Horoscop Zilnic Vineri, 21 Februarie 2020 – astazi Taurii pierd o sumă importantă de bani – gândul
Fri, Feb 21st, 2020

Horoscop Zilnic Vineri, 21 Februarie 2020 – astazi Taurii pierd o sumă importantă de bani

Horoscop zilnic Vineri, 21 Februarie 2020: Taurii pierd o sumă importantă de bani, în timp ce Fecioarele sunt tot mai obosite.  Săgetătorii primesc o lecție importantă.

Horoscop zilnic Berbec

Această zi îți va oferi o oportunitate de a duce la final ceva ce ai vrut să faci de ceva timp sau ceva la care ai început deja să lucrezi. Singura problemă este că va trebui să ții ochii deschiși pentru această șansă.

Berbecul are așteptări prea mari de la cei din  jur și riscă să aibă dezamăgiri. Consideră că uneori viața este nedreaptă și decide să pornească în căutarea adevărului. Ține minte că suntem diferiți și că fiecare reacționează în mod diferit.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Berbec

„Încrederea” este cuvântul-cheie al acestei zile. Energia pe care o emani te poate duce pe culmile succesului. Zâmbește și lasă-te purtat de val! Siguranța pe care o deții în forțele proprii te poate uimi, iar eforturile tale nu vor fi în zadar.

Astăzi ai șansa de a te afirma la locul de muncă și de a primi acel post atât de mult visat. Riscă și evidențiază-ți atuurile! Merită acest efort pentru cariera ta.

Horoscopul zilei Taur

Atunci când iubești, afecțiunea pe care o oferi trebuie exteriorizată puțin câte puțin, întotdeauna să fii sincer în legătură cu aspectele vieții tale personale. Dacă dorești să fii remarcat în ceea ce privește succesul, încearcă să fii onest, acest lucru va atrage multă atenție asupra ta. Niciodată să nu te îngrijorezi de judecățile celorlalți, având în vedere personalitatea ta. Sufletul tău prețios este sensibil și necesită toată protecția pe care i-o poți oferi.

Taurul riscă să piardă o sumă importantă de bani. Investițiile făcute în grabă pot însemna pierderi semnificative. Încearcă să te ponderezi. Un membru al familiei îți solicită ajutorul, nu îl refuza. Favorul se va întoarce curând.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Taur

Monotonia și seriozitatea locului de muncă sunt copleșitoare pentru tine, iar puntea de evadare sunt prietenii. Pentru tine, un joc de societate alături de aceștia este modul ideal de a-ți petrece timpul.

Socializarea și implicarea in activități de grup este ceea ce te face să zâmbești și să treci peste o zi grea de muncă. O prăjitură poate aduce un strop de dulceață serii petrecute alături de ei.

Horoscop azi Gemeni

Când vine vorba de iubire, tinzi să te apropii extrem de mult de persoana iubită. Pentru a nu apărea diferite conflicte în relație, oferă-i spațiul necesar, astfel încât să se simtă confortabil și să se poată deschide. Gândește-te la obiectivul tău, la dorința ta și nu renunța, cu fiecare idee te apropii din ce în cel mai mult de obiectivul respectiv. Perseverența și tenacitatea sunt elementele forte care te descriu.

Chiar dacă ești descurajat atunci când vezi armonia celor din jurul tău, având în vedere lipsa ta de armonie, nu judeca înainte să cunoști. Este foarte important să treci prin anumite etape pentru a fi pregătit pentru ceea ce te așteaptă și, de asemenea, pentru a fi recunoscător.

Gemenii consideră că dețin dreptatea absolută și riscă divergențe la locul de muncă sau în familie. Nimeni nu contestă faptul că sunt foarte corecți, însă dreptatea dusă la extrem dăunează relațiilor cu cei din jur.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Gemeni

Evadarea din zona de confort este un gest copleșitor, mai ales pentru tine. Petrecerile și ieșirile prelungite până după miezul nopții au dus la degradarea ta sufletească, iar psihicul tău este afectat de lipsa de afecțiune emoțională din partea celor din jurul tău.

Fă-ți un bagaj minimal și călătorește o zi în natură să te regăsești pe tine însuți. Vei fi surprins de conexiunea pe care o ai cu aceasta. Poate o undiță de pescuit te poate ajuta în această scurtă călătorie de regăsire.

Horoscop zilnic Rac

Persoana iubită are nevoie de tine. Arată-i inspirația necesară pentru a o ajuta să ajungă la cea mai bună versiune a sa. Exteriorizează-ți recunoștința pe care o ai față de această persoană. Realizările pe care le atingi de-a lungul vieții nu valorează atât de mult precum spune societatea. Contează mai mult felul în care ajungi la ele. Pe parcurs reușești să te dezvolți, iar asta este ceea ce contează.

Racul își modifică azi programul în urma unui telefon primit de la o rudă îndepărtată. Va fi nevoit să facă un drum în altă localitate pentru a clarifica situația.

Pentru a te cunoaște pe tine însuți cu adevărat, este necesar să treci prin anumite conflicte interioare. Să nu te sperii, este un lucru perfect natural, iar asta te va ajuta să descoperi ce îți place cu adevărat, ce pasiuni ai și, de asemenea, ce nu îți place.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Rac

Monotonia a pus stăpânire pe psihicul tău, iar acest lucru face ca răbdarea ta să fie pe terminate. Totul in jurul tău se prăbușește. Partenerul de viață este stresat, copiii sunt foarte energici, iar șeful tău dorește să dai tot ce ai mai bun.

O activitate de familie poate salva situația. Acea vacanță pe care o dorești de mult timp poate începe de azi. Copiii se vor simți în largul lor, iar tu și partenerul de viață vă puteți deconecta pentru puțin timp de tot ceea ce înseamnă stresul vieții cotidiane. Astfel, puterile tale mentale vor reintra pe făgașul normal.

Horoscopul zilei Leu

Având în vedere relația amoroasă în care ești implicat, nu lăsa problemele zilnice să intervină între tine și persoana iubită. Încearcă să menții totul fresh, iar lucrurile vor merge bine. Vechile prietenii sunt importante, nu datorită timpului care a trecut, ci lucrurilor prin care ați trecut împreună.

Leii aleg să fugă de stresul cotidian și își planifică un weekend alături de cei dragi la munte. Situația financiară le permite să facă anumite investiții pe care le-au tot amânat.

Fă ceea ce îți place, nu ceea ce este așteptat să faci, cine a avut cândva dubii asupra ta îți va urma modelul.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Leu

Astăzi este ziua prielnică pentru tine pentru a restabili relații degradate de timp. Dragostea și afecțiunea pe care le porți în suflet revarsă-le asupra familiei și copiilor!

Făina poate fi elementul alb al jocului dintre generații. Gătiți împreună și imortalizați acest moment. Timpul nu se mai întoarce, este înșelător. Lasă pe mâine problema vaselor murdare. Astăzi trăiește clipa alături de familie!

Horoscop azi Fecioară

Atunci când iubești, tinzi să fii lângă persoana iubită necondiționat, acest lucru făcând relația să se întărească din ce în ce mai mult. Învață-ți mintea să aibă speranță, gândurile pozitive sunt cheia succesului. Nu renunța atunci când intervine anxietatea sau când o iei pe un drum greșit. Crește cu încredere, putere, credință și prosperitate! Personalitatea ta este pe cale să înflorească, să se șlefuiască din ce în ce mai frumos!

Fecioarele sunt tot mai obosite în ultima vreme. Agitația și stresul se pare că și-au pus amprenta asupra psihicului lor. Ia o pauză, pune-ți muzica preferată și fugi departe de oraș! Te vei întoarce cu mult chef de muncă și vei avea determinarea necesară să dai curs unor planuri mai vechi.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Fecioară

O zi în care nu ai zâmbit este o zi pierdută. Astăzi împarte zâmbete peste tot pe unde te duc pașii tăi! Poate rezultatele eforturilor tale vor întârzia să apară, dar oamenii pe care îi vei întâlni azi îți vor fi recunoscători pentru optimismul emanat de tine prin zâmbete.

Pentru că o zi nu e completă fără iubirea partenerului de viață, astăzi ai ocazia prielnică de a-l surprinde. O cină romantică pregătită de tine acasă poate fi surpriza serii. Un buchet de trandafiri împreună cu două pahare de vin ar aduce o notă de rafinament acestei seri.

Horoscop zilnic Balanță

Se pare că această zi va fi o zi revelatoare. Cel mai rău este că lucrurile despre care afli nu îți vor da niciun motiv să te bucuri. S-ar putea să ai un conflict cu cineva, care izbucnește aproape, sau poate că îți vei da seama că jumătatea ta mai bună nu este atât de cinstită și poate că nu merge în aceeași direcție ca tine. Verifică temeinic aceste semnale de incompatibilitate!

Balanțele consideră azi că dețin controlul absolut. Au tendința de a manipula orice discuție și a schimba lucrurile în  favoarea lor. Situația nu va dura însă foarte mult.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Balanță

Calitățile tale de lider au nevoie să fie astăzi evidențiate. Gândirea strategică, precum și subtilitatea trebuie să atingă astăzi cote maxime, deoarece trebuie să trezești la realitate câteva persoane apropiate sufletului tău. Nu te îngrijora! Calitatea care te deosebește de restul prietenilor tăi este răbdarea.

Cu tine ca lider, problemele legate de prietenii tăi se vor rezolva foarte rapid, astfel încât la finalul zilei nici nu veți fi simțit că acele probleme au existat vreodată.

Horoscopul zilei Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru ca tu să te concentrezi asupra sănătății tale și a relației cu partenerul. S-ar putea să fie lucruri pe care trebuie să le clarificați sau ar trebui să luați o pauză și să vă reconectați. Ar trebui să vezi dacă există lucruri pe care le poți face pentru a îți îmbunătăți relația și dacă partenerul tău a fost deranjat de ceva în ultima vreme.

Scorpionul decide azi să înceapă un regim de slăbit sau poate chiar să meargă la sală. Problemele digestive din ultima perioadă le-au cam dat bătăi de cap și consideră că a sosit momentul să facă ceva în acest sens. Orice ar face e bine-venit. Puțină mișcare nu strică.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Scorpion

Cuvântul care descrie cel mai bine starea ta de astăzi este „recunoștința”. Astăzi ai ocazia să mulțumești pentru tot ce ai primit atât pe cale materială, cât și pe cale spirituală.

O retrospectivă amplă a atitudinii tale referitoare la viața ta te poate salva de la ruptura unei relații atât de importante pentru tine. Un simplu „Mulțumesc!” spus la timpul potrivit poate salva vieți.

Horoscop azi Săgetător

Vei fi destul de visător astăzi și există șanse mari să te lași distras de toate scenariile pe care le ți le faci în mintea ta. Nu ar fi atât de rău să scapi de realitate pentru puțin timp, dar se pare că, în cazul tău, ar putea fi mai bine să revii cu picioarele pe pământ. Cu toate acestea, este un moment excelent să ieși din zona ta de confort.

Săgetătorului înțelege, în sfârșit, cât de importanți sunt prietenii. Astăzi primește ajutorul cuiva de la care nu s-ar fi așteptat și este plăcut surprins. Data viitoare caută să nu mai judeci înainte să cunoști.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Sagetator

Este timpul ca astăzi să ieși în evidență. Astăzi este ziua în care pui stop zonei de confort și începi să spui lucrurilor pe nume. Este bine să fii o persoană calculată care privește din umbră fiecare mișcare, dar câteodată este nevoie ca frâiele să fie în mâinile tale.

Riscă să spui adevărul despre ceea ce simți! Niciodată nu vei ști ce se poate întâmpla, dacă nu iei inițiativa. Gurile rele sunt peste tot, dar cei care îți vor binele îți vor călăuzi fiecare pas. Astăzi este ziua schimbărilor mărețe pentru tine.

Horoscop zilnic Capricorn

În prima jumătate a zilei vei fi puțin dezorientat, întrucât nu înțelegi foarte bine ce ți se cere, în timp ce în cealaltă jumătate vei ajunge să îți revii încet. Nu este exclus faptul ca familia ta să joace un rol important în a te ajuta să te ocupi de activitățile tale și a îți oferi o șansă de a te exprima.

Capricornul face o investiție pe care a tot amânat-o. Poate fi vorba de o mașină, o casă sau poate chiar o vacanță în străinătate. Orice ar fi, nu ezita. Se anunță o perioadă foarte bună în plan financiar.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Capricorn

Atitudinea ta față de cei din jur poate dăuna relațiilor tale cu cei dragi. Orgoliul este o opțiune pentru tine, dar pentru ei este motivul distanțării lor de tine. O schimbare de perspectivă ar putea fi clopoțelul salvator. Lasă emoțiile negative la o parte și privește partea plină a paharului. Cei din jur vor observa diferența și te vor aprecia pentru acest nou început al tău.

Lasă-te purtat de valul bunăstării și energiei pozitive! Merită să zâmbești situațiilor dificile, dar mai mult merită să te bucuri de o reușită în doi. Planurile geniale vin însoțite de vești pe măsură. În sfârșit te poți bucura liniștit de toată truda ta de până acum!

Horoscopul zilei Vărsător

Astăzi se va dovedi a fi o zi destul de complexă, deoarece ar putea exista câteva schimbări de evenimente și, în cele din urmă, nu va arăta așa cum ai crezut că va fi. Fie că apare o problemă, fie îți regândești strategia, intuiția te poate ajuta, de asemenea, să te ocupi de această zi.

Vărsătorul are o zi încărcată. Treburile casnice nu-i dau pace, iar la birou situația nu e una tocmai roz. Important e să rămâi calm în astfel de situații, căci nu durează mult și va răsări și soarele pe strada ta.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Varsator

Timpul tău de timiditate a luat sfârșit. Acum este momentul să ieși din carapacea ta în care ai hibernat până acum și să lași ca vocea ta să fie auzită. Persoanele sfioase sunt cele mai prețioase, ele observă totul și știu totul.

Cariera ta începe să prindă conturul la care ai visat până acum, iar relația cu partenerul de viață este pe cale de a atinge apogeul iubirii. Monotonia nu există în vocabularul tău, iar acest amănunt face ca, peste tot pe unde pașii tăi calcă, să lași în urmă numai zâmbete și aprecieri.

Horoscop azi Pești

S-ar putea să existe o schimbare de evenimente care să te plaseze astăzi în centrul atenției, fie că este ceva care are legătură cu viața ta profesională, fie cu un eveniment personal. Va trebui să îți arăți abilitățile și ceea ce ai făcut în ultima vreme. Deși ar putea părea ceva de mare importanță, vei fi surprins să afli mai târziu că nu a existat nimic major sau care să aducă schimbări în viața ta.

Peștii intră azi fără să vrea în discuții cu partenerii de viață legate de situația familială. Li se reproșează că nu acordă suficient spațiu în relație și tind să creeze situații tensionate.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Pesti

Un gest de apreciere încălzește până și cea mai rece inimă. O mostră din îmbrățișările tale ar putea lumina ziua unei persoane dragi ție. Timpul prea mult alocat carierei te-a făcut să uiți motivul pentru care ai conceput-o, iar familia este cea care suferă cel mai mult din acest motiv…

Sună-ți părinții! Le este dor de tine. Fă acea prăjitură pe care o tot comanzi de la cofetărie și savurează momente dulci alături de partenerul de viață! Timpul petrecut alături de familie nu este niciodată timp irosit. Poate un joc de societate sau de muncă în echipă ar putea condimenta relația cu prietenii pe care de mult timp amâni să-i întâlnești din lipsă de timp…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved