Horoscop de weekend 27-29 Noiembrie 2020: Leii au parte de un câştig financiar important, Săgetătorii primesc o veste foarte bună – gândul
Fri, Nov 27th, 2020

Horoscop de weekend 27-29 Noiembrie 2020: Leii au parte de un câştig financiar important, Săgetătorii primesc o veste foarte bună

Horoscopul de weekend 27-29 Noiembrie 2020. Citeste horoscopul de weekend 27-29 Noiembrie 2020 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste!

Leii au parte de un câştig financiar important, Săgetătorii primesc o veste foarte bună, iar Vărsătorii încep să împacheteze pentru a se muta în alt oraş.

Berbec

Vei avea o discuţie serioasă cu una dintre prietenele tale pe care o bănuiești că nu este mereu sinceră cu tine. Ai procedat foarte bine, pentru că s-ar putea să nu ai dreptate şi doar să ţi se pară. Dacă însă ai dreptate, ar fi mai bine dacă ai rupe legătura cu persoana respectivă.

Taur

Iubitul tău nu este de acord cu noul tău loc de muncă, deoarece presupune să stai la birou foarte mult şi să munceşti de acasă în timpul liber. Ar trebui să fii înțelegătoare cu el, la urma urmei, are şi el dreptatea lui. Nu uita că viaţa personală este la fel de importantă ca cea profesională.

Gemeni

Weekendul acesta vei avea parte de vizita membrilor familiei tale, deoarece nu i-ai mai văzut de mult, iar lor li s-a făcut dor de tine. Nu uita să fii amabilă şi să nu te enervezi, chiar dacă ei îşi vor exprima tot felul de păreri despre cum ar trebui să îţi organizezi viaţa.

Rac

Weekendul acesta este despre tine. Nu vrei să îţi baţi capul nici cu iubitul, nici cu familia sau prietenii. Nu, nu este ceva greşit cu tine, doar vrei să ai parte de puţină linişte. Cel mai bine ar fi să mergi la salon, la Spa, la coafor, să faci lucruri doar pentru tine.

Leu

Ai parte de un câştig financiar substanțial, ceea ce înseamnă că îţi permiţi să îţi faci câteva plăceri personale, poate să îţi îndeplineşti nişte visuri. Nu uita de prietenii şi familia ta, ar fi un gest draguț dacă le-ai cumpăra şi lor câte ceva.

Fecioară

Weekendul acesta eşti foarte optimistă şi energică. Nu ai stare să stai în casă, vrei să experimentezi, să dansezi şi să te distrezi, aşa că o suni pe cea mai bună prietenă ca să petreceai împreună cum ştiţi voi mai bine.

Balanță

În acest sfârşit de săptămână astrele îţi luminează viaţa amoroasă. Ai parte de o întâlnire cu un coleg de la muncă şi, spre surprinderea ta, te-ai simţit foarte bine. Probabil va urma şi o altă întâlnire, cine ştie, poate se va înfiripa o relaţie de lungă durată.

Scorpion

Întreg weekendul îl vei dedica unei persoane la care ţii foarte mult, dar se confruntă cu nişte probleme serioase. Probabil te-ai simţi prost să faci altceva, să mergi să te distrezi în oraş, în timp ce ştii cât de rău o duce ea. În plus, sigur îţi va întoarce favoarea când vei avea tu nevoie.

Săgetător

Primeşti un răspuns pe care îl aşteptai de foarte mult timp, iar acesta este pozitiv. Oficial te poţi ocupa de un proiect la care visezi de câţiva ani. O veste aşa bună nu poate trece neobservată, trebuie să sărbătoreşti cu prietenii!

Capricorn

Ţi se face o ofertă pe care crezi că nu o poţi refuza. Ar trebui să fii mai atentă la detalii, poate nu totul este ceea ce pare. Poate că este vorba doar despre un ambalaj frumos, iar conținutul nu este pe placul tău, aşa că s-ar putea să fii dezamăgită.

Vărsător

Ţi se oferă o oportunitate pe care o aşteptai de mult timp, aceea de a te muta într-un oraş mai mic şi mai liniştit. Viaţa în metropolă nu a fost niciodată pentru tine însă până acum nu ai avut de ales. În sfârşit, vei începe viaţa la care visai!

Pești

Chiar dacă weekendul este timpul tău liber, nu înseamnă că trebuie să ţi-l irosești oricum. Trebuie să faci lucruri care te relaxează, te binedispun sau ai ceva de câştigat din ele. Dacă se întâmplă opusul, ar trebui doar să refuzi…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved