Horoscopul banilor pentru luna iulie – Racul e cel mai motivat! – gândul
Mon, Jul 6th, 2020

Horoscopul banilor pentru luna iulie – Racul e cel mai motivat!

Luna iulie va veni cu provocari pentru nativul din Rac.

Faptul ca are nevoie de mai multi bani il determina sa gaseasca solutii inedite de imbunatatire a situatiei sale financiare.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Situatia ta financiara este una stabila, asadar incearca sa o mentii asa si in aceasta luna.

Astrele te sfatuiesc sa eviti tentatiile si schimbarile profesionale majore. Chiar daca te simti increzator/oare in fortele proprii, e posibil sa dai gres daca alegi sa iti schimbi domeniul de activitate sau jobul actual. Poti castiga bani pe nepusa masa, insa nu vei castiga mai multi daca faci tu ceva in acest sens.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna aceasta este necesar sa iti faci un calcul atent la bani si sa adopti o noua modalitate de economisire.

La mijlocul lui iulie e posibil sa ti se ceara ajutor financiar din partea unei persoane pe care chiar nu o poti refuza. Fa-o in conditii de siguranta! Nu iti face datorii pentru a salva pielea altcuiva, indiferent cat de apropiata ti-ar fi acea persoana!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Iti doresti multe, insa nu dispui de resursele financiare necesare pentru a-ti atinge obiectivele.

Astrele te sfatuiesc sa fii cumpatat/a in aceasta luna si sa eviti actiunile impulsive. O simpla greseala te poate costa scump si te poate face sa pierzi tot ce ai economisit pana la momentul actual.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Luna iulie va veni cu provocări pentru tine.

Faptul că ai nevoie de mai mulți bani te determină să găsești soluții inedite de îmbunătățire a situației financiare. În alte condiții nu ai reuși să te dezvolți atât de frumos și rapid. Avansarea ta forțată este binevenită, cu toate că la început vei privi întreaga situație drept o corvoadă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Orice investiție majoră este favorizată în prima parte a lunii, după aceea ar fi de evitat.

Nu o duci deloc rău cu banii, însă o problemă inopinantă ar putea atenta la bugetul tău, așa că mai bine să ai rezerve. Ești mulțumit/ă de locul tău de muncă actual și ai nevoie de o perioadă de stagnare pentru a te odihni. Apoi îți poți continua ascensiunea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc rău cu banii, însă luna aceasta vor apărea cheltuieli imprevizibile care îți vor da bugetul peste cap.

Astfel, planurile tale vor fi amânate sau chiar anulate. Îți poți reface economiile doar dacă ți se înapoiază un împrumut dat cu mult timp în urmă, însă șasele sunt destul de mici.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Luna aceasta e norocoasă pentru tine în ceea ce privește banii.

Se pare că vei avea parte de câștiguri neașteptate, în contexte neașteptate. Fie că este vorba de mărirea salariului în urma unei avansări sau de un nou job mult mai bine plătit, cert este că se anunță o perioadă înfloritoare pentru tine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să te axezi mai mult pe economii si mai puțin pe cheltuit.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești pus/ă pe fapte mari în această lună și ești decis/ă să faci tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți situația materială.

Este o perioadă bună pentru schimbări, în special profesionale. Beneficiezi de numeroase oportunități și oferte, așadar ai o paletă largă din ce să alegi. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între pasiune și muncă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna iulie este perfectă pentru reorganizarea bugetului, astfel reușind să ai un control mai mare asupra cheltuielilor.

Nu o duci rău cu banii, însă puțină ordine nu strică niciodată. Fă tot posibilul să fii la zi cu obligațiile financiare, să returnezi împrumuturile existente și să îți achiți ratele la timp, dacă este cazul.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Este o lună bună pentru negocieri și investiții.

Iulie îți scoate în față oportunități grozave de rotunjire a veniturilor, însă trebuie să fii conștient/ă de riscurile la care te supui. Unele dintre ele îți vor răpi din timpul liber și îți pot crea greutăți în viața personală.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele îți recomandă atenție luna aceasta atunci când vine vorba de bani.

Pot apărea numeroase situații în care vei fi tentat/ă să acționezi impulsiv și, astfel, să cheltuiești mai mult decât este necesar. Nu face afaceri și investiții decât după o lungă analiză. Dacă ai posibilitatea, cere sfatul unui expert.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Ai fler și știi să faci afaceri în această lună.

De aici până la rezultate uimitoare nu mai este decât un pas. Astrele te sfătuiesc să nu joci riscant, ci să acționezi doar în condiții sigure. De asemenea, încearcă să faci investiții minime, pentru că în viitorul apropiat vei avea nevoie de banii puși deoparte până acum.

sursa www.eva.ro Foto: Unsplash.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved