Horoscop: 5 Barbati Fideli – gândul
Mon, Feb 25th, 2013

Horoscop: 5 Barbati Fideli

Daca vrei sa stii totul despre iubitul tau, trebuie sa stii doar in ce zodie este.

Ai aflat deja caror zodii apartin barbatii care nu se pot dedica unei singure femei o viata intreaga, acum este timpul sa afli in care barbati poti avea incredere, in functie de zodia in care s-au nascut. Inainte de toate, trebuie sa stii ca sunt si exceptii: acestea pot fi influentate de ascendentul zodiacal sau de evenimente marcante din viata celui de langa tine.

Daca barbatul de langa tine apartine uneia dintre zodiile urmatoare, poti avea incredere ca atunci cand iti va spune „Te iubesc” o va spune cu toata inima. Totusi, nu te amagi ca exista barbati 100% fideli.

Taur

Sunt persoane tandre si afectuoase, chiar daca, la prima vedere, nu vor da aceasta impresie. Barbatul Taur este loial asemeni unui caine: pentru a ramane langa tine nu are nevoie decat de hrana si de afectiune. Nici macar nu va face nazuri daca mancarea ta nu este ca a mamei sau daca intr-o zi te-ai parfumat prea tare. Desi nu va refuza niciodata o partide de sex, serile in care stati impreuna si atat sunt pe placul lui.

Motivul pentru care nu te va insela: I-ar ramane prea putin timp pentru adevarata iubire daca te-ar insela.

Celebritati in aceeasi zodie: Jet Li, Jerry Seinfeld, Bono, Robert Pattinson.

Rac

Racii sunt persoane dependente de iubire si de atentie. Racul este zodia cea mai inclinata spre o viata sentimentala stabila, spre monogamie, spre iubire. Odata ce s-au atasat de o persoana, isi pun toata increderea in ea si vor avea grija de aceasta cu toate mijloacele posibile.

Totusi, trebuie spus ca femeia Rac si, cu atat mai mult, barbatul Rac sunt incapabili sa isi exprime verbal emotiile, asa ca, daca esti intr-o relatie cu un mascul nativ din aceasta zodie, nu te astepta la declaratii de dragoste si nu iti pune prea multe sperante nici in faptul ca-si va aminti de aniversarea voastra. Te poti bucura din plin, insa, de fidelitatea partenerului tau.

Motivul pentru care nu te va insela: Este prea comod pentru a inventa si sustine o minciuna.

Celebritati in aceeasi zodie: George Michael, Tobey Maguire, Carlos Santana, Vin Diesel.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei sunt cunoscuti pentru faptul ca aspira la perfectiune, iar aceasta trebuie atinsa pe toate planurile. De altfel, au o intuitie incredibila si o inteligenta emotionala destul de greu de atins sau de inteles.

Daca partenerul tau este Fecioara, esti o norocoasa. Nu numai ca nu te va insela, dar iti va fi alaturi intotdeauna, pregatit oricand sa iti sugereze si o alta rezolvare a problemelor. Va putea sa se adapteze nevoilor tale si isi va aminti mereu ziua ta de nastere.

Motivul pentru care nu te va insela: Uraste sa fie tradat, asa nu poate sa incalce singur unul dintre cele mai importante principii.

Celebritati in aceeasi zodie: Sean Connery, Keanu Reeves, Adam Sandler, Richard Gere.

Balanta

In general, persoanele nascute in zodia Balantei sunt destul de loiale. Insa intotdeauna vor da de inteles ca exista mai multe decat lasa sa se vada, te vor lasa intotdeauna sa crezi ca exista o latura pe care nu o cunosti.

Le place sa se simta permanent dorite, motiv pentru care flirteaza cu aproape orice ocazie si, daca se lasa cu recompense trupesti, acestea vor fi lipsite de importanta. Iubirea adevarata o pot dedica unei singure persoane: orice se intampla in rest sunt doar jocuri de intarire a increderii in sine.

Motivul pentru care nu te va insela: Chiar daca flirteaza cu alte femei, iubirea lui este de nestramutat, iar infidelitatea si iubirea nu merg impreuna.

Celebritati in aceeasi zodie: Hugh Jackman, Will Smith, Sting, Clive Owen.

Pesti

Majoritatea nativilor acestei zodii au dificultati in a-si oferi increderea, dar nu teme, nu este vina ta: nici macar in propria persoana nu au prea multa incredere. Sunt persoane sensibile, pline de compasiune, persoane cu suflete mari, persoane ce se dedica in totalitate celor la care tin.

Odata implicati intr-o relatie, Pestii vor da tot ce au mai bun, se vor stradui sa te faca fericita. Daca nu le reuseste, este doar pentru ca incearca prea mult. Au personalitati fermecatoare, insa le vei descoperi cu greu, pentru ca nu sunt destul de siguri pe ei incat sa isi permita sa fie ei insisi.

Motivul pentru care nu te va insela: Din teama de a nu se intoarce roata.

Celebritati in aceeasi zodie: Shaquille O’Neal, Bruce Willis, Chuck Norris, Jon Bon Jovi.

foto: DepositPhotos
sursa: kudika.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved