Horoscop Zilnic Vineri, 28 Februarie 2020 – astăzi Leii sunt trădați – gândul
Fri, Feb 28th, 2020

Horoscop Zilnic Vineri, 28 Februarie 2020 – astăzi Leii sunt trădați

Horoscop zilnic Vineri, 28 Februarie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați, iar Peștii aleargă de colo-colo. Este o zi cu o încărcătură emoțională foarte mare pentru nativii din mai toate zodiile.

Balanțele s-au trezit cu chef de ceartă, Leii nu doresc să muncească, iar Pestii sunt mai relaxați ca oricând. Numai antiteze la orizont. O zi interesantă din punct de vedere astrologic.

Horoscop zilnic Berbec

Berbecii primesc o invitație la o petrecere din partea unei persoane de sex opus de care se simțeau atrași. Astrele le recomandă să accepte invitația și să dea o fugă în oraș pentru a-și achiziționa o nouă ținută. Au ceva economii și ar fi de preferat să încerce să își schimbe puțin garderoba. Ținuta office nu prea merge la o astfel de întâlnire.

Berbecilor li se recomandă azi să renunțe la ieșirile cu prietenii și să îi acorde mai mult timp unui membru mai în vârstă din familie. Indicat ar fi să meargă la cina programată în familie și să nu încerce să se eschiveze. Acest lucru îi va mai destinde puțin și vor avea șansa să își revadă rude îndepărtate cu care nu prea au ținut legătura în ultimul timp.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Berbec

Ție nu ți-e teamă de muncă, dar nici de momentele în care rămâi fără bani. Știi foarte bine că îți poți reveni imediat. Nu-ți faci griji, mai repede decât griji faci bani.

Horoscopul zilei Taur

Taurii află  azi un secret despre o persoană din cercul apropiat. Deși au tendința de a împrăștia cele auzite și a critica persoana în cauză, este indicat să se gândească de doua ori înainte de a acționa. Poate persoana respectivă are nevoie de ajutor și este de datoria ta să îi oferi puțin din puținul tău. Nu toți cei apropiați îți pot fi prieteni, iar acum e cazul să îți demonstrezi colegialitatea.

Taurii trebuie să fie prudenți azi. Nu toți cei din jur le pot fi confidenți de încredere. Se pare că unul dintre colegii de muncă tinde să le pună beție în roate și le sugeram să nu dea curs unei astfel de atitudini răutăcioase. Ai grijă la cum gestionezi situația!

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Taur

Ești obișnuit cu munca de mic, așa că acum te motivează întotdeauna orice pare imposibil sau greu, chiar și pentru tine. Faci bani pentru că muncești și niciodată nu ai așteptat nimic gratis de la nimeni.

Horoscop azi Gemeni

Gemenii aleg azi să se gândească la concediu în locul sarcinilor de la birou. Lucru deloc rău, însă anunță-i și pe șefi de planurile pe care le ai. Există posibilitatea să strici relațiile pe care le ai cu superiorii din cauza unui moment de rătăcire. Vei găsi înțelegere dacă știi cum îți expui punctul de vedere.

Gemenii ar fi bine să renunțe la speculațiile financiare și să investească suma de bani pe care urmează să o primească într-o afacere pe care nu au curajul să o înceapă. Ai șanse mari în tot ceea ce întreprinzi și ar fi păcat să ratezi o astfel de șansă. Astrele sunt de partea ta.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Gemeni

Știi că banii aduc multe bune, dar și foarte multe rele. Faci față cu brio oricărei neînțelegeri iscate din cauza unei sume de bani, iar cei din familie au încredere în tine întotdeauna, căci au avut parte de foarte multe surprize plăcute din partea ta.

Horoscop zilnic Rac

Racii ar trebui să se preocupe mai mult de sănătate zilele acestea și să îi facă o vizită medicului de familie. Migrenele din ultima perioadă nu prea le-au dat deloc pace și se recomandă să urmeze un tratament. Sfatul astrologul este să încerce să se preocupe mai mut de propria persoană și să își aloce timp pentru propriul corp.

Racii au parte de o zi agitată. Deși starea de sănătate nu e tocmai buna, sunt invitați la o petrecere cu prieteni apropiați. Au tendința de a refuza invitația, însă indicat este să iasă din casă și astfel să iasă puțin din starea de monotonia în care se complac în ultima vreme.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Rac

Primești atât cât muncești, iar asta te motivează să dai tot din tine tot ce e mai bun. Vei surprinde plăcut pe toată lumea, căci toți vor înțelege că ești responsabil, muncitor și modest.

Horoscopul zilei Leu

Leii sunt trădați azi de propriile așteptări. O persoană din cercul apropiat căreia i-au încredințat toată încrederea îi dezamăgește. Se simt profund afectați de această situație și decid să rupă definitiv legătură cu persoana în cauză. Le recomandam mult tact și prudență și de ce nu să acorde și a doua șansă. În cazul unei prietenii de lungă durată, o greșeală poate fi iertată.

Leii nu prea au chef de muncă azi și au tendința de a pierde vreme. Acest lucru îl va deranja teribil pe partenerul de cuplu și se vor isca de aici multe neînțelegeri pe care trebuie să le rezolve cu calm și diplomație, așa cum îi stă unui Leu în fire.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Leu

Mereu și-a plăcut să riști, dar ai știut întotdeauna unde să te oprești, cât să investești, cum să faci ca să scoți maximul de profit. Felicitări și mult succes pe mai departe, căci dacă vei continua în aceeași manieră, vei reuși să strângi o sumă frumușică.

Horoscop azi Fecioară

Fecioarele au un program haotic în ultima vreme. Lipsa mișcării și-a pus amprenta asupra psihicului lor și sunt cu moralul la pământ. Este de preferat să aibă grijă cu alimentația și să își facă și un abonament la sală. Puțină mișcare le-ar prinde bine și le-ar scoate din stare.

Fecioarele se trezesc față în față cu multe sarcini de îndeplinit. Se anunță o zi haotică, iar șefii vor fi cu ochii pe ele. Ar trebui să fie pline de viață, căci tocmai s-au întors din concediu însă, din păcate, nu e așa. Ia lucrurile pe rând și cu siguranță le vei rezolva!

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Fecioară

Ți-au plăcut mereu persoanele care se descurcă întotdeauna cu banii, dar și tu ești una dintre ele. Ești foarte atentă, planifici totul ca la carte, abia apoi vine plăcerea. Ești foarte norocoasă, căci de fiecare dată când rămâi fără bani în portofel, apar și bonusurile, avansul sau plățile din joburile tale.

Horoscop zilnic Balanță

Balanțele sunt foarte critice azi atât cu ele însele, cât și cu cei din jur. Nu pare a fi o zi ideală pentru ele însă rămân optimiste și privesc mereu partea plină a paharului. Foarte bine, încearcă să îți păstrezi astfel de obișnuințe! Perioada următoare va fi una foarte aglomerată.

Balanțele au chef de ceartă azi. Deși partenerul de viață nu a făcut nimic care să le strice dispoziția, impulsivitatea Balanțelor găsește nod în papură. Situația se mai liniștește pe seară, când se pare că își vor mai ieși puțin din stare.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Balanță

Atunci când vine vorba de făcut bani, te folosești de inteligență și intuiție și reușești de fiecare dată să obții banii; cu muncă și foarte multă dorință totul este posibil.

Horoscopul zilei Scorpion

Scorpionii primesc azi o sumă de bani neașteptată. Chiar la fix, căci și așa planificaseră un concediu low cost. E cazul să te răsfeți. Munca din ultima vreme te-a cam epuizat.

Scorpionii au tendința de a despica firul în patru azi. Încearcă să caute răspunsuri acolo unde nu e cazul și există posibilitatea să cadă în propria plasă. Să nu uitați însă că orice naș își are propriu naș și că nicio faptă nu rămâne nepedepsită.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Scorpion

Ești rugat să ajuți, să spui tot ce știi pentru ca prietenul tău să se poată apuca de o afacere profitabilă. Fii sincer și spune-i exact ceea ce simți, căci nu există o cheie generală în afaceri, ci doar muncă, motivație, muncă, muncă și iar muncă.

Horoscop azi Săgetător

Săgetătorii aleg să  fugă undeva departe de oraș. Tind să se izoleze și să se interiorizeze, lucru nu prea bun dacă luam în considerare stările anxioase pe care le-au tot avut în ultima perioadă.

Săgetătorii ar fi bine să își prioritizeze sarcinile azi. Deși colegii de muncă nu se vor arăta prea dornici să le sară în ajutor, șefii vor fi de partea lor și le vor oferi soluții cu privire la sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească. Indicat ar fi să se reorienteze către o schimbare profesională. Norocul e de partea lor în această perioadă.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Sagetator

Nu ești genul de om care să muncească puțin, dar să ia bani mulți. Munca trebuie să fie multă, iar remunerația pe măsură, dar niciodată invers. Săgetătorule, tu mereu ai muncit mult, chiar dacă ai obținut mai puțini bani.

Horoscop zilnic Capricorn

Capricornii au multe îndatoriri de serviciu azi. Las-o mai ușor, căci există riscul să te suprasoliciți și nu cred că îți dorești să ratezi vacanța exotică la care tot visezi!

Capricornii vor avea parte de complimente din partea unei persoane de sex opus astăzi. Se pare că există sentimente de ambele părți însă nimeni nu a avut curajul de a face primul pas. A sosit timpul să iei atitudine.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Capricorn

Ai în sânge microbul care te împinge mereu să muncești. Din acest motiv reușești să scoți bani frumoși din fiecare activitate de care te ocupi – cu atenție și responsabilitate, asumare și foarte mult curaj.

Horoscopul zilei Vărsător

Vărsătorii simt nevoia mai mult ca oricând să se exteriorizeze. Lucrurile nespuse la timpul potrivit le-au provocat mustrări de conștiință și decid să ia atitudine. Un lucru demn de lăudat însă încearcă să eviți pe viitor astfel de situații.

Vărsătorii sunt negativiști azi și riscă să piardă oportunități care i-ar propulsa în carieră. Cred că nimic nu se obține fără muncă și sunt convinși că la mijloc este ceva putred. Lasă speculațiile pentru mai târziu și nu rata oportunitatea.

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Varsator

Pentru a face ceea ce vrei este nevoie de foarte multă muncă, determinare, curaj și asumarea unui risc. Nu te ferești de eșec, dar vrei întotdeauna să faci lucruri noi, care să te mulțumească și să te răsplătească sufletește.

Horoscop azi Pești

Peștii au parte de o zi aglomerată. Cumpărăturile și treburile gospodărești le ocupa toată ziua și nu mai au timp de relaxare. Liniștește-te, căci vă ieși soarele și pe strada ta!

Peștii parcă nu se mai satură de zilele libere și trăiesc ca și cum fiecare zi ar fi un concediu. Au decis să o lase mai ușor cu munca și să se preocupe de ei. Foarte bine!

Previziuni astrale pentru horoscop zilnic Pesti

Muncești, dar când vezi că nu ies bani, îți pierzi orice urmă de încredere. Și renunți foarte ușor. Îți recomandăm să nu te mai plângi și să-ți asumi deciziile pe care le iei. Banii vor veni doar atunci când îți vei asuma responsabilitatea și vei renunța la ideea că ceilalți sunt datori să te ajute mereu…

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved