Horoscop saptamanal 17-23 Februarie 2020: Fecioarele primesc oportunitatea mult visata in aceasta saptamana – gândul
Mon, Feb 17th, 2020

Horoscop saptamanal 17-23 Februarie 2020: Fecioarele primesc oportunitatea mult visata in aceasta saptamana

Horoscop saptamanal 17-23 Februarie 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia ta!

Activitatea astrologică favorizează nativii Rac pe planul profesional ajutându-i să-și mărească profiturile, îi găsește pe nativii Fecioară într-o perioadă înfloritoare a existenței și îi determină pe nativii Scorpion să fie mult mai atenți la cei din jur. Iată cum va decurge această nouă săptămână în funcție de zodia ta!

Racii au parte de lucruri care le sunt benefice, Fecioarele primesc oportunitatea mult visată, iar Săgetătorii au mari ocazii de promovare.

Horoscop saptamanal Berbec

Începi săptămâna cu o vizită la cei dragi, pe care sigur nu i-ai mai văzut de ceva timp. Dacă îți este groază de deplasări, poți apela și la telefon. Cu siguranță o poveste îți va prinde bine și poate vei reuși să îți clarifici unele nelămuriri pe care le ai.

În această nouă săptămână nativii Berbec se vor ocupa să-și scoată un apropiat din ruină și să-l pună pe picioare. Observând din umbră decăderea unei persoane apropiate, decideți, în sfârșit, să acționați, iar această săptămână este momentul oportun.

Horoscop saptamanal Taur

Atenţie! Ai grijă să nu faci excese, mai ales în ceea ce privește alimentația ta de zi cu zi. Chiar dacă îți vine greu să crezi asta, alimentația poate influența mult starea ta generală, așa că încearcă să fii mai prudent.

Săptămâna aceasta se soldează cu noi descoperiri pentru nativii Taur. Este posibil ca pur întâmplător, în contextul unei întâlniri din weekend cu prieteni, să-și descopere talente ascunse precum talentul la desen sau cel de a cânta. Așadar, decid să îl cizeleze în această săptămână.

Horoscop saptamanal Gemeni

Deși încerci mereu să nu te superi din orice motiv și să nu pui totul la suflet, săptămâna aceasta vei fi mai sensibil ca de obicei. Toate gândurile negre se vor răsfrânge asupra stării tale de sănătate. Ar fi bine să încerci să iei atitudine în această privință.

Noua săptămână îi găsește pe nativii Gemeni traversând una dintre cele mai înfloritoare perioade ale relației sentimentale. Așadar, este posibil să se afle în situația în care partenerul le face propunerea de a duce relația la un nivel mai serios.

Horoscop saptamanal Rac

Jumătatea săptămânii va fi productivă pe planul profesional, deși se conturează şi câteva provocări, unele peste care vei trece cu brio. Ultimele zile ale săptămânii vor fi benefice în ceea ce privește viața de cuplu, motiv pentru care ar trebui să profiți din plin de ele.

În ceea ce privește activitatea din această săptămână a nativilor Raci, se pare că va fi una extrem de fructuoasă. Dacă se găsesc în situația în care caută un loc de muncă, norocul le va surâde și vor găsi exact oferta la care visează. În acest fel, își vor îmbunătăți resursele financiare.

Horoscop saptamanal Leu

Începutul săptămânii te găsește cam abătut, motiv pentru care ar trebui să lași activitățile de la muncă să mai aștepte puțin și să faci ceva pentru tine. Poate o ieșire în oraș sau o mică excursie pe weekend ar fi soluția potrivită în acest sens.

Simultan cu începutul acestei noi săptămâni, nativii Leu dau startul unor noi proiecte profesionale, deoarece sunt pasibili de câștigarea unui capital economic care i-ar putea ajuta să-și îndeplinească o parte dintre dorințele personale.

Horoscop saptamanal Fecioara

Începi săptămâna debordând de energie pe care ar fi bine să ţi-o păstrezi pe durata celor șapte zile ale acesteia. Vei primi o oportunitate la care visezi de mult timp, dar ar fi bine să ai grijă să nu te suprasoliciți din cauza ei.

În urma unei perioade aglomerate de sarcini și cheltuieli, săptămâna acesta este cea care îi scoate și îi trece de partea cealaltă. Cu alte cuvinte, această săptămână este prilejul cu care nativii Fecioară experimentează fericirea și eliberarea de poveri.

Horoscop saptamanal Balanta

Colegii de muncă îți vor cere ajutorul într-o chestiune destul de complicată, motiv pentru care nu trebuie să te pripești să le oferi un răspuns. Analizează bine situația și identifică o modalitate prin care să nu te supui unor riscuri colosale.

Nativii Balanță decid să-și dedice această săptămână învățării de lucruri noi. Fie că va fi vorba de participarea la un curs de perfecționare profesională, fie că e vorba de un un curs de gătit, aceștia sunt dispuși să inițieze un proces de învățare perpetuă.

Horoscop saptamanal Scorpion

Ai tendința să cheltuieşti pe activităţi de moment, lucru care nu este deloc spre binele tău. Încearcă să fii mai calculată și prioritizează activitățile și sarcinile pe care le ai, ținând cont și de nevoile personale.

Astrele favorizează legarea de prietenii noi sau poate chiar relații în această săptămână pentru nativii Scorpion. Așadar, recomandarea astrologilor ar fi aceea să manifeste mai multă atenție la cei din jur, pot fi surprinși de ce persoane îi înconjoară.

Horoscop saptamanal Sagetator

Începi săptămâna în forță, faci cele mai bune alegeri şi reușești să ieși de sub semnul anonimatului la locul de muncă. Acest lucru îți poate aduce numai avantaje și beneficii, așa că ar fi bine să nu te lași pradă lenii și comodității.

În cursul acestei săptămâni, nativii Săgetător se vor simți binedispuși, aspect care îi va ajuta foarte mult în activitatea profesională. Datorită acestei bune dispoziții se vor organiza mai bine în timp și vor munci mai eficient.

Horoscop saptamanal Capricorn

În planul sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, însă nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză, totul are o soluție, trebuie doar să o cauți atent. Nu trebuie să te dai bătut, chiar dacă lucrurile par să îți scape de sub control.

Nativii Scorpion se vor bucura de o săptămână liniștită. Activitatea profesională nu solicită foarte mult timp și resurse, motiv pentru care aveți chiar și prilejul de a desfășura activități de relaxare.

Horoscop saptamanal Varsator

Reușitele acestei săptămâni depind în mare măsură de felul în care observi lucrurile și de modul în care reacționezi la ceea ce se petrece în jurul tău. Nu trebuie să lași nici măcar o secundă să se vadă o ușoară slăbiciune, pentru că cineva ar putea profita de acest lucru.

În această nouă săptămână, nativii Vărsător vor fi foarte creativi. Această creativitate le va servi la locul de muncă, deoarece vor fi capabili să elaboreze proiecte care vor stârni interesul și totodată admirația superiorilor.

Horoscop saptamanal Pesti

Încearcă să gândești înainte de a acționa şi pune în balanţă avantajele şi dezavantajele fiecărei decizii pe care o iei. Nu uita de micile detalii, acestea te vor ajuta să faci unele dintre cele mai bune alegeri…

În ceea ce îi privește pe nativii Pești, aceștia își vor petrece întreaga săptămână făcând renovări. Imboldul de a schimba ceva în viața lor îi determină pe aceștia să facă schimbări de culoare, mobilă ori chiar vor realiza demersurile necesare pentru a se muta într-o nouă locuință.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved