Horoscop Zilnic, Joi 9 Ianuarie 2020 – probleme mari pentru Rac – gândul
Thu, Jan 9th, 2020

Horoscop Zilnic, Joi 9 Ianuarie 2020 – probleme mari pentru Rac

Horoscop zilnic Joi 9 Ianuarie 2020: Nativii tuturor zodiilor sunt cu gândul la distracție. Gemenii vor pune accent pe viața profesională, iar Fecioarele sunt prinse între treburile casnice și serviciu, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi nativul Berbec evită sa dea explicații pentru faptele sale, spre nemulțumirea celor din jur, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În prima parte a zilei va fi punctul de sprijin pentru un apropiat, fiind întotdeauna cel care oferă sfaturi celorlalți. Nativul Berbec are un punct de vedere referitor la modul în care partenerul de viață își administrează timpul, dar pentru a evita unele conflicte, preferă să nu îşi expună opinia. Spre seară se anunță agitație pentru acesta, căci este gazda unor rude îndepărtate, iar pentru Berbec prima impresie contează enorm.

Iubire: Ai o zi minunatã în care pur şi simplu radiezi, fapt observat şi admirat de toatã lumea, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Este posibil ca la finalul zilei sã ai parte de o surprizã memorabilã, care va consolida şi mai mult relaţia cu partenerul de cuplu.

Bani: Munceşti mult, iar rezultatele nu vor întârzia sã aparã. Ai grijã însã, nu uita sã îţi mai iei din când în când câte o mică pauzã.

Sãnãtate: Starea generalã este foarte bunã, motiv pentru care îţi satisfaci toate poftele culinare, indiferent de orã.

Horoscopul zilei Taur

Eforturile nativului Taur sunt răsplătite astăzi atât de superiori, cât și de membrii familiei, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Dacă în prima parte a zilei va fi influențat de partenerul de viață în luarea unei decizii în privința unui plan de afacere, în a doua parte a zilei se va retrage undeva unde îşi va face ordine în gânduri, va învăța să fie mai răbdător fără să se mai implice în conflicte. Se recomandă ca astăzi nativul Taur să evite efortul fizic, întrucât pot apărea unele afecțiuni.

Iubire: O micã neînţelegere cu soacra îţi poate da peste cap toatã ziua. Încearcã sã rãmâi calmã şi sã analizezi cu atenţie toate detaliile. La urma urmei, toate problemele au o rezolvare.

Bani: Tot ce ai agonisit în ultimul an te va ajuta sã-ţi îndeplineşti cea mai mare dorinţã. Cu siguranţã vei fi foarte mândrã de alegerea fãcutã potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Sãnãtate: Eşti o persoanã foarte echilibratã şi te detaşezi uşor de problemele zilnice, lucru benefic pentru nervii tãi.

Horoscop azi Gemeni

Nativul din zodia Gemeni va fi în centrul atenției astăzi, în special din a doua parte a zilei, când un proiect îi va aduce câștiguri serioase, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Va pune accent pe muncă, pentru a uita unele neînțelegeri din cadrul familiei. Spre seară este invitat la film, o ocazie ideală pentru un apropiat de a-l distrage de la rutina zilnică.

Iubire: Ai parte de o zi liniştitã, calmã, cum nu a mai fost de mult timp în casa ta. Încearcã sã te relaxezi şi sã faci absolut tot ce îţi face plãcere, fãrã nicio reţinere.

Bani: Eşti constrânsã sã plãteşti un împrumut mai vechi, care nu poate fi amânat.

Sãnãtate: Te poţi bucura în sfârşit de o perioadã în care poţi da uitãrii toate problemele care te-au supãrat în trecut, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Horoscop zilnic Rac

Cel mai mare defect al nativului Rac este că pune suflet în orice face, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În prima parte a zilei este vizată o vizită la un apropiat, o prietenie veche și uitată va fi pusă pe picioare din nou. Spre seară voia bună pune stăpânire pe întreaga familie, datorită spiritului plin de viață al nativului Rac. Partenerul de viață îi va face o surpriza plăcută, cu o ocazie specială din relația de cuplu.

Iubire: Relaţia merge pe drumul cel bun, astfel cã amândoi luaţi în considerare oficializarea, spre bucuria familiei, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Bani: Vei analiza şi vei lua cea mai bunã decizie cu privire la o investiţie pe termen lung, pentru casa şi familia ta.

Sãnãtate: Se va încheia o perioadã agitatã din viaţa ta, moment care îţi va aduce liniştea mult aşteptatã, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Horoscopul zilei Leu

Treburile casnice pot aștepta astăzi pentru nativul Leu, este mult prea ocupat cu nevoile membrilor familiei, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În prima parte a zilei este solicitat la locul de muncă, relațiile dintre nativ și colegi par a fi tensionate, oboseala și stresul punându-și amprenta. Spre seară este invitat la un eveniment, iar pentru acest lucru se pregătește foarte bine, pierzând mult timp din cauza cumpărăturilor, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Iubire: Sunt încã foarte multe lucruri pe care nu ai avut curajul sau nu ai vrut sã le împãrtãşeşti parterului de cuplu. Ar fi indicat ca pânã la finalul zilei sã soluţionezi problema, dacã într-adevãr aceastã relaţie este ceea ce îţi doreşti, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Bani: Ce ai spune dacã mãcar azi ai încerca sã amâni shoppingul pentru o altã zi şi te-ai bucura de o plimbare relaxantã în parc?

Sãnãtate: În aceastã perioadã stresul îţi poate da bãtãi de cap, atât la propriu, cât şi la figurat. Încearcã sã-l alungi relaxându-te departe de problemele cotidiene.

Horoscop azi Fecioară

Dis-de-dimineață nativul din zodia Fecioară este prins în discuțiile celor din jur, care vor viza aspecte financiare, cum ar fi posibilele cheltuieli și moduri prin care se pot spori veniturile, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În a doua parte a zilei un concert, o premieră a unei cărți sau a unui film va capta atenția sa și va tinde să evite alte activități în favoarea acesteia. Chiar dacă hobby-urile îi ocupă destul de mult timp, astăzi nativul Fecioară va fi prins între treburile casnice, beneficiind de sprijinul partenerului și între activitățile din cadrul locului de muncă.

Iubire: Încearcã sã nu mai acţionezi din impuls, fiindcã rişti sã pierzi o relaţie pe care o vei regreta. Ai rãbdare, ascultã, iar mai apoi decide cum se va soluţiona situaţia care a reuşit sã producã micul dezechilibru în viaţa ta.

Bani: Te gândeşti serios la varianta de a porni un proiect pe cont propriu, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Sãnãtate: Se pot activa boli de care ai suferit în trecut. Fereşte-te de orice fel de excese, altfel, te predispui riscului reapariţiei acestora!

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi nativul Balanță se va relaxa alături de prieteni și nu se va gândi la trecut. În prima parte a zilei va ezita să dea un răspuns în ceea ce privește un nou loc de muncă, ci va profita de timpul liber ieșind în oraș sau la o plimbare în parc, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Este bine să nu se facă cheltuieli în exces, căci pot apărea conflicte în relația de cuplu pe această temă. Spre seară atmosfera se va îmbunătăți, un eveniment important va reuni întreaga familie, iar nativul Balanță este gazda.

Iubire: Încearcã sã nu te mai laşi influenţatã de pãrerile persoanelor din jurul tãu. Ia taurul de coarne şi reorganizeazã-ţi viaţa dupã bunul plac, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Bani: Apar cheltuieli neprevãzute, care îţi vor zdruncina puţin puşculiţa.

Sãnãtate: S-ar putea sã nu fii chiar în cea mai bunã forma fizicã. Informeazã-te cum ai putea depãşi aceastã stare, dar cautã sã ceri un sfat avizat, pentru a nu te induce în eroare.

Horoscopul zilei Scorpion

Nativul din zodia Scorpion primește laude, va fi în centrul atenției datorită unui talent ascuns. Chiar dacă îşi exprimă dorința de a fi de folos celor din jur, este refuzat întrucât stresul îi afectează starea de sănătate, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În a doua parte a zilei este lipsit de inițiativă în ceea ce privește relația de cuplu, ignorând dorințele partenerului de viață. Cei singuri vor profita de libertate, vor lucra intens pentru a fi remarcați datorită talentelor ascunse.

Iubire: Ai o viaţã amoroasã palpitantã şi simţi cã viaţa ţi-a oferit tot ce avea mai bun.

Bani: Apar oportunitãţi noi de a investi banii agonisiţi. Fii prudentã şi alege cea mai bunã variantã.

Sãnãtate: Încearcã sã-ţi porţi mai mult de grijã şi sã fii mai riguroasã în ceea ce priveşte alimentaţia, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Horoscop azi Săgetător

O idee noua de afacere îi surâde nativului acestei zodii însă cere sfatul unui apropiat. Cheltuielile pentru cei din jur l-au afectat serios pe Săgetător, astfel că va căuta soluții pentru această problemă alături de membrii familiei, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Spre seară o vizită aduce zâmbetul pe buzele acestuia, vrând să se relaxeze, stând la taclale. Pentru nativul Săgetător cei din jur au un aport extrem de important în ceea ce privește starea de sănătate, astăzi nativul Săgetător are posibilitatea de a renunța la un viciu datorită apropiaților.

Iubire: Dacã nu ai fost lovitã pânã acum de sãgeata lui Cupidon, pregãteşte-te! Ți se ivesc noi surprize şi oportunitãţi. Cele care sunt deja intr-o relaţie vor avea parte de o zi liniştitã, fãrã evenimente importante.

Bani: Mica atenţie primitã din partea şefului ca rãsplatã pentru orele suplimentare a fost mai mult decât beneficã, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Sãnãtate: Poţi începe sã fii mai atentã şi sã ai mai multã grijã de sãnãtatea ta. Încearcã sã-ţi stãpâneşti mai bine impulsurile.

Horoscop zilnic Capricorn

O veste va deschide ochii nativului Capricorn și va acorda mai multă atenție detaliilor. Astăzi este rost de bani, dar și de distracție; în prima parte a zilei nativul Capricorn deschide un subiect de interes comun în cercul său de prieteni, și anume distracția. O mini vacanță departe de cotidian nu este exclusă. Spre seară se anunță drum lung pentru acest nativ, fie pentru nevoile personale, fie pentru un apropiat, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Iubire: S-ar putea sã primeşti un telefon de la un prieten vechi sau chiar de la un fost iubit. Rãmâi cu picioarele pe pãmânt, fiindcã entuziasmul îţi va dispãrea la fel de repede cum a apãrut.

Bani: Eşti în perioada de glorie, în care banii vin şi parcã nu se mai opresc. Ai grijã sã nu fii tentatã sã-i dai pe chilipiruri, altfel te vei trezi peste noapte fãrã niciun ban, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Sãnãtate: Nu este cazul sã-ţi faci probleme în aceastã privinţã însã nu ignora semnele pe care ţi le transmite corpul.

Horoscopul zilei Vărsător

Prima parte a zilei aduce voie bună, surprize și o veste bună pentru nativul Vărsător, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. În planul profesional Vărsătorul are de câștigat în urma unui contract nou sau datorită eficienței sale. În a doua parte a zilei acesta îşi va revizui comportamentul atât față de partenerul de viață, cât și față de membrii familiei. Spre seară este solicitat la un eveniment la care se face remarcat prin simțul umorului, fiind ca întotdeauna sufletul petrecerii.

Iubire: Cineva îţi va face inima sã batã cu atâta putere, încât vei simţi cã explodezi de pasiune. Fii curajos şi nu ezita sã acţionezi!

Bani: Nu este chiar cea mai bunã perioadã însã dacã vei avea rãbdare, situaţia se va remedia treptat, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

Sãnãtate: Simţi nevoia sã-ţi reîncarci bateriile. Renunţã la programul haotic şi dã-ţi mai multã atenţie. Îţi va face bine!

Horoscop azi Pești

Grijile se vor risipi astăzi pe cerul nativului din zodia Pești și se anunță doar veselie, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020. Dacă în prima parte este puțin îngrijorat în ceea ce privește un examen sau un proiect important în viața sa profesională, în a doua parte a zilei se va relaxa alături de prieteni, stând la taclale sau vizionând un film. Spre seară este surprins plăcut datorită unei vești în legătură cu o cunoștință din străinătate, o convorbire telefonică îi va aduce zâmbetul pe buze.

Iubire: Lasã prejudecãţile şi iubeşte aşa cum îţi doreşti. Pe parcurs îţi vei da seama cã nu sunt mai importante decât faptul de a fi împreunã cu persoana iubitã.

Bani: Cheltui cu foarte multã uşurinţã banii. Încearcã sã fii mai cumpãtatã, pentru a evita sã intri în datorii…

Sãnãtate: Te vei confrunta cu o serie de situaţii care sunt menite sã-ţi dea o lecţie de viaţã. Astfel, vei începe sã îţi apreciezi mai mult familia, potrivit horoscop zilnic 9 Ianuarie 2020.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved