Horoscop 8 Octombrie 2019: astăzi Berbecii își pun ordine în gânduri – gândul
Tue, Oct 8th, 2019

Horoscop 8 Octombrie 2019: astăzi Berbecii își pun ordine în gânduri

Horoscop 8 Octombrie 2019: Astăzi este un aspect planetar dinamic, care sporește intuiţia și spiritul practic ce duc la concretizarea planurilor de viitor sau a proiectelor deja începute.

Berbecii își pun ordine în gânduri, iar Balanțele emană pozitivitate, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Horoscop 8 Octombrie 2019 Berbec

Această perioadă pune accent pe stările sufletești, emoţiile sunt și ele parcă mai intense, iar romantismul atinge cote maxime, spre fericirea partenerului de viaţă, pe care îl copleșiţi cu atenţia dumneavoastră, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Simțiți că ați acumulat multe frustrări în ultima perioadă și îți doriți să vă dedicați timp pentru a vă elibera de toate acestea. Vă puneți ordine în gânduri, analizați situații, vă stabiliți prioritățile, iar acest lucru vă va ajuta să vă regăsiți echilibrul de care aveți nevoie, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Este o zi în care vă puteți exprima cu uşurinţă sentimentele şi folosiți cuvintele în sprijinul dumneavoastră. Datorită cuadraturii Venus-Neptun, emanați o energie pozitivă şi sunteți mult mai determinat să vă terminați proiectele lăsate în urmă.

Horoscop 8 Octombrie 2019 Taur

Iubirea este cuvântul-cheie al acestei zile; azi reușiți nu doar să transpuneţi în cele mai frumoase cuvinte sentimentele dumneavoastră, dar și să îi demonstrați persoanei iubite că aveţi intenţii serioase cu ea, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Astrele vă predispun la o sensibilitate exagerată. Deşi din punct de vedere emoţional nu sunteți bine, aveți susţinerea necondiționată a prietenilor şi a familiei. Nu este o zi bună nici pentru investiţii, ar fi bine să fiți şi mai chibzuit.

Aveți tendința de a reacționa impulsiv în această perioadă, fie din lipsă de răbdare, fie din orgoliu, dar nu este cazul. Relaxați-vă, detensionați-vă cu ajutorul activităților dumneavoastră preferate și veți vedea că lucrurile vor reveni la normal, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Horoscop 8 Octombrie 2019 Gemeni

Vă întâlniți cu un prieten vechi sau cu un om drag pe care nu l-ați mai văzut de foarte multă vreme și care vă face o dezvăluire care vă va lua prin surprindere, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Înainte de a trage o concluzie, este bine să mai verificați informația și dintr-o altă sursă.

Toată atenţia dumneavoastră este concentrată pe carieră şi căutați modalități de a avansa şi a fi pe placul șefilor dumneavoastră. Sunteți o fire ambițioasă şi nu vă stă în fire să renunțați aşa de uşor, ceea ce poate fi în avantajul dumneavoastră.

Perioada următoare vă aduce un plus de energie și de inspirație, deci v-ați putea concentra asupra nevoilor și dorințelor dumneavoastră, a planurilor pe care le aveți. Găsiți timp și pentru prieteni, cu siguranță veți avea parte de momente frumoase împreună, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Rac

Această zi stă sub semnul sincerității și fidelității ce vor consolida relaţiile de cuplu și le vor da impulsul de care aveau nevoie fie pentru conceperea unui copil, fie pentru oficializarea relației prin căsătorie, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Jupiter este aliatul dumneavoastră astăzi, vă dă frâu liber la câştiguri şi venituri suplimentare. Ați vrea să sărbătoriți cumva şi vă căutați prietenii pentru o mică ieşire. Se preconizează un conflict in familie, ar trebui să fiți mai temperat.

Sunteți capabil să luați decizii importante în ceea ce privește cariera; ați analizat cu atenție diferite situații și ați înțeles exact care sunt aspectele care merită atenția și implicarea dumneavoastră. Exprimați-vă părerea și aveți încredere în forțele dumneavoastră, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Leu

Este o atmosferă ușor tensionantă; azi sunteți extrem de precaut și temător, pentru că vă confruntați cu o situaţie prin care aţi mai trecut, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Nu este cazul să vă alarmați, ci mai degrabă să cereți sfatul partenerului de viață înainte să luaţi o decizie.

Vă place să fiți mereu în zona dumneavoastră de confort şi aveți tendinţa de a lăsa problemele nerezolvate. Astăzi, mai mult ca oricând, sunteți conştient de atuurile dumneavoastră şi nu lăsați pe nimeni să vă dezarmeze. Se anunță şi un câștig neaşteptat.

Perioada care urmează vă va accentua dorința de a face eforturi ceva mai mari pentru a obține ceea ce vă dorițiEste o alegere inspirată, iar contextul actual este unul favorabil, ceea ce înseamnă că planurile dumneavoastră se pot concretiza, cu atât mai mult cu cât voința dumneavoastră este una evidentă, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Horoscop 8 Octombrie 2019 Fecioară

Este momentul să renunțați la orgoliu și să vă arătați adevăratele sentimente față de cei dragi care s-au simţit neglijaţi în ultima vreme; să nu vă zgârciţi când vine vorba de cuvinte frumoase și gesturi tandre, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

Sunteți mereu îngrijorat de ceva. Fiți mai relaxat şi concentrați-vă pe ceea ce aveți de făcut! Nu e capăt de lume dacă nu reușiți să terminați totul astăzi. Să nu neglijați nici relaţia de cuplu, lucrurile pot lua o întorsătură urâtă dacă nu acordați timp şi persoanei iubite.

Luați decizia să nu mai acordați atât de multă atenție lucrurilor minore și realizați că acest lucru nu este decât în dezavantajul dumneavoastră, creându-vă stări de disconfort și de frământare interioară care nu vă fac bine. Concentrați-vă energia asupra lucrurilor care vă fac cu adevărat plăcere, de care vă puteți bucura din plin, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Balanţă            

Fiți atent la persoanele din jurul dumneavoastră, azi aveți toate șansele să vă îndrăgostiți la prima vedere! Folosiți-vă farmecul personal și imaginaţia pentru a vă surprinde admiratorul, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019! La locul de muncă vi se oferă posibilitatea unui curs de perfecționare în străinătate, oportunitate care nu vă displace.

Neptun se joacă puţin cu starea dumneavoastră emoțională. Sunteți ca într-un carusel de emoţii şi sentimente, iar asta vă derutează atât de mult, încât nici dumneavoastră nu știți ce se întâmplă cu dumneavoastră.

Vă simțiți plin de energie și dispuneți de toate resursele necesare pentru a vă bucura de o ieșire într-o locație frumoasă, alături de oamenii dragi. Sunteți optimist cu privire la concretizarea unui plan la care ați lucrat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Bravo, mențineți-vă atitudinea pozitivă!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Scorpion

Vă gândiţi să vă reanimaţi viața intimă printr-o vacantă exotică petrecută împreună cu persoana iubită, care nici măcar nu bănuiește ce puneţi la cale; fiți însă pregătiți și pentru cheltuielile neprevăzute care pot apărea pe parcurs, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

Ar trebui să mulțumiți planetei Venus pentru ce v-a pregătit astăzi. Aveți parte de iubire şi sunteți copleșit de atenţia partenerului. Este o zi bună pentru declarații de dragoste.

Sunteți pregătit să acordați atenție numai acelor aspecte care conduc cu adevărat la dezvoltarea dumneavoastră. Refuzați să vă mai implicați în activități care nu vă fac plăcere, doar din politețe sau din diverse alte motive, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Foarte bine, este o alegere înțeleaptă!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Săgetător

Gândiţi-vă bine la schimbarea pe care doriţi să o faceţi azi, nu luaţi decizii la nervi sau pe grabă, pentru că veţi regreta mai târziu; mai bine vă acordați-vă ceva timp de gândire, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Păstrați-vă calmul și gândirea pozitivă și nu ezitați în a cere sfatul persoanelor dragi!

Revine în dumneavoastră acel spirit al aventurii la care nu ați renunţa niciodată dacă nu ați fi constrâns de conjunctură. Fiți relaxat şi gândiți-vă la vacanţă, astăzi nu vă stă gândul la muncă, nu reușiți să rămâneți concentrat la ceea ce faceți!

Sunteți dispus să ascultați niște sfaturi pe care le-ați primit, să puneți în aplicare idei care v-au fost împărtășite, să vedeți dacă au loc schimbări și, mai ales, dacă acestea sunt pozitive, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Acționați cu încredere, fiți optimist, cu siguranță veți câștiga multă experiență!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Capricorn

Anumite situaţii nerezolvate din trecut vă frământă azi însă trebuie să înțelegeți că nu mai puteţi da timpul înapoi, iar energia și entuziasmul debordant din această zi trebuie să le canalizați într-o direcție nouă, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Ziua stă sub semnul dezamăgirilor, iar asta vă ia puţin prin surprindere, pentru că aveți aşteptări mult prea mari de la ceilalţi şi vreți ca totul să iasă perfect. Prietenii vă vin în ajutor, vă scot din rutina muncii şi vă oferă o clipă de relaxare.

Vă gândiți să puneți la cale o surpriză pentru cineva drag și veți putea conta pe ajutorul prietenilor, care vor fi încântați de idee. Este o atmosferă frumoasă atât în familie, cât și în mediul profesional, ceea ce vă conferă o stare generală de bine, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Vărsător

Azi vă simţiţi tare distrat, abia dacă vă puteţi concentra la locul de muncă. Această stare de spirit efervescentă se datorează întâlnirii pe care o aveţi planificată după terminarea programului și care s-ar putea încheia cu o cerere în căsătorie, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Munciți cu spor astăzi. Aveți grijă la colegii de muncă, unii chiar sunt puși să vă denigreze în faţa șefilor! Fiți vigilent şi nu dați amploare discuțiilor, pentru a nu se termina urât! Aveți sprijin în persoana iubită, care ştie cum să vă scoată din stare şi să vă facă să mai uitaţi din probleme!

Reușiți să aduceți o doză de optimism, de pozitivitate și entuziasm oriunde vă aflați, iar cei prezenți vă sunt recunoscători pentru energia pe care o emanați, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019. Continuați, veți avea numai de câștigat cu această atitudine!

Horoscop 8 Octombrie 2019 Pești

Simțiți nevoia de mai multă afecțiune în această perioadă, aveți nevoie de confirmarea persoanei iubite că vă iubește și vă susţine în tot ceea ce faceți și veți fi plăcut surprins de reacția pozitivă a partenerului, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019.

Se preconizează un conflict în cuplu. Lăsați de la dumneavoastră şi ascultați şi ce are persoana iubită de spus, găsiţi o cale pentru a ieşi din impas. Nu merită să destrămați o relaţie pe baza unor zvonuri. Sunteți cu moralul la pământ şi din cauza unei perioade mai nefaste…

Încercați să nu vă mai creați singur stări de frământare interioară din orice, nu este cazul. Îngrijorarea și temerile dumneavoastră sunt nefondate. Nu vă mai lăsați afectat de orice detaliu nesemnificativ, bucurați-vă de viață, aveți toate motivele, potrivit horoscop 8 Octombrie 2019!

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved