Horoscop Zilnic Vineri 20 Noiembrie 2020: zodii norocoase sunt Berbecul și Racul – gândul
Fri, Nov 20th, 2020

Horoscop Zilnic Vineri 20 Noiembrie 2020: zodii norocoase sunt Berbecul și Racul

Horoscop zilnic Vineri 20 Noiembrie 2020: Planeta Mercur își intră în drepturi astăzi și fiecare nativ va fi afectat într-un fel sau altul. Vor fi zodii care nu vor simți efectele negative ale acesteia, iar printre aceste zodii norocoase se află Berbecul și Racul. Nativii respectivi cumva reușesc să plutească, pe când toți ceilalți vor fi puși la încercare. Capricornul va avea de a face doar cu oameni și situații neplăcute. Răbdarea și înțelegerea vor fi testate la maximum. Horoscopul de astăzi este unul extrem de complex pentru fiecare zodie, așadar nu ratați acest articol!

Ce ne rezervă ziua de azi este foarte interesant. Nativii din zodiac vor avea atât conflicte, cât și reușite. De exemplu, Berbecul va ajunge la o performanță la care visa de mult timp, în timp ce Taurul va avea o zi grea, la fel ca Leul. Nativii din fiecare zodie vor avea parte de o zi plină: unii, cu bucurii, iar alții, cu întâmplări ciudate, poate chiar enervante.

Horoscop zilnic Berbec Vineri 20 Noiembrie 2020

Poți inspira multă lume prin felul tău de a fi. Acum poți comunica mult mai ușor și, apropo, ai o mulțime de idei inovatoare. Oricum, îți plac noutățile. Este timpul să începi ceva în viața profesională. Dacă ești la începutul carierei, poate îți surâde ideea de jurnalist la o televiziune sau un post de radio local. În orice caz, merită să încerci.

Ai reușit să nu întârzii de la locul de muncă după multe dimineți în care te luptai cu alarma și trezitul dis-de-dimineață. Dacă tot ai reușit să ajungi la timp, poate ar fi momentul oportun să te gândești cum să te organizezi în așa fel încât să fii punctual zilnic.

Horoscop zilnic Taur Vineri 20 Noiembrie 2020

Pe parcursul zilei de azi vei primi noutăți despre cariera ta. S-ar putea să nu vă fie ușor, nu veți fi mulțumiți de toate condițiile chiar de la început. Cu toate acestea, este foarte important să nu îți abandonezi ideile. Amintește-ți, flexibilitatea ta este mereu testată de viață și oameni. Acest lucru se aplică atât gândirii, cât și faptelor, dar, dacă accepți teoria conform căreia în viață nimic nu vine ușor, vei avea reușite la locul de muncă, dar nu numai.

Taurii se vor simți copleșiți de greutățile și sarcinile zilnice, dar sunt conștienți de faptul că trebuie să le facă față. Poate dai vina pe împrejurimi sau condiții, dar, de fapt, ești doar epuizat psihic. Fă o plimbare seara sau în pauza de prânz. Nu sta toată ziua pe telefon sau la calculator, deoarece acestea îți afectează starea și îți oferă senzații de disconfort și nervozitate.

Horoscop zilnic Gemeni Vineri 20 Noiembrie 2020

O veste deosebit de bucuroasă pentru tine duce la schimbarea atitudinii și, implicit, a viziunii despre lume. Te poți simți din nou bine, atât mintal, cât și fizic și spiritual. De acum înainte îți va fi mai ușor să te înțelegi pe tine însuți. Acum, că gândurile ți se limpezesc, poate că ar fi timpul să începi să îți planifici viitorul. Ai multe idei de care ai cam uitat din cauza grijilor. Nu mai amâna!

Ai o senzație ciudată încă de la primele orei ale dimineții. Cel de-al șaptelea simț nu va da greș nici de această dată. Vei avea parte de o discuție aprinsă la locul de muncă ce își va pune amprenta pe starea ta de spirit. Nu te lăsa pradă nervilor, ai și tu dreptatea ta, dar trebuie să găsești, cumva, calea de mijloc. Dacă simți că explodezi, ia o gură de aer, dă o fugă până la parcul de lângă locul de muncă sau ascultă puțină muzică pentru a te calma și a nu agrava situația.

Horoscop Rac Vineri 20 Noiembrie 2020

Ziua de azi are doar vești pozitive pentru tine. Cineva care te-a călcat pe nervi zile, poate chiar luni întregi, te va lăsa, în cele din urmă, în pace. Nu numai că vei putea vorbi cu ceilalți mai ușor, dar nimeni nu te va încurca. Intuiția ta se poate intensifica și ar trebui să îi acorzi atenție sporită.

Azi te trezești hotărât și îți dai demisia. Îți dorești o schimbare majoră. Astrele te vor ajuta în obținerea rezultatelor dorite, dar trebuie să înveți să selectezi printre anunțuri și oferte. Multe dintre ele nu vor fi ceea ce par a fi, iar dacă tu le pici în plasă, vei avea de suferit. Dacă nu știi exact ce alegere să faci, te sfătuiesc să te consulți cu mama, prietena sau partenerul de viață. Nu uita că ei sunt cei care îți doresc binele și ei pot avea o viziunea mai clară și mai amplă din exterior față de tine, care știi doar că nu mai vrei să continui așa. Un sfat de la persoana potrivită îți poate ușura decizia și clarifica situația.

Horoscop zilnic Leu Vineri 20 Noiembrie 2020 

Poți obține vești importante încă dis-de-dimineață. Dar nu este sigur că cineva îți va spune acest lucru în mod direct. Fii deschis și atent astăzi, citește mult și ascultă cu răbdare ce discută ceilalți! Există ceva în acele discuții, vești, care îți poate fi de mare folos pe viitor. Depinde doar de tine cum poți să valorifici informațiile obținute, iar astrele știu că ai toate capacitățile pentru a le folosi în scopuri benefice și pozitive.

Orgoliul tău stă în calea fericirii tale. Astăzi vei resimți efectele negative mai mult ca oricând. Dacă nu îți revizuiești acțiunile și atitudinea față de anumite situații și persoane, vei rămâne singur. Gândul de singurătate te sperie. Ar fi bine să înveți să îți ceri iertare și să fii mai înțelegător cu alții.

Horoscop Fecioară Vineri 20 Noiembrie 2020

Planetele s-au aliniat pentru a te ajuta. Tu ești cel care este mereu acolo unde trebuie. Îți asculți prietenii și colegii, dar, mai mult de atât, îi lauzi și le oferi sfaturi utile. Astăzi bunătatea ta va fi apreciată și lăudată de către toți. Vei primi flori și ciocolată, ca semne de mulțumire din partea lor. Fii fericit astăzi!

Astăzi în viața ta își va face apariția un prieten vechi, o rudă sau cineva complet nou care îți va da lumea peste cap. În sensul bun, desigur. Îți va răsturna planurile, iar tu te vei simți copleșit de situație. Învață să te lași purtat de val și nu complica totul. Uneori trebuie să te și relaxezi și să lași lucrurile să se întâmple de la sine.

Horoscop zilnic Balanță Vineri 20 Noiembrie 2020

Mercur, care intră în semnul Vărsătorului, facilitează toate formele de comunicare pentru tine. Încă de astăzi, vei simți impactul pozitiv și de susținere a înțelegerii mediului tău. Dacă mai ai timp să vorbești cu familia, ar trebui să-l programezi pe ziua de azi. După muncă fugi la cumpărături, prepară o cină simplă, dar delicioasă, și invită la masă oamenii apropiați și dragi!

Din păcate, astăzi dacă nu ești atent riști să te accidentezi. Te sfătuiesc să fii cu ochii în patru. Vezi pe unde mergi. Ar fi bine să ai grijă să nu te răcești, pentru că ai imunitatea scăzută. Cel mai bine este să îți iei o zi liberă, să stai acasă să te relaxezi și să minimizezi șansele unei accidentări sau îmbolnăviri.

Horoscop Scorpion Vineri 20 Noiembrie 2020

În cadrul familiei, s-ar putea să ai probleme de comunicare azi. Poate că față de restul familiei, tu ești atât de supărat, încât îți faci griji toată ziua pentru acest conflict și cu greu poți acorda atenție muncii tale. Orice te îngrijorează încearcă să-l pui deoparte, măcar până ajungi acasă. Ar fi bine să nu aduci griji private la locul tău de muncă.

Mama ta va veni în vizită să îți spună niște vești și despre o posibilă călătorie. A luat niște decizii pe care tu vei fi nevoit să le accepți, indiferent dacă îți convin sau nu. Trebuie să știi că nu ai cum să o faci să se răzgândească, așadar tot ce poți să faci este să îi înțelegi punctul de vedere, alegerile și decizia luată. Până la urmă, și ea te-a susținut toată viața ei, acum este rândul tău. Este de apreciat că ești prima persoană care află chiar de la ea veștile. Fii înțelegător și nu o judeca!

Horoscop Săgetător Vineri 20 Noiembrie 2020

Lumea se transformă în tine astăzi. Supărarea zilelor anterioare se va evapora cu adevărat de la tine, iar ceea ce ai ținut în interior în ultimele zile va ieși la suprafață. Dacă este posibil, ai griă să nu cazi în extrema cealaltă, deoarece poți intra cu ușurință în mintea celorlalți. Nici tu nu vrei asta.

Nu vei avea chef de vorbă deloc azi însă întâmplarea face ca toată lumea, chiar și cei de la locul de muncă, să fie în toane bune și cu chef de vorbă. Încearcă să nu te excluzi din grup, rămâi acolo și, chiar dacă nu vei vorbi mult, încearcă măcar să fii atent la ce se discută. Nu te speria, starea ta de bine își va reveni foarte repede!

Horoscop Capricorn Vineri 20 Noiembrie 2020

Azi, toți oamenii enervanți îți ies în cale. În loc să interacționezi cu ei, încearcă să-i eviți. Nu va fi ușor, deoarece aceasta este cea mai mare provocare pe ziua de azi. Gândește-te doar la asta: este doar un test pe care îl poți rezolva. Dacă reușești să te abții de la conflicte, mâine îți va fi mai ușor. Din păcate sau nu, trebuie să ne amintim că nu suntem la fel și fiecare dintre noi duce o luptă despre care noi nu știm nimic. Prostia omenească poate veni din multe substraturi, dar tu trebuie să îți păstrezi starea bună și omenirea. Fii blând și înțelegător! Poate ceea ce ție ți se pare ușor și de la sine înțeles, pentru altul să nu fie un lucru atât de evident.

Ai aplicat pentru un post nou și, pe când credeai că nu mai primești răspuns, astăzi vei fi programat la un interviu. Trebuie să rămâi calm pe poziție și să dai tot ce poți și știi cel mai bine. Angajatorul îți va recunoaște și aprecia calitățile și probabil vei putea ocupa postul dorit.

Horoscop Vărsător Vineri 20 Noiembrie 2020

Mercur a intrat în zodia ta și își va continua călătoria astrală începând de astăzi. Ceea ce, pe de o parte, este o veste bună și, pe de altă parte, indică unele probleme. De acum, este posibil să tinzi să vorbești în loc să asculți. Iar când cuvântul „curge” din tine, poți vorbi cu ușurință despre ceva care ar fi bine să nu iasă la iveală, pentru că scandalurile se vor ține în lanț.

Abia ai început la noul loc de muncă și deja începi să ai sarcini din ce în ce mai grele. Nu te panica, asta înseamnă doar că au încredere în tine și în potențialul tău. În pauza de masă vei avea o discuție interesantă și plăcută cu unul dintre colegi, iar asta ar putea însemna începutul unei prietenii frumoase.

Horoscop zilnic Pești Vineri 20 Noiembrie 2020

Planeta Mercur te va pune la încercare. De fapt, va trebui să rămâi tăcut, ca secretul să rămână secret. De acum înainte, trebuie să fii conștient de cuvintele rostite. Discreția nu este doar o cerință pentru tine, ci este o necesitate. Ar trebui să te gândești la o strategie prin care să ocolești discuțiile ce ar putea duce la divulgarea secretului. Abia astăzi vei înțelege cu adevărat ce greutate pot purta cuvintele rostite la momentul oportun sau într-un moment ales greșit, în grabă sau la nervi.

Ziua de azi îți poate aduce veștile mult așteptate. Vei primi o scrisoare sau un telefon de la cineva drag sufletului tău, care te va pune la curent cu situația lui actuală. O să fii foarte fericit de cele auzite și vei zâmbi larg toată ziua. Veștile bune nu se vor opri aici, însă va trebui să fii precaut, deoarece o idee bună nu înseamnă neapărat și că este ușor de realizat. Desigur că este în regulă să te bucuri însă nu uita că trebuie să fii precaut și cu picioarele pe pământ…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved