Halucinant! I-a rămas penisul blocat într-o ţeavă timp de două zile, iar explicaţia lui întrece orice imaginaţie! – gândul
Fri, Jun 27th, 2014

Halucinant! I-a rămas penisul blocat într-o ţeavă timp de două zile, iar explicaţia lui întrece orice imaginaţie!

140256448585f9c398

Păţania unui chinez de 61 de ani a ajuns la urechile a mii de oameni din întreaga lume. A rămas cu penisul înţepenit într-o ţeavă din casă şi, timp de două zile, a îndurat chinuri groaznice.

Cum de a ajuns în situaţia asta? Susţine că zugrăvea un perete şi, pentru că era foarte cald, s-a dezbrăcat complet. Într-un moment de neatenţie, a alunecat, iar “mândria” sa a rămas blocată.

“M-am gândit că nimeni nu mă va crede dacă spun ce mi s-a întâmplat, aşa că am încercat să scap singur de problemă. Am tăiat ţeava, am folosit ulei şi săpun, dar nu a vrut să cedeze deloc”, povesteşte stânjenit bărbatul.

După două zile, nu a mai putut rezista durerii şi a cerut ajutorul medicilor. Dar, surprinzător, nici ei nu s-au descurcat singuri, aşa că au chemat pompierii. Şi uite-aşa, zece persoane s-au chinuit să îi salveze bărbatului organul genital. Din fericire, nu a păţit nimic grav în urma accidentului, dar, cu siguranţă, se va gândi de două ori înainte să se dezbrace data viitoare.

Sursa: a1.ro, mirror.co.uk

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved