă”, Stephanie Smith povestește că Eric, iubitul ei, este cel care gătește în casa lor. “În fiecare dimineață, mă întreba de cât timp mă trezisem. De 15 minute, îi răspundeam, la care el își manifesta dezamăgirea că încă nu-i făcusem un sandwich. Pentru el, sandwich-urile sunt precum săruturile sau îmbrățișările. Sandwich-urile sunt iubire, îmi spune, în special când i le fac eu. Nu poți cumpăra un sandwich cu iubire de la magazin”, povestește jurnalista americană.

În urmă cu aproximati un an, Stephanie Smith a cedat și i-a făcut în sfârșit un sandwich iubitului ei, cu piept de curcan, șvaițer, muștar și salată. După ce l-a mâncat, iubitul ei i-a făcut o declarație neașteptată legată de cât de mult o iubea și cât de mult i-a plăcut sandwich-ul: “Iubito, ești la 300 de sandwich-uri distanță de un inel de logodnă!”

“Mâncarea a jucat un rol important în relația noastră încă de acum doi ani. Ne-am cunoscut într-un restaurant și am aflat că e programator, Taur (deși nu crede în astrologie), obsedat de Star Wars și un foarte bun bucătar. Ne-am mutat împreună cu un an în urmă, ne-am cunoscut reciproc părinții și am călătorit în afara țării. În timp, am ajuns să mă întreb ce îl va determina să mă ceară în căsătorie. Am trecut de câțiva ani buni de vârsta de 30 de ani, iar părinții mei au o căsnicie fericită de mai bine de 35 de ani. Întotdeauna am apreciat dedicarea necesară pentru a te căsători și a rămâne căsătorit. Puteți să mă numiți de modă veche, însă îmi doresc să-mi întemeiez o familie cu cineva care are aceleași sentimente”, mărturisește jurnalista.

Unul dintre sandwich-urile preparate de Stephanie Smith; sursa foto: 300sandwiches.com

Drept urmare, a decis să profite de declarația iubitului. Și-a cumpărat domeniul de internet 300sandwiches.com, un aparat foto DSLR și s-a pus pe făcut sandwich-uri. Chiar dacă prietenele i-au explicat că nu mai suntem în anii ’50 și că o căsnicie nu poate fi condiționată de gătit, Stephanie Smith nu le-a ascultat.

În timp, a descoperit adevărata semnificație a declarației iubitului său: “Am înțeles la ce s-a referit când am văzut cât de mult îi place să gătească alături de mine. Îi place să mergem la piață împreună, să alegem ingrediente și să planificăm cine romantice. Acum, nici măcar nu mă mai grăbesc să termin cel de-al 300 sandwich, pur și simplu mă bucur enorm de momentele pe care le petrecem împreună în bucătărie”.

foto: threeonesevennine.com
sursa: sabuloase.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved