Horoscop saptamanal 23-29 Martie 2020: Fecioarele se încarcă doar cu energii pozitive – gândul
Mon, Mar 23rd, 2020

Horoscop saptamanal 23-29 Martie 2020: Fecioarele se încarcă doar cu energii pozitive

Horoscop saptamanal 23-29 Martie 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia ta!

Taurii se simt mai ambițioși ca niciodată, Fecioarele se încarcă doar cu energii pozitive, iar planurile Balanțelor sunt tot mai aproape să se concretizeze.

Horoscopul saptamanii pentru Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec urmează o perioadă destul de dificilă pe planul sentimental. Este esențial să își țină prietenii aproape și să le permită să se apropie de ei, căci izolarea nu le va aduce beneficii.

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Taur

Nativii din zodia Taur devin mai ambițioși ca niciodată. Criticile celor din jur nu fac decât să îi motiveze să devină cei mai buni în domeniul în care activează. Taurii demonstrează că nimeni și nimic nu îi poate doborî!

Horoscop acestei saptamani pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemeni urmează să întâmpine cea mai minunată perioadă a vieții lor. Totul merge conform așteptărilor lor, iar surprizele plăcute nu se lasă așteptate. Gemenii trebuie să fie pregătiți să trăiască aceste experiențe la intensitate maximă!

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Rac

Deși viața nu este întotdeauna roz, nativii din zodia Rac trebuie să învețe că nu trebuie să renunțe niciodată la visurile lor. Poate că drumul pe care îl au de parcurs se arată a fi dificil, dar nu imposibil. Orice obstacol este un prilej de dezvoltare.

Horoscop saptamanii Leu

Banii sunt punctul slab al nativilor din zodia Leu în perioada următoare. Gestionarea lor devine într-adevăr o problemă, mai ales că trebuie să își potolească satisfacerea micilor capricii pentru un timp. Un mod mai chibzuit de a cheltui banii ar rezolva această problemă.

Horoscop pentru aceasta saptamana pentru Fecioara

Nativii din zodia Fecioară își doresc cât mai multă liniște pentru perioada ce urmează. Certurile, dramele și lucrurile negative sunt evitate pe cât posibil. Energiile pozitive sunt cele care dictează acțiunile Fecioarelor.

Horoscop acestei saptamani pentru Balanta

Planurile pe care nativii din zodia Balanță și le-au proiectat sunt pe cale să se concretizeze. Este momentul în care aceștia nu trebuie să renunțe, ci din contră. Trebuie să fie mai motivați ca niciodată să continue și să se folosească de toate resursele pe care le au la dispoziție în acest sens.

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Scorpion

Cei din jur par să facă tot posibilul pentru a-i irita pe nativii din zodia Scorpion. În această situație, este important ca aceștia să nu își piardă cumpătul și să nu răspundă cu aceeași monedă. Indiferența este cea mai puternică armă!

Horoscopul saptamanii pentru Sagetator

Ultima dezamăgire în dragoste i-a afectat puternic pe nativii din zodia Săgetător. Partea bună este că vindecarea lor este tot mai aproape de final. Lucruri bune se așteaptă pentru ei în perioada ce urmează.

Horoscop pentru aceasta saptamana pentru  Capricorn

Drumul spre succes nu va fi întotdeauna și cel mai ușor, iar nativii din zodia Capricorn trebuie să învețe acest lucru. Pentru ca obiectivele lor să fie duse la îndeplinire, trebuie să depună un efort consistent și să nu își piardă speranța.

Horoscop Varsator

Nativii din zodia Vărsător au arătat că au foarte multă încredere în cei din jurul lor, iar asta nu este întotdeauna un lucru bun. În perioada următoare, ar fi bine să își restrângă cercul de prieteni, eliminând persoanele toxice din el…

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Pesti

Nativii din zodia Pești nu trebuie să se lase dictați de impulsivitate. Chiar dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor, este important să își amintească faptul că ei atrag ceea ce gândesc.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved