Horoscop Zilnic Marți 17 Martie 2020: Berbecii vor avea parte de o zi destul de tensionată – gândul
Tue, Mar 17th, 2020

Horoscop Zilnic Marți 17 Martie 2020: Berbecii vor avea parte de o zi destul de tensionată

Horoscop zilnic Marți 17 Martie 2020: Ziua de astăzi va fi una ce îi va pune pe nativi la încercare. Berbecii vor avea parte de o zi destul de tensionată, Taurii se vor bucura de o surpriză, iar Gemenii trebuie să facă ordine printre persoanele apropiate lor.

Horoscop zilnic Berbec

„Tensiunea” este cuvântul care va descrie cel mai bine modul în care se va desfășura ziua acestor nativi.

Vor avea loc destule certuri, discuții în contradictoriu și le va fi destul de greu să își păstreze calmul în toată această perioadă. Se vor contrazice aproape de la fiecare lucru, oricât de mic ar fi el, și vor da dovadă de foarte multă impulsivitate. Le va fi extrem de greu să se controleze, deoarece și cei din jur vor pune paie pe foc, lucru ce nu îi va ajuta deloc pe nativi.

Cum vor încheia o discuție, cum va începe alta, cum vor pune punct unui conflict, vor lua altul de la capăt. Acesta este modul în care ziua lor se va desfășura. Nici măcar cei din jur nu vor reuși să îi calmeze, ba chiar unele persoane îi vor enerva și mai rău.

Le va fi destul de greu să scape de toată tensiunea ce se va acumula în decursul întregii zile, deoarece, pe lângă faptul că va fi foarte multă, le va fi destul de greu să găsească un loc și câteva ore bune pentru a se liniști complet.

Horoscop zilnic Taur

Ziua de astăzi va fi una extrem de frumoasă pentru nativii Taur, deoarece vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă.

Indiferent dacă surpriza va veni din partea familiei, a prietenilor, a colegilor de la muncă sau va veni din partea persoanei iubite, cadoul va fi unul pe măsură. Vor avea, într-un final, ceva ce și-au dorit de foarte mult timp, iar persoana care le va face cadoul le va arăta, prin acest gest, cât de mult îi apreciază.

După acest gest, Taurii vor întări legătura care s-a format între ei și persoana care i-a surprins, relația lor, indiferent da natura ei, devenind una și mai strânsă.

Pe lângă acest lucru, ziua de astăzi va aduce și ceva momente frumoase, tandre și pline de iubire alături de partener, iar nativii care sunt singuri vor avea ocazia de a cunoaște pe cineva, iar acest lucru se poate concretiza, peste ceva timp, într-o relație foarte frumoasă.

Așadar, ziua de astăzi va fi una extrem de frumoasă, dar și de reușită pentru acești nativi, lucru ce îi va încărca de energie, dar și de pozitivism. Cadoul pe care îl vor primi și iubirea cu care vor fi copleșiți le vor aduce o bucurie foarte mare în suflet și îi vor face să uite de toate problemele pe care le au.

Horoscop zilnic Gemeni

Astăzi, Gemenii trebuie să aibă foarte mare grijă la oamenii din jurul lor, deoarece a venit ziua în care trebuie să facă ordine printre persoanele pe care le considerau a fi apropiate de ei.

Au ajuns câteva zvonuri, vorbe și cuvinte la urechile lor, iar acest lucru le-a pus capac, așa că vor decide ca astăzi să dea afară din viața lor persoanele care le-au trădat încrederea. Vor avea parte și de ceva surprize neplăcute, deoarece vor afla că persoanele pe care le considerau a fi cele mai apropiate sunt cele care i-au trădat primele și vor decide să schimbe foaia.

Prea mult au lăsat de la ei în anumite situații, prea mult au trecut cu vederea și au închis ochii. Oamenii toxici care aveau loc în viața lor și-au dat arama pe față, iar tot ce le rămâne acum nativilor de făcut este să încheie orice fel de legătură pe care o aveau cu ei.

Horoscop Rac

O problemă pe care au avut-o în trecut și care au crezut că s-a încheiat va apărea astăzi din neant, iar acest lucru le va da ziua peste cap nativilor Rac.

Vor fi nevoiți să se adune, deoarece nu se așteptau la acest eveniment, iar întreaga energie bună pe care o vor avea până în acel moment va dispărea. Au crezut și au sperat ca toate evenimentele negative din trecut să fi dispărut, deoarece, pentru ei, acel capitol a fost încheiat de ceva vreme.

Poate fi vorba de o persoană cu care au sperat să fi încheiat orice fel de socoteală, poate fi vorba de o fostă iubire care își dă seama că sentimentele nu au trecut sau poate fi, pur și simplu, vorba despre o problemă nerezolvată a cărei consecințe apar acum.

După ce se vor confrunta cu această problemă, le va fi destul de greu nativilor să se concentreze la ceea ce mai aveau de făcut și foarte greu vor reuși să se redreseze, iar unii nu o vor putea face. Vor trebui să își rezolve problemele, deoarece acestea nu se vor rezolva de la sine, iar consecințele pot fi unele mult mai grave.

Horoscop zilnic Leu

Nu va fi ușor să treacă peste ziua de astăzi, deoarece vor fi nevoiți să se confrunte cu toate speculațiile celor din jur.

În ultima vreme, nativii Leu au decis să se retragă într-un colț și să nu se mai implice în niciun fel de scandal, ceartă sau dispută, indiferent de natura lor. Așadar, deoarece nu au mai acordat atenție acestor lucruri, ceilalți vor începe să își creeze despre ei o părere ce nu este reală.

Concluziile și presupunerile nu vor întârzia să apară, iar la urechile nativilor vor ajunge toate părerile lor. Fie că va fi vorba despre o părere conform căreia nativii sunt aroganți, izolați, fie ceilalți vor spune despre ei că nu mai sunt ceea ce erau până acum și o schimbare are loc în viața lor, cert este că își vor auzi foarte multe vorbe, nu vor fi adevărate, iar reputația lor va fi afectată din cauza acestor lucruri.

Nu trebuie să le dea crezare și sunt sfătuiți să își vadă în continuare de treaba lor, deoarece atitudinea pe care au adoptat-o este cea mai bună pentru ei și vor avea mult de câștigat de pe urma acesteia.

Horoscop Fecioară

Ziua de astăzi va scoate ce este mai rău din nativii Fecioară.

Vor fi nevoiți să se confrunte cu foarte multe replici acide care vor veni de la cei din jurul lor și vor trebui să le facă față, deoarece, dacă nu vor face acest lucru, imaginea lor, dar și starea lor de spirit pot fi afectate.

Chiar dacă, de fel, sunt firi echilibrate, astăzi, acest lucru nu va mai fi valabil și vor fi nevoiți să apeleze la latura lor mai răutăcioasă, deoarece toate criticile, dar și toate comentariile ce vor fi îndreptate asupra lor îi vor enerva foarte tare. Nu vor mai ține cont de persoanele care le adresează diferite cuvinte și vor răbufni, iar starea lor se va schimba total.

Vor dori să se apere și să pună capăt acestei situații, lucru ce este de înțeles, însă trebuie să abordeze o atitudine mai calmă, deoarece tot ele sunt persoanele care vor avea de suferit. Vor avea mai multe conflicte, mai multe certuri și diferite persoane vor fi luate în vizorul lor, lucru ce va pune capăt prieteniilor.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi, Balanțele își vor îmbunătăți sectorul financiar.

A venit momentul pentru a semna un contract ce se anunță a fi extrem de profitabil, vor bate palma în legătură cu o colaborare sau își vor deschide ei ceva, o mică afacere, pornind pe un drum propriu. Au căpătat deja experiența necesară, au văzut ce presupune funcția de șef, lider, coordonator.

De asemenea, persoanele din jurul lor îi vor ajuta foarte mult, îi vor susține și vor fi persoanele la care Capricornii pot apela mereu, fără doar și poate.

Ideile pe care le vor avea, contractele pe care le vor semna și toate planurile pe care vor să le ducă la capăt, să le materializeze, au șanse de a se concretiza, însă munca și devotamentul sunt totul.

Horoscop Scorpion

Ziua de astăzi va aduce în viata scorpionilor ceva probleme de rezolvat în viața amoroasă.

Chiar dacă vor începe o nouă relație sau chiar dacă vor trece cu bine peste o perioadă tumultuoasă din cadrul poveștii de iubire, asta nu înseamnă că va urma o perioadă roz în viața lor. Se vor ivi, din păcate, mai multe probleme legate de fostele relații ale Vărsătorilor. Foștii parteneri, conduși de dor sau gelozie, vor începe să îi caute, iar acest lucru va strica armonia din cuplu.

Partenerii vor fi foarte înțelegători și vor trece ușor peste aceste aspecte, dar doar dacă partenerii vor fi sinceri, vor spune tot adevărul și, cel mai important, comunicarea va fi pusă pe primul loc.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii nu vor fi opriți astăzi de nimeni și nimic și își vor vedea în continuare de treburile lor.

Nu se vor lăsa influențați nici de părerile celor din jur, nici de comentariile acestora și nu vor vrea să țină cont nici măcar de sfaturile lor. Firea lor intuitivă le va spune că ceva nu este în regulă, iar Săgetătorii nu vor vrea să audă nimic din ceea ce spun cei din jurul lor.

Își vor vedea în continuare de treabă și îi vor lăsa pe cei care vor să vorbească mai departe, deoarece Săgetătorii știu ce vor să facă și nu vor să se abată de la drum, indiferent de situație.

Horoscop Capricorn

Ziua de astăzi nu se anunță a fi una prea bună pentru nativii zodiei Capricorn, deoarece se vor face de râs chiar mult mai repede decât și-ar fi imaginat.

Sunt nativi foarte grăbiți, aerieni, chiar zăpăciți putem spune, iar acest lucru îi va costa scump pe parcursul întregii zile. Vor spune lucrurile ce nu ar trebui să fie spuse, se vor da de gol cu anumite lucruri ce ar trebui să fie ținute doar pentru ei, vor face multe gafe, iar lumea nu le va trece neobservate.

De asemenea, vor încerca să facă foarte multe lucruri în același timp și se vor grăbi foarte tare, lucru ce le va îngreuna și mai tare activitățile pe care vor trebui să le desfășoare astăzi. Vor dori să facă toate lucrurile cât mai repede, dar uită că graba strică treaba și o vor da în bară, dar doar din cauza neatenției și a ritmului alert în care vor face tot.

Horoscop Vărsător

Astăzi, Vărsătorii se vor confrunta cu mai multe probleme create de anumite dispute pe care le vor avea cu cei din jur.

Fie că este vorba despre o casă, o mașină, un teren sau o sumă de bani, certurile și comentariile nu vor întârzia să apară și va fi nevoie de calm, dar și de răbdare pentru a putea duce discuția la final, fără ca lucrurile să degenereze.

Subiectele pentru care nativii Vărsător se vor certa astăzi au o semnificație destul de importantă pentru ei, deoarece, dacă cineva va spune ceva de rău legat de aceste lucruri, Vărsătorul nu își va ține gura. Va face orice îi stă în putere pentru a câștiga această luptă și, din păcate, nu va ține cont cine sunt persoanele din jur și se va certa cu ele dacă este nevoie.

Horoscop zilnic Pești

Nu se anunță o zi deloc liniștită pentru nativii Pești.

Se pare că fericirea lor nu este și fericirea celor din jur și vor fi forțați să facă o alegere ce nu le va fi ușoară în niciun fel. Se pare că povestea de dragoste de care nativii Pești au parte astăzi nu este una care să fie și pe placul celor din jur, iar acest lucru îi va costa destul de scump.

Din cauza acestei relații amoroase, relațiile pe care Peștii le au cu cei din jur au fost afectate din mai multe motive. Fie persoana nu li s-a părut a fi una potrivită pentru ei, fie au auzit niște zvonuri ce nu sunt neapărat adevărate, fie intuiția le spune altceva. Cert este faptul că lucrurile vor lua o întorsătură destul de urâtă, iar unele persoane chiar le vor cere nativilor pești să facă o alegere…

Se anunță a fi o zi tumultuoasă pentru acești nativi, iar tot ceea ce trebui să facă este să se gândească foarte bine la decizia pe care vor să o ia și, cel mai important, să nu se lase influențați de ceea ce spun persoanele din jurul lor.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved