Horoscop: Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Peşti – gândul
 
Mon, Apr 8th, 2013

Horoscop: Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Peşti

Zodia Peşti este un semn de apă guvernat de planeta Neptun. Nativii din acest semn sunt persoane sensibile, emoţionale, dar care încearcă adesea să-şi ascundă adevăratele sentimentele sub o mască de oameni puternici.

Femeile din Peşti sunt familiste convinse, se dedică trup şi suflet copiilor şi pot fi adesea mame mult prea grijuli.

Pot fi nehotărâte şi se tem uneori să abordeze probleme esenţiale care le afectează viaţa, preferând să se lase duse de val. Reacţionează numai când ajung la epuizare sau când se simt încolţite.

În viaţa sentimentală, nativa din Peşti are nevoie de un bărbat hotărât, care poate să rezolve probleme importante, pe care se poate baza şi care îi este întotdeauna un sprijin de nădejde.

Preferă un partener cu picioarele pe pământ, care să o ajute să-şi împlinească ambiţiile, pentru că în sufletul său sensibil există şi ambiţii măreţe.

Riscă să intre în relaţii dificile, greu de gestionat, dar la care nu poate renunţa pentru că în cazul acesti native, speranţa moare ultima. Este predispusă să dezvolte depresii.

Iată care este topul celor mai bune cinci compatibilităţi pentru femeia din zodia Peşti:

1. Fecioară

2. Peşti

3. Gemeni

4. Capricorn

5. Scorpion

sursa: www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved