Horoscop de weekend 26-28 Iunie 2020: un weekend cu castiguri semnificative – gândul
Fri, Jun 26th, 2020

Horoscop de weekend 26-28 Iunie 2020: un weekend cu castiguri semnificative

Horoscopul de weekend 26-28 Iunie 2020. Citeste horoscopul de weekend 26-28 Iunie 2020 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Se anunță împăcări, câștiguri semnificative și clipe de neuitat pentru unele zodii. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru acest sfârșit de săptămână:

Berbec

Nu este o perioadă bună pentru a redeschide subiecte importante cu unul dintre membrii familiei, mai ales că aceste subiecte v-au afectat cândva. Cel mai bine ar fi să amânați discuția pe altădată, când veți fi calmi amândoi și va mai trece timpul. În caz contrar, veți risca să creați un conflict de care nu veți fi deloc mulțumit și care vă va schimba starea.

Taur

În acest weekend veți primi o vizită de la o persoană apropiată care vă va face să simțiți anumite lucruri speciale. Este posibil să reînvie unele sentimente sau să aveți senzația că ceea ce ați simțit cândva nu a murit. Nu ezitați să spuneți ce simțiți, numai așa există șansa ca lucrurile să fie din nou cum au fost.

Gemeni

Nu ai planuri pentru acest sfârșit de săptămână, dar se ivesc spontan câteva lucruri de făcut alături de cei mai buni prieteni, cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme. Poți profita de invitațiile care ți se oferă, pentru a te destinde și a te relaxa mai mult. Nu uita că în ultima perioadă stresul a fost factorul-cheie la locul de muncă. Profită de acest weekend pentru a te simți cât mai bine, alături de cei dragi!

Rac

În acest weekend vei avea parte de un mediu relaxant, liniștit și nimeni nu te va bate la cap. Nu vei avea probleme de sănătate, iar din punctul de vedere financiar, menajezi situația cât se poate de bine. Sâmbăta seara s-ar putea să primești o veste neașteptată. Nu te îngrijora, totul se va rezolva!

Leu

Nu ai prea mult timp să fii în compania prietenilor tăi, asta pentru că ești foarte solicitat și ai lăsat o mulțime de treburi neterminate la locul de muncă. Aceste două zile îți prind perfect pentru a finaliza toate proiectele pe care le-ai început de curând însă trebuie să te și relaxezi, măcar câteva ore. Nu ar strica o ieșire la aer sau o întâlnire cu cineva drag, cu care să povestești.

Fecioară

Primești numai vești bune de la persoanele din jur, iar starea ta este absolut perfectă. Ești plin de energie și reușești să faci absolut orice îți dorești. Relațiile sociale sunt foarte bune, așa că nu ai de ce să te plângi, pentru că vei avea parte de un weekend absolut minunat.

Balanţă

Pe plan sentimental pot apărea unele dificultăți, dar care au rezolvare. Asta depinde doar de tine și de modul în care îi explici partenerului de viață că ceea ce crede el este greșit. Implică-te mai mult și arată-i că se înșală atunci când vine vorba despre suspiciuni sau lipsa de încredere în tine. Păstrează-ți calmul și comunică împreună cu omul de lângă tine, pentru ca lucrurile să se rezolve.

Scorpion

Te simți nedreptățit de cei din jur și nu ți se pare corect că trebuie să muncești și la problemele altora, mai ales că ei nu au prea făcut nimic pentru tine. Încearcă să fii răbdător și calm, numai așa lucrurile vor merge de la sine. În caz contrar, pot apărea conflicte care se vor soluționa cu greu. Fii mai atent la cei din jur!

Săgetător

În acest sfârșit de săptămână te vei întâlni cu întreaga familie, lucru pe care-l așteptai cu nerăbdare, având în vedere cât de ocupat ai fost în ultima perioadă. Reține că pentru cei dragi trebuie să îți faci timp mereu, deoarece familia este întotdeauna pe primul loc. Nu uita să îți arăți dragostea și atenția față de ei.

Capricorn

Sfârșitul săptămânii te prinde într-o stare foarte bună alături de partenerul de viață. Nu aveți planuri, însă vă simțiți foarte bine acasă, uitându-vă la seriale și stând relaxați un weekend întreg. Uneori este nevoie și de astfel de momente în doi, în care să vă petreceți timp unul cu celălalt.

Vărsător

Câteodată ai de spus atât de multe lucruri și nu știi cu ce să începi. Ai uneori tendința să nu mai comunici, pentru că ți-e teamă să nu spui lucruri care i-ar putea afecta pe cei din jur. Weekendul îți aduce provocări noi de care trebuie să profiți pentru a prinde iar curaj să spui anumite lucruri, dar și să le pui în practică…

Peşti

A fost o săptămână benefică din punctul de vedere financiar, dar și sentimental. Și acest weekend este unul la fel de bun, având în vedere câtă voie bună și fericire ți se citește pe chip. Vei fi relaxat și îi vei face și pe cei din jur să se simtă iubiți și fericiți în preajma ta.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved