Gestul impresionant al unui caine care si-a sacrificat viata incercand sa-si salveze stapana – gândul
Thu, Dec 19th, 2013

Gestul impresionant al unui caine care si-a sacrificat viata incercand sa-si salveze stapana

Untitled

Un caine este considerat erou dupa ce si-a pierdut viata in timp ce incerca sa o salveze pe cea a stapanei.

Cora a facut sacrificiul suprem – cred politistii – in momentul in care masina in care era a fost implicata intr-un accident rutier in Othello, Washington, potrivit metro.co.uk.

Cateua a inceput sa alerge pe autostrada aparent cautand ajutor, dar s-a apropiat prea mult de masini si a fost lovita de un autoturism al politiei.

“M-am intrebat ce cauta acel caine pe autostrada, in mijlocul pustietatii“, a declarat sergentul Adolfo Coronado.

Politistului i s-a parut ciudata prezenta cainelui in acea zona si a inceput sa cerceteze imprejurimile. “La un moment dat am vazut ceva stralucitor pe asfalt, iar acest obiect m-a condus spre locul coliziunii”, a mai spus politistul, care se afla in patrulare pe autostrada.

El l-a gasit pe Joshua Keller proiectat in afara masinii, insa sora lui, Shelby, era blocata intre fiare. Sergentul a chemat ajutoare, iar cei doi au fost dusi la spital.

Politistul crede ca cei doi tineri au fost salvati de Cora. Din cauza intunericului, locul impactului nu putea fi vazut, iar cainele a atras atentia asupra accidentului sacrificandu-si propria viata.

sursa: stirileprotv.ro, metro.co.uk

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved