Horoscop Zilnic Luni, 2 Martie 2020 – astăzi Pestii au parte de surprize – gândul
Mon, Mar 2nd, 2020

Horoscop Zilnic Luni, 2 Martie 2020 – astăzi Pestii au parte de surprize

Horoscop zilnic Luni, 2 Martie 2020: Fecioarele debordează azi de energie, Pestii au parte de surprize, iar Gemenii își recalculează bugetul. Este o zi a extremelor pentru nativii din majoritatea zodiilor.

Pe nativii din zodia Pești îi așteaptă zile pline de romantism, în vreme ce Taurii tind să se suprasolicite. Și dacă tot vorbim de suprasolicitare, nici Leii nu stau mai bine la acest capitol. Orgoliul lor atinge cote maxime.

Horoscop zilnic Berbec

Berbecii vor avea o zi plină de încărcături emoționale. Problemele digestive însă nu le vor da pace, motiv pentru care le recomandăm să încredințeze sarcinile colegilor de muncă și să  dea fuga repede la un medic. Situația poate degenera.

Berbecii au parte de o zi liniștită. Au decis să ia lucrurile mai ușor și să nu se mai agite foarte tare. Sfatul astrologului este să își încarce bateriile, căci îi așteaptă o perioadă destul de încărcată și vă fi necesar să lucreze suplimentar.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Berbec

Dai multe telefoane pentru a vedea pe ce sumă de bani te poți împrumuta astăzi. Răsufli ușurat când vezi că nu mai e nevoie să suni și la alți colaboratori pentru a face rost de lichidități. Totul e bine când se termină cu bine.

Horoscopul zilei Taur

Taurii trebuie să fie atenți azi la modul în care relaționează cu membrii familiei. Pot exista divergențe de opinie, iar dacă nu sunt clarificate la momentul potrivit, pot scăpa de sub control. Le poate fi solicitat ajutorul și este bine să îl ofere. Spre seară lucrurile vor intra pe un făgaș normal, iar comunicarea va readuce liniște în sânul familiei.

Taurii trebuie să aibă grijă să nu se suprasolicite. Știm că șefii le-au atribuit sarcini fără număr, însă nu vor primi niciun premiu dacă vor sta suplimentar și vor lucra până la epuizare. Trebuie să facă pace cu cei din jur și să se alăture colegilor care refuză cu tact și diplomație sarcinile care nu sunt precizate în fișa postului. Acționează și vei vedea că îți vă fi mult mai bine.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Taur

Faci planuri pe termen scurt, îți plănuiești banii foarte atent și speri să mai ai parte de ceva bucurii monetare, căci ai mare nevoie acum. Îți recomandăm să rămâi optimist și să simți că totul va fi bine, în curând. Se va rezolva fiecare problemă financiară, ai încredere și bazează-te pe tot ce-ai făcut, dar și încheiat deja.

Horoscop azi Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă azi la felul în care gestionează ultimele economii. Ar fi de preferat să tragă o linie, să proritizeze cheltuielile și să nu arunce banii pe fereastră. Concediile planificate le-au cam dat bugetul peste cap, motiv pentru care este nevoie de o perioadă de redresare.

Gemenii plănuiesc o escapadă în familie de ceva timp. Acum a sosit momentul să îi anunțe și pe membrii familiei de plecarea pe care și-o tot doresc. Să nu uitați să puneți în bagaj și haine mai groase, căci vremea nu va ține totuși cu voi. Chiar și așa, bucurați-vă unii de alții și profitați de fiecare moment! Soarele din suflet vă răsari și pe cer. Fie el și înnorat.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Gemeni

Cauți idei bune de făcut bani. Găsești multe opțiuni. Poți fi bonă, poți oferi meditații pentru școală, poți scrie proiecte și articole pentru o revistă de succes. Iată câte opțiuni ai! Poți face bani, doar să vrei. Și doar să vrei să muncești. Aceste idei te ajută să reușești tot ce-ți propui.

Horoscop zilnic Rac

Racii au parte de succes din plin la locul de muncă. Vor fi lăudați de șefi și vor reuși să îndeplinească sarcinile cu brio. Au muncit foarte mult în ultima perioadă și era cazul că munca sa le fie răsplătită. Numai situații bune se prevăd la orizont. Atitudinea lor din ultima perioadă atrage lucruri pozitive. Foarte bine, continuă în acest ritm!

Racii au parte de noi provocări la birou. Promovarea pe care o tot așteptau a sosit însă sarcinile s-au înmulțit odată cu ea. Deși au luat acest lucru în calcul, nu și-au imaginat că vă fi atât de multa bătaie de cap. Asumă-ți și neplăcerile care vin la pachet cu schimbarea și bucură-te de noua funcție! Curând vei reuși să te organizezi, iar astfel lucrurile vor deveni mai ușoare.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Rac

Ai un job foarte bun, dar ești implicat și în anumite proiecte. Problema ta nu e munca, nici cum să faci banii, ci alta… de unde să mai iei niște timp ca să ai vreme pentru tot ce vrei să faci?

Horoscopul zilei Leu

Leii încep ziua cu temeri legate de viitorul lor. Sunt destul de sceptici cu privire la promovarea promisă de șefi și au tendința de a grăbi lucrurile. Sfatul astrologului este să aibă puțină răbdare, căci birocrația este cea care împiedică demararea mult mai rapidă a acestei acțiuni. Toate lucrurile vor decurge conform planului. Așteaptă și vei primi.

Leii au tendința azi de a refuza ajutorul colegilor azi. Vor să rezolve totul singuri și tind să ajungă la frustrări dacă nu termină la timp. Orgoliul e prea mare, iar stima de sine va scădea dacă li se vor adresa colegilor. Cine să îi mai înțeleagă?

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Leu

Nu îți place, dar nevoia să te pui în mișcare. Suni, întrebi și mergi după banii pe care îi aștepți de ceva vreme. Iar în timp ce rezolvi asta, ai șansa de a pune la punct și alte lucruri, iar urgențele le poți rezolva și prin telefon.

Horoscop azi Fecioară

Fecioarele vor deborda azi de energie. Vor fi în centrul atenției la birou. Se pare că o persoană de sex opus le va capta atenția și vor fi dispuse să îi acorde credit. Conservatorismul propriu lor va fi necesar să dispară, pentru a putea să dea frâu liber sentimentelor și să se lase purtate de Cupidon pe culmile iubirii.

Fecioarelor le recomandăm azi să privească puțin în spate și să se bucure de prezent. Lecțiile anterioare le-au transformat în ceea ce sunt astăzi și ar trebui să profite din plin. Le așteaptă o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional și ar fi bine să se mai relaxeze puțin.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Fecioară

Îți propui să faci rost de bani muncind, iar asta te ajută și te motivează să nu renunți până nu reușești tot ce îți dorești. Împlinești toate sarcinile date de șef, iar banii obținuți îți rezolvă situația dificilă în care te afli. Îți recomandăm să rămâi motivat, căci foarte curând vor apărea și banii.

Horoscop zilnic Balanță

Balanțele ar trebuie să se mai preocupe puțin și de sănătatea lor. Au tot neglijat acest aspect al vieții în ultima vreme, lucru care nu e deloc benefic. Gândurile din ultima perioadă le-au cam acaparat și ar fi bine să iasă puțin din casă, să se relaxeze și să încerce să se detașeze de situațiile stresante.

Balanțele se autoizolează azi. Au tendința de a-i critica pe cei din jur și de a le reproșa că nu le înțeleg. Cine să le înțeleagă, dacă ele nu vorbesc? Încearcă să te confesezi înainte de a avea pretenția să fii înțeles. Nimeni nu are posibilitatea de a citi gânduri.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Balanță

Încasezi un cec, iar asta te bucură foarte tare acum. Nimic nu te mai scoate din starea de relaxare, chiar dacă continui să lucrezi și să te implici în mai multe lucruri. Poate că vei avea parte de o surpriză și mai mare înainte de terminarea programului.

Horoscopul zilei Scorpion

Scorpionii sunt foarte agitați azi. Se recomandă să aibă grijă la ceea ce spun, căci vorbele rostite au efect de bumerang. Dacă nu vor să strice relațiile cu cei dragi, mai bine evită cu tact și diplomație conflictele directe.

Scorpionii sunt dezamăgiți azi de o persoană în care și-au pus toată încrederea. Au tendința de a exagera și a considera că nimeni nu este demn de a le fi prieten. Sunt doar exagerări care vor trece odată ce vor comunica clar și concis cu cei dragi.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Scorpion

Muncești din greu toată ziua, nici pauza de prânz nu te mai dezlipește de birou, dar până la finalul zilei, suma din contul bancar e destul de frumușică, iar tu poți răsufla ușurat.

Horoscop azi Săgetător

Săgetătorii sunt evaluați astăzi de către șefi și trebuie să se comporte impecabil. Au tendința de a se sustrage de la anumite atribuții, iar supervizorii nu vor fi prea încântați de această atitudine. Adună-te și rezolvă singur situațiile.

Săgetătorii trebuie să fie atenția azi la intențiile persoanei iubite. Simt că ceva nu este în regulă, dar aveți grijă cum încercați să aflați acest lucru. Este posibil că atitudinea voastră să fi generat un asemenea comportament și e cazul să clarificați.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Sagetator

Reușitele financiare se țin lanț, iar tu simți că nu ai făcut nimic degeaba, că niciun minut din munca ta nu a fost în zadar. Simți cum ai putea acum muta munții din loc. Termină ce ai de făcut și mergi acasă să te odihnești.

Horoscop zilnic Capricorn

Capricornii trebuie să fie atenți azi la relațiile cu cei din jur. Pot exista anumite frânturi de conversații sau cuvinte-cheie care le pot dezvălui anumite temeri sau pot înțelege de ce unele situații s-au întâmplat într-un anumit mod. Sfatul astrologului este să aibă urechile ciulite și să fie atenți la tot ce se vorbește.

Capricornii trebuie să fie atenți azi la bugetul de care dispun și modul în care gestionează facturile pe care le tot amână. Până la salariul următor mai e destul timp și voi cam ajungeți la fundul sacului. Prudență, prudență și iar prudență este tot ce vi se solicită în această perioadă.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Capricorn

Nu găsești nicio soluție și ai vaga impresie ca toate vor merge pe dos. Te sfătuim să te calmezi și să nu mai gândești atât de negativ. Oricum nu se rezolva nimic dacă ești nervos, disperat și te apuci de aruncat cu vorbe.

Horoscopul zilei Vărsător

Vărsătorii vor fi prinși pe picior greșit azi. Anumite cheltuieli nu mai necesită amânare și e cazul să umble la pușculița pe care au tot evitat-o în ultima vreme. Nu-ți face griji, curând banii vor veni la tine ca la un magnet.

Vărsătorii reușesc să rezolve tot ceea ce și-au propus în această zi. Au tendința de a fi mai emotiv că de obicei, iar pe seară îi va așteptă o surpriză. Este o zi excelentă pentru voi.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Varsator

Tu chiar ai parte de reușite. Îți recomandăm să rămâi la fel de concentrat și realist. Bucură-te de fiecare sarcină bifată până acum, dar și de banii pe care reușești să-i aduci în firmă în această zi. Datorită ție se rezolvă o situație complicată la serviciu.

Horoscop azi Pești

Peștii au parte de surprize azi. Promovarea pe care și-o doreau nu mai întârzie să apară și doresc să celebreze acest lucru, motiv pentru care vor invita niște prieteni și seara se va încheie cu un party.

Peștii plănuiesc o escapadă romantică și au pus totul la punct până în cel mai mic detaliu. Vă asiguram că partenerul de viață nu va rămâne indiferent și veți avea parte de zile pline de romantism…

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Pesti

Reușești să te faci remarcat pentru ideea genială care va fi pusă în aplicare chiar de acum. Se instalează liniștea în familie, dar și la muncă. Nu se va mai simți golul financiar, cel puțin o perioadă.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved