Horoscop Zilnic Joi, 27 Februarie 2020 – astăzi Leii vor face cheltuieli neprevăzute – gândul
Thu, Feb 27th, 2020

Horoscop Zilnic Joi, 27 Februarie 2020 – astăzi Leii vor face cheltuieli neprevăzute

Horoscop zilnic Joi, 27 Februarie 2020: Vărsătorii au parte de o zi încărcată, Capricornii tind să se interiorizeze, iar Racii nu stau deloc bine la capitolul toleranță. Se anunță o zi destul de agitată din punct de vedere astrologic.

Pestii sunt mai romantici ca oricând, Gemenii se îndrăgostesc, iar Leii vor face cheltuieli neprevăzute. Este zi destul de tensionată, cu influențe pe termen lung.

Horoscop zilnic Berbec

Berbecii vor fi nevoiți azi să abordeze într-un mod diplomatic relația profesională și cea sentimentală. Va fi necesar să se împartă și, dacă vor hotărî să alerge după doi iepuri deodată, riscă să îi piardă pe ambii. Le recomandăm mult tact în această zi și multa prudență atunci când vine vorba să își justifice acțiunile.

Berbecii încep ziua cu multă treabă. Sarcinile de la birou le vor da bătăi de cap, iar colegii nu par prea dornici să îi ajute. Seara îi va surprinde cu o surpriză plăcută și vor avea prilejul de a se relaxa în mijlocul familiei.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Berbec

Azi ți se cere socoteală pentru fiecare ban cheltuit, iar asta te irită, căci nu mai depinzi de cineva de câțiva ani buni. Îți recomandăm să nu reacționezi impulsiv și să nu insiști prea mult. Spune doar părerea ta și renunță să mai pui paie pe foc.

Horoscopul zilei Taur

Taurii trebuie să încerce să mai privească și partea plină a paharului azi. În ultima vreme au tot avut parte de multe situații stresante, iar acest lucru și-a pus într-un mod negativ amprenta asupra sănătății lor psihice. Nimic nu este pentru totdeauna, iar această lecție o au de învățat și încăpățânații Tauri.

Taurii trebuie să aibă grijă cu bugetul azi și să  prioritizeze cheltuielile. Astrele le recomandă prudență, căci câștigurile se vor lăsa așteptate în următoarea perioadă. Planurile de concediu trebuie puse pe un loc secundar și e necesar să vă ocupați de studii.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Taur

Trebuie să împarți un bonus material cu un coleg de birou, dar nemulțumirile lui te agită și mai tare. Faptul că vrea mai mult de jumătate te determină să spui ce crezi, iar în final, să renunți la partea ta. Oricum nu te reprezintă câteva sute de lei.

Horoscop azi Gemeni

Gemenii au parte de o zi agitată în familie. Planurile de redecorare a locuinței trebuie amânate, lucru care îi nemulțumește teribil. Trebuie să înțeleagă faptul că bugetul din acest moment nu le permite prea multe și este indicat să își îndrepte atenția spre alt job. Ziua începe într-un mod tensionat însă seara aduce liniște în cămin.

Gemenii au parte de o zi memorabilă pe planul sentimental. La orizont apare o persoană care le atrage atenția într-un mod deosebit și nu vor sta pe gânduri când va fi necesar să o invite la petrecerea pe care o plănuiau cu prietenii apropiați. Poate fi un început promițător, având în vedere faptul că și această persoană va răspunde într-un mod pozitiv invitației voastre. Vor fi surprize noi și trepte noi spre dezvoltarea voastră.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Gemeni

Suporți cu foarte mare greutate nemulțumiții și nerecunoscătorii, iar fiecare reacție a lor te transformă și tare ai vrea să spui tot ce gândești. Te sfătuim să-ți ții sub control nervii și să lași lucrurile așa cum sunt. Banii oricum vor reprezenta întotdeauna o problemă pentru cei care se ceartă mereu pe acest subiect.

Horoscop zilnic Rac

Nici Racii nu stau prea bine azi la capitolul toleranță. Se pare că unul dintre membrii mai în vârstă din familie le atrage atenția asupra stilului haotic de viață, iar acest lucru îi scoate din sărite. Au impresia că ei fac lucrurile așa cum trebuie și nu accepta critica. Atenție la vorbele rostite, că au efectul de bumerang!

Racii tind să intre în aria de conflict cu superiorii azi. Atitudinea lor degajată nu va fi pe placul acestora, lucru care nu va trece neobservat. Important este să se adune, să dea dovadă de rigurozitatea caracteristică și astfel să reușească să plece la timp de la job. În caz contrar, va fi necesar să lucreze suplimentar.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Rac

Plătești mai mult decât face, numai să nu mai persiste senzația asta în casa ta. Renunți tu la anumite principii, numai să nu fie nemulțumit celălalt. Cearta din cauza banilor ți-a fost întotdeauna cel mai greu de suportat.

Horoscopul zilei Leu

Leilor li se recomandă prudență azi. Relațiile cu cei din jur au tendința de a fi ușor afectate de modul lor de a privi viața într-un mod pasiv. Azi au tendința de a nu se agita pentru nimic, lucru care va da de bănuit partenerului de viață.

Leii au tendința azi de a face cheltuieli pe care nu le pot justifica. Deși nu stau prea bine la capitolul finanțe, acest lucru nu îi împiedică să arunce cu bani în stânga și în dreapta. Acesta atitudine nu va fi pe placul unei rude mai în vârstă din familie și vor exista discuții.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Leu

Fără intenție și doar pentru că ești provocat, cearta degenerează total și ajungi să spui tot ce-ți vine la gură. Nervii și nedreptatea pe care îi tot accepți de ceva vreme te fac să uiți cu cine vorbești, ce spui și lași durerea să iasă la suprafață.

Horoscop azi Fecioară

Fecioarelor li se recomandă azi să lasă deoparte firea lor conservatoare și să accepte invitația la film a unui coleg de muncă. Există o simpatie reciprocă între voi și a sosit momentul să spuneți clar și răspicat ceea ce credeți. Poate fi începutul unei povești de dragoste tumultuoase.

Fecioarele s-au trezit azi cu chef de viață. Deși au capacitatea de a demara proiecte noi, decid ca ziua să o dedice partenerului de viață. Este un lucru demn de apreciat, având în vedere dăruirea și conștiinciozitatea lor duse la extrem.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Fecioară

Apar discuții cu partenerul din cauza cheltuielilor, iar acuzațiile te rănesc foarte tare. Îți recomandăm să nu pui la suflet fiecare cuvânt, dar și să închei discuția înainte ca lucrurile să scape  de sub control și să evolueze într-o direcție total nepotrivită.

Horoscop zilnic Balanță

Balanțelor le este indicat azi să se relaxeze și să lase treburile casnice pe mâine. Oboseala acumulată în ultima vreme își spune cuvântul și nu e cazul să se suprasolicite. Vor avea destul timp zilele următoare să pună totul la punct.

Balanțele trebuie să își ia azi rolul în serios. Au făcut câteva promisiuni pe care e cazul să le onoreze. Va fi o zi destul de agitată și vor avea de făcut multe drumuri în interes personal, însă seara se va încheia cu o ședință de masaj pe care o primesc în dar de la partener.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Balanță

Te consideri vinovată, căci tu ai împrumutat economiile familiei, iar acum, când ai nevoie de ei, ți se spun multe neadevăruri, chiar și că nu e vorba de o așa sumă exorbitantă. Te sfătuim să îți păstrezi calmul și să cauți dovezile care nu vor mai putea fi contestate.

Horoscopul zilei Scorpion

Scorpionii au azi parte de o zi tensionată. Se pare că au lupte interioare pe care nu știu să le exteriorizeze. Trebuie să încerce să caute în ei răspunsul unor întrebări care îi frământă de ceva vreme, căci nimeni nu e capabil de a le oferi soluția optimă la problema lor.

Scorpionii aveau planificate mai multe întâlniri de afaceri azi pe care e cazul să la amâne. O situație a unui membru de familie din altă localitate le schimba planurile și e cazul să pună mai presus de orice familia, lucru pe care îl vor și face.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Scorpion

Ai avut nevoie de ajutorul financiar al unei cunoștințe, dar întotdeauna ți-ai plătit la timp orice datorie. Acum auzi că ai fi dator, iar asta te doare foarte tare, căci știi foarte bine adevărul. Nu mai pune la suflet, căci oricum toate aceste zvonuri vor dispărea. Când? Când va ieși adevărul la lumină.

Horoscop azi Săgetător

Săgetătorii decid azi să se înscrie la niște cursuri pe care le-au tot amânat. Vor cu orice preț să învețe lucruri noi, iar acum e momentul oportun. Nimic nu le stă în cale, iar starea lor fizică și psihică le permite să mute și munții din loc. E cazul să acționezi, căci ai șanse foarte mari de reușită.

Săgetătorii au tendința să fie agresivi în vorbe azi. Reușesc să scoată cuvinte destul de tăioase care nu vor rămâne nepedepsite. Atitudinea lor îi va face să pară personajele negative din grup și va stârni o atitudine destul de ostilă a colegilor de muncă. Aveți grijă cum gestionați situația!

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Sagetator

Ai investit, dar nu a fost cea mai bună opțiune și nici momentul tău cel mai favorabil pentru astfel de afaceri. Data viitoare fii mai prudent cu banii tăi!

Horoscop zilnic Capricorn

Capricornii au tendința uneori de a se interioriza. Lucru deloc rău dacă nu este dus la extrem. Astrele le recomandă să se confeseze unui prieten apropiat, căci astfel exista șansa de a da naștere unei stări de anxietate. Ai grijă la astfel de reacții!

Capricornii aleg să își dedice întreaga zi. Au muncit foarte mult în ultima vreme și s-au pus pe ei pe un plan secundar. A sosit momentul să se relaxeze, să își rezerve timp pentru hobby-uri sau, de ce nu, să înceapă activități noi recreative. Orice ar alege, le va mai ridica puțin moralul.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Capricorn

Ai mute probleme din cauza banilor, dar nu vrei să te dai bătut atât de ușor. Ascultă-ți intuiția și fă ceea ce simți că te-ar ajuta să rezolvi totul cât mai repede!

Horoscopul zilei Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi încărcată. Astrele le recomandă să încerce să își expună părerea la birou și astfel vor avea șanse de promovare. Șefii sunt de acord cu opinia lor și există posibilitatea de a demara un proiect pe care au șansa de a-l superviza.

Vărsătorii decid că este timpul pentru reamenajări ale locuinței sau investirea într-un plan de economisire. Cert este că au ceva economii pe care dacă nu știu să le gestioneze corespunzător, le vor pierde. Atenție cum acționați!

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Varsator

Se ceartă părinții și frații din cauza banilor, iar tu crezi că nu-i posibil să te cerți cu cel mai bun prieten din acest motiv? Este posibil. Îți recomandăm să comunici deschis și să găsiți o soluție convenabilă pentru amândoi.

Horoscop azi Pești

Peștilor le este indicat azi să încerce să își stabilească bugetul. Tind să se întindă mai mult decât le permite buzunarul și astfel să uite de facturile ascunse prin sertar pe care le-au tot amânat. Li se recomandă mai multă prudență.

Peștii sunt mai romantici ca oricând azi și au tendința de a-i oferi partenerului dovezi siropoase. Nu e cazul să îl sufocați, căci știe deja care sunt intențiile voastre…

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Pesti

Lipsa de cooperare a unui prieten, refuzul lui de a te ajuta și de această dată te supără foarte tare și nu mai ții cont de nimic. Cearta nu va rezolva problema ta. Cu calm se rezolvă totul. Și acceptă ceea ce ți s-a spus, nu o lua personal.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved