Horoscopul banilor pentru luna august. Vărsătorul va avea parte de răsturnări de situație! – gândul
Thu, Aug 6th, 2020

Horoscopul banilor pentru luna august. Vărsătorul va avea parte de răsturnări de situație!

Vărsător, din păcate, nu este o perioadă foarte ușoară pentru muncă sau câștiguri.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dacă prima parte a lunii nu aduce noutăți în ceea ce privește cariera și banii, zile senine te vor aștepta în cea de-a doua jumătate a ei.

Așadar, la început de august trebuie să te lupți cu ceva cheltuieli, nervi sau neînțelegeri financiare. Treptat, totul pare să se îmbunătățească. Luna august îți va aduce, totuși, câștiguri mici. Încheierea contractelor la începutul lunii nu este ușoară, de aceea trebuie să aștepți sfârșitul acesteia.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Situația ta financiară va rămâne stabilă în august 2020.

Atenția ta este axată pe creșterea economică și căutarea stabilității financiare. Ești responsabilă/ă și ai multe idei bune în mediul profesional ori de afaceri. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe inspirație în comunicarea cu ceilalți și în activitățile de formare. Ai o putere creativă grozavă și idei spontane care pot fi apreciate. Luna august este o perioadă excelentă pentru a-ți studia ambițiile și pentru a-ți face planuri noi de viitor.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Astrele te încurajează să profiți de orice oportunitate de muncă sau financiară în această lună.

Nu ai prea multă inspirație la început sau la final de august, însă în rest ideile tale ar putea avea rezultate cu adevărat bune. Astrele ușurează operațiunile imobiliare, tranzacțiile bancare și investițiile. Gestionarea finanțelor poate fi afectată de unele evenimente imprevizibile.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Astrele te vor ajuta în această lună să eviți cheltuielile inutile și să îți gestionezi mult mai eficient bugetul.

Ai putea câștiga chiar mai mulți bani, ceea ce îți permite să te gândești la posibile călătorii sau deplasări scurte. Fiecare întâlnire cu o persoană nouă ți-ar putea aduce noroc pe plan economic și profesional. Trebuie să știi să aștepți și să nu faci investiții semnificative în aceste patru săptămâni.

Leu(22 iulie – 22 august)

Acționează cu mai mult curaj pe plan profesional, pentru că ideile tale sunt geniale.

Astrele favorizează munca alături de alți oameni. Un profit suplimentar vine în prima săptămână a lunii. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, studiază, pregătește-te și simulează interviul. Ai un interes crescut pentru diversificarea surselor de venit și creșterea afacerilor și investițiilor. Vei ști să îți administrezi banii cu înțelepciune.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Din păcate, luna aceasta vei rata oportunități grozave și evenimente foarte importante privitoare la carieră și bani.

Este o perioadă bună pentru aplicarea cv-urilor și pentru activități profesionale sau de afaceri care nu necesită prezența ta fizică. Mulți oameni apreciază ideile tale și modul tău de lucru, fapt pentru care veniturile tale pot crește. Pentru asta, trebuie să accelerezi ritmul de muncă și vei avea rezultate foarte bune.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

În ceea ce privește cariera, începutul lunii nu este foarte bun.

După aceea, ai putea începe să înregristrezi succese și profituri mici. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, astrele favorizează comunicarea și colaborările, dar totul se învârte în jurul unui teren încă instabil. Finanțele vor rămâne stabile, însă nu vor crește așa cum sperai. De asemenea, pot apărea conflicte familiale din cauza gestionării bugetului comun sau planurilor de viitor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu va fi ușor să lucrezi și, mai ales, să obții succese profesionale ori economice în această lună.

Situația e complicată și poate conduce la dezacorduri cu partenerii sau colegii de serviciu. Ai grijă să nu acorzi prea multă încredere persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine, ci mai degrabă să amâni orice decizie dacă nu ești atât de sigur/ă. Cu toate acestea, situația ta financiară va rămâne stabilă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În domeniul profesional, climatul din această lună se îmbunătățește considerabil.

Primești vești bune, clienți noi, afaceri excelente și oportunități grozave de viitor, mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Ești plin/ă de idei bune de pus în practică, dar nu trebuie să interacționezi cu alții căutând doar avantaje personale. Cu mai puțin egoism și mai multă generozitate, vei reuși să cucerești noi poziții profesionale care îți pot rotunji veniturile. Orice tip de investiție este favorizată.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Din păcate, luna august este destul de complicată în ceea ce privește cariera.

Astrele te sfătuiesc să nu închei acorduri profesionale, să nu te implici în afaceri noi, cel puțin până la finalul lunii. Atunci se anunță o îmbunătățire a climatului de lucru, oferindu-ți ocazii interesante. Ce-i drept, ești și destul de obosit/ă fizic, iar acest lucru nu îți permite să duci la îndeplinire ideile bune sau să profiți de oportunitățile spontane. Sfârșitul lunii este perfect pentru interviuri de angajare. De asemenea, trebuie să ai mare grijă la modul în care îți organizezi resursele financiare disponibile.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Din păcate, nu este o perioadă foarte ușoară pentru muncă sau câștiguri.

Posibile blocaje, situații profesionale care nu progresează cu ușurință, dificultăți în obținerea unui nou loc de muncă, acestea sunt doar câteva dintre problemele care indică că luna august nu va fi deloc benefică pentru tine. Cât despre bani, în loc să obții profituri, vei fi nevoit/ă să cheltuiești mai mult decât de obicei și mai mult decât te așteptai.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dacă ai în plan să semnezi un contract, să efectuezi anumite tranzacții sau să faci unele investiții, atunci acționează la începutul lunii august.

Ulterior, astrele nu vor mai favoriza astfel de acțiuni, vei fi mai puțin lucid/ă și vei risca să greșești. Nu subestima o problemă juridică din trecut care reapare și care este încă nerezolvată. Acordă atenție cheltuielilor și problemelor birocratice.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved