Horoscop Zilnic Luni 23 Martie 2020: Scorpionii vor pune mâna pe sume mari de bani – gândul
Mon, Mar 23rd, 2020

Horoscop Zilnic Luni 23 Martie 2020: Scorpionii vor pune mâna pe sume mari de bani

Horoscop zilnic Luni 23 Martie 2020: Vești bune vor ajunge astăzi la urechile nativilor şi vor putea să îşi îndeplinească unele dorinţe pe care le au de ceva vreme. Balanţele vor putea relua o relaţie, Scorpionii vor pune mâna pe sume mari de bani, iar Săgetătorii vor ieşi în natură.

Horoscop zilnic Berbec

O excursie îi aşteaptă, iar ziua de astăzi o vor dedica în totalitate rezolvării problemelor de sănătate pe care le au. Ultimele analize nu au ieşit tocmai bune şi, chiar dacă nu este o situaţie foarte gravă, Berbecii vor vrea să scape de orice amenințare legată de sănătate şi vor vedea ce pot face pentru a scăpa de acest lucru. Se vor consulta cu oameni de specialitate şi vor vedea care sunt cele mai bune decizii pe care le pot lua şi vor respecta cu sfinţenie ceea ce doctorul le va spune. Vor să facă o schimbare în această privință şi vor începe să fie mult mai atenţi în ceea ce priveşte sănătatea. Din cauza programului încărcat pe care îl au la muncă, dar şi din cauza rutinei haotice pe care o au, Berbecii se confruntă cu ceva probleme de sănătate şi au înţeles efectele pe care aceste greşeli le au asupra lor şi vor să schimbe acest lucru.

Horoscop zilnic Taur

Taurii vor fi căutați astăzi de o persoană care îşi doreşte o relaţie cu ei. Există cineva care are sentimente puternice pentru ei şi vor ca astăzi să spună tot ceea ce au pe suflet. Le vor împărtăşi sentimentele, vor spune de când simt toate aceste lucruri şi le vor propune Taurilor o relaţie. Unii vor fi luaţi prin surprindere, alţii deja se aşteptau la acest lucru, dar toţi, indiferent dacă deja ştiau sau nu, se vor gândi foarte bine dacă vor să trăiască sau nu o poveste de dragoste alături de persoana respectivă. Pentru unii nativi, relaţia pe care o vor începe astăzi le poate aduce chiar persoana care va rămâne alături de ei pentru toată viaţa, iar, pentru alţi nativi poate însemna o lecţie de viaţă extrem de importantă, lecţie din care vor avea foarte multe de învăţat. Vor reuşi, de asemenea, să rezolve toate problemele cu care se confruntau şi vor pune la punct până şi cel mai mic detaliu. Nu se vor lăsa până când nu vor rezolva toate problemele şi vor să se asigure că nimic nu le va peste cap planurile pe care le aveau stabilite pentru astăzi.

Horoscop zilnic Gemeni

Actele pe care le vor semna astăzi le vor aduce foarte multe privilegii nativilor şi vor avea foarte mult de câştigat de pe urma lor. Ori vor intra în posesia unor sume de bani destul de importante, ori vor fi ei cei care vor iniţia o mică afacere sau, de ce nu, vor reuşi să avanseze chiar la locul de muncă şi, implicit, să se bucure de o mărire consistentă de salariu. Prin devotamentul şi seriozitatea de care vor da dovadă astăzi, nativii gemeni vor reuşi să se facă remarcaţi la locul de muncă şi vor atrage atenţia atât a superiorilor, cât şi a colaboratorilor care se vor afla astăzi în firmă. Aşadar, gemenii au şanse foarte mari pentru a evolua din punct de vedere financiar, iar ziua de astăzi este momentul potrivit.  Au visat de foarte mult timp la acest moment, iar acum pot profita de el. Realizările pe care le-au avut la firmă în ultima vreme îi vor ajuta foarte mult în a se remarca, iar ziua de astăzi este abia începutul creșterii lor din planul profesional.

Horoscop Rac

Racii vor să fie remarcaţi de către superiori la locul de muncă, aşa că vor decide să îşi ia treaba mai în serios, începând chiar de astăzi. Vor munci mult mai mult, vor fi mult mai atenţi, dar şi mai receptivi la ceea ce li se cere şi vor fi mult mai devotaţi. Simt că sunt pregătiți pentru a evolua din punct de vedere profesional, aşa că vor decide că astăzi este ziua perfectă pentru a-şi îmbunătăți viaţa. Nici în viaţa personală lucrurile nu stau mai rău. Vor să traiască în linişte şi armonie şi, tocmai din acest motiv, vor începe să se gândească serios la toate alegerile serioase pe care le-au făcut până acum, dar şi la modul în care îşi trăiesc viaţa. Vor începe să evite tot ceea ce este toxic în viaţa lor şi vor începe un nou capitol în viaţa lor. Sunt extrem de hotărâţi în ceea ce priveşte realizarea acestor lucruri, încât nimeni şi nimic nu le poate sta în cale. Vor să aibă o viaţă mai fericită, dar şi mai sănătoasă, şi sunt pregătiți pentru a face orice în acest sens.

Horoscop zilnic Leu

Toată ziua de astăzi va fi dedicată copiilor. Îi vor înscrie la activități de dezvoltare personală, dar și la activități care le vor dezvolta foarte mult creativitatea, activități precum desenul, pictura, dansul sau cântatul. Unii Lei chiar își vor da copiii la arte marțiale, iar ceilalți îi vor înscrie la cursuri pentru a învăța limbi străine. Ceilalți nativi, cei care vor fi cel mai puțin fericiți, vor trebui să facă față veștilor mai puțin plăcute legate de copiii lor. Unii vor avea probleme la școală, alții vor fi implicați în mai multe certuri, iar toate aceste lucruri vor trebui să fie rezolvate de către părinți. De asemenea, pot interveni și ceva probleme de comunicare între Leu și partenerul de viață, iar discuții legate de cum se poate rezolva această situație vor avea loc tot astăzi. Așadar, se poate spune că ziua de astăzi va fi una propice pentru rezolvarea tuturor problemelor, iar Leii vor fi cei mai buni mediatori de conflicte, indiferent de natura lor.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor fi foarte ocupate astăzi, deoarece vor trebui să pună la cale câteva evenimente. Unele vor fi organizate de bună voie, iar altele vor fi făcute la rugămințile și la insistențele prietenilor, dar și ale familiei. Fie că este vorba de organizarea unei nunți, a unui botez, a unei întâlniri, dar și ale unei petreceri de nuntă, nativii vor avea foarte multe de făcut astăzi. Firi perfecționiste de fel, nativii vor vrea ca totul să iasă foarte bine și nu se vor lăsa până când chiar și cel mai mic detaliu nu va fi pus la punct. Vor ca totul să iasă perfect, deoarece știu că cei care le-au cerut ajutorul se bazează pe ei și nu vor să dezamăgească pe nimeni. Pentru nativii care organizează de bună voie evenimentele, această sarcina va fi mai relaxantă, deoarece știu exact ce își doresc și știu întocmai cum vor să arate lucrurile.

Horoscop zilnic Balanță

Problemele pe care le-au avut acum ceva vreme în cuplu au pus punct relațiilor amoroase, dar acum a sosit momentul când pot relua toate aceste lucruri. Există șanse foarte mari de împăcare între ei și foștii parteneri. Vor avea o discuție serioasă cu cealaltă persoană, vor da toate cărțile pe față și vor discuta despre toate lucrurile care i-au deranjat, i-au rănit și vor spune toate lucrurile care au rămas nediscutate. Își doresc foarte mult împăcarea, deoarece au înțeles că motivul pentru care s-au despărțit nu a fost unul tocmai întemeiat și au văzut și ce înseamnă să nu mai aibă lângă ei persoana iubită. Vor să se revanșeze și să pornească cu dreptul, iar acest lucru îi va însemna spre cumpărarea unei atenții, a unui cadou, pentru a exprima atât părerea de rău, cât și faptul că își cunosc fostul partener foarte bine.

Horoscop Scorpion

Norocul pare să le surâdă nativilor Scorpion, deoarece astăzi vor reuși să pună mâna pe sume mari de bani. Le vor intra în cont sume consistente, iar acestea vor pica la țanc, deoarece nativii vor avea ceva cheltuieli de făcut. Ori plănuiesc o vacanță, ori trebuie să repare ceva prin casă, fie la mașină. Poate se apropie ziua cuiva sau o aniversare a cuiva mai important, iar cadoul trebuie să fie unul pe măsură. Unii Scorpioni decid să se mute, iar astăzi pot da o parte din avansul necesar, iar alții vor să facă ceva investiții.

Horoscop Săgetător

Ziua de astăzi este una perfectă pentru Săgetători, deoarece o vor petrece pe toată în natură, bucurându-se de tot ceea ce le oferă aceasta. Unii vor ieși în parc, alții vor face un picnic în pădure. Nu este exclusă nici plecarea pentru câteva zile din oraș, deoarece vor să evadeze și să scape de tot ceea ce înseamnă aglomerație și gălăgie. Nativii au nevoie de un moment de respiro, iar acestă escapadă le va face foarte bine. Se vor bucura de aerul curat, de vremea caldă, de frumusețea naturii și își vor da seama de cât de multă nevoie aveau de această pauză. Unii nativi vor ieși singuri, deoarece au nevoie de liniște și vor să fie doar ei înșiși, alții vor prefera să se relaxeze alături de prieteni și de familie și chiar vor alege și câteva activități pe care le pot face împreună. Își vor încărca bateriile și vor scăpa de tot ceea ce înseamnă aglomerație și stres.

Horoscop Capricorn

Dragostea le surâde astăzi nativilor. Cei care au o relaţie vor petrece timp alături de persoana iubită, vor ieşi şi vor avea parte de o zi plină de romantism. Vor face toate lucrurile care îi fac fericiţi, vor vorbi despre planurile de viitor pe care le au, dar şi despre cum pot rezolva problemele pe care le-au avut în ultimul timp. Capricornii vor să se asigure că relaţia lor merge foarte bine şi că nu există vreo problemă ce poate să rămână nerezolvată. Nativii care nu au pe nimeni astăzi îşi vor putea schimba statutul. Au şanse foarte mari să întâlnească pe cineva care să fie exact pe gustul lor şi pot începe o relaţie cu persoana respectivă cât de curând. În unele cazuri, putem vorbi chiar de dragoste la prima vedere, lucru ce îi va face pe Capricorni să îşi piardă rațiunea.

Horoscop Vărsător

Sectorul financiar va lua amploare astăzi, deoarece nativii vor cunoaşte, prin intermediul unui eveniment, nişte persoane care au reuşit în domeniul afacerilor şi vor semna un parteneriat cu acestea. Vor pune bazele unei afaceri extrem de prospere, iar ideile nu vor înceta să apară. Firi devotate şi ambițioase, Vărsătorii nu se vor lăsa până în momentul în care nu vor da lovitura, iar acest lucru le va duce câştiguri foarte mari. Vor munci zi şi noapte pentru a putea realiza aceste lucruri şi vor începe chiar de astăzi, deoarece nu îşi doresc să piardă nici măcar un minut. Timpul însemnă bani, iar acesta este principiul pe care se bazează. Se vor încărca de energie mai spre sfârşitul zilei, când vor putea ajunge undeva unde şi-au dorit de ceva vreme. Fie că este vorba de un concert, o expoziţie, un film, o lansare de carte sau orice alt eveniment pe care abia îl aşteptau, vor participa alături de prieteni şi îşi vor reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Pești

Astăzi, Peştii vor descoperi activităţi care le vor face plăcere. Poate se vor înscrie la un curs, vor lua lecţii de gătit sau se vor înscrie la un sport. Orice ar fi, nativii îşi vor descoperi pasiunea, iar unii dintre ei se vor gândi să facă o carieră din asta. Unii nativi vor începe să facă activităţile pe care le făceau când erau mici şi nu doar că îşi vor aduce aminte de copilărie, dar vor şi redescoperi micile plăceri ale vieţii. Vor începe să facă iar activităţile care îi făceau fericiţi acum ceva vreme şi vor reuşi să se deconecteze de la tot ceea ce înseamnă viaţă cotidiană.  De asemenea, vor da zor cât de mult pot pentru a termina la timp toate sarcinile care le-au fost date la muncă, deoarece zilele acestea vor să le petreacă alături de familie şi prieteni şi nu vor să le stea nimic în cale. Îşi vor termina toate proiectele la timp şi se vor asigura că până şi ultima hârtie a fost semnată. Vor să aibă mai mult timp pentru ei şi, tocmai din acest motiv, se vor asigura că nimeni şi nimic nu îi va ţine pe loc…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved