Horoscop saptamanal 2-8 Martie 2020: Problemele de sănătate se vor rezolva – gândul
Mon, Mar 2nd, 2020

Horoscop saptamanal 2-8 Martie 2020: Problemele de sănătate se vor rezolva

Horoscop saptamanal 2-8 Martie 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia ta!

Horoscop saptamanal Berbec

La muncă, veţi afla veşti noi care vă vor aduce în prim-plan. De fapt, nu numai dumneavoastră, ci şi echipa cu care lucraţi trebuie să treacă printr-o restructurare sau să primească un alt pachet de beneficii. Schimbările vă agită mult însă veţi avea şi multe satisfacţii.

Horoscop saptamanal Taur

Perioada de şicane şi iritări din mediul familial se va sfârși acum, dar e nevoie să vă implicaţi direct în rezolvarea disputelor. Jumătatea dumneavoastră este sinceră şi recunoscătoare pentru faptul că îi sunteţi aproape, dar nu va arăta acest lucru prin gesturi. Pentru unii Tauri, pot apărea oportunităţi de călătorie cu munca. Spre sfârşitul săptămânii puteţi avea ceva răgaz pentru dumneavoastră.

Horoscop saptamanal Gemeni

Prietenii vă aduc neplăceri săptămâna aceasta, având tot felul de cerinţe. Nu daţi atenţie micilor discuţii şi dezacorduri. Cei apropiaţi vor reuși până la urmă să îşi exprime sentimentele şi totul se va rezolva. De la jumătatea perioadei, vor apărea schimbări pe plan financiar. Fiţi calm, informați-vă bine şi veţi reuşi să puneţi capăt şi acestor situaţii.

Horoscop saptamanal Rac

Problemele de sănătate se vor rezolva. Vă veţi recăpăta energia şi puterea mentală pe care obişnuiţi să o aveţi. Cu toate acestea, din cauză că persoanele din jur, mai ales rudele apropiate, sunt foarte schimbătoare şi meditative, s-ar putea să vă fie greu în a păstra un echilibru emoţional. Sfârşitul săptămânii aduce multe evenimente sociale interesante.

Horoscop saptamanal Leu

Multe planuri ori proiecte vor rămâne pe loc din cauza superiorilor ierarhici care nu acordă atenţia necesară detaliilor. Ignorați criticile şi remarcile arogante! Aspectele romantice sunt foarte bine evidențiate, aşa că lăsaţi-vă duşi de val.

Horoscop saptamanal Fecioara

Sunteţi predispuşi la flirturi şi la complicaţii sentimentale, dar reprezintă un mod prin care vă veţi degreva de stresul de la muncă. Este o săptămână foarte complexă în care dumneavoastră trebuie să vă arătaţi foarte flexibili: e posibil să înlocuiți un coleg, să participați la şedinţe de ultim moment etc.

Horoscop saptamanal Balanta

Persoana iubită va avea nişte schimbări de atitudine şi veţi fi prins în nişte situaţii ambigue. Vor apărea discuţii importante despre bani. E nevoie să vă achitați de toate obligațiile financiare, oricât de mici ar fi, pentru a nu apărea probleme pe viitor. Provocările de la muncă sunt solicitante, iar progresele făcute vor fi mici.

Horoscop saptamanal Scorpion

Încrederea în sine e la cote maxime şi veţi impresiona pe toată lumea. Progresul este posibil acum, dacă folosiţi diplomaţia. Veţi rezolva orice conflicte aveţi cu prietenii. Relaţiile de lungă durată au nevoie de decizii importante. Se pare că nu toate lucrurile merg pe roze.

Horoscop saptamanal Sagetator

Persoane de care aţi fost atașați în trecut revin în viaţa dumneavoastră. Puneţi-vă ordine în sentimente şi gânduri ca să puteţi merge mai departe. Aveţi nevoie de concentrare, pentru că toată lumea va trage de voi: foste persoane importante, actualii parteneri de viaţă, coechipierii, superiorii ierarhici.

Horoscop saptamanal Capricorn

Activitatea emoţională va fi intensă, deoarece toată lumea pare a fi într-o agitaţie permanentă: dezacorduri între rude, planuri care nu merg cum trebuie, neînţelegeri în familie. E nevoie de multă răbdare, căci lucrurile se vor rezolva cu timpul. De la jumătatea săptămânii, aspectele romantice sunt bine conturate şi veţi pluti pe norişori romantici.

Horoscop saptamanal Varsator

Comunicarea cu prietenii nu este foarte bună, aşa că e nevoie să îi sprijiniți, dar să păstraţi o oarecare distanţă. Acţionaţi cu tact şi diplomaţie, fiindcă aşa veţi reuşi să depășiți orice neînţelegere. Cel mai bine vă veţi înţelege cu persoana iubită, care vă va oferi dragostea necondiționat…

Horoscop saptamanal Pesti

Răspunsurile superiorilor ierarhici vor fi vagi, ceea ce va ridica nivelul de stres. Trebuie evitată orice formă de investiţie, financiară pentru a nu intra în probleme. În rest, persoanele apropiate sunt foarte stresante şi au cerinţe diverse.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved