Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 decembrie – gândul
 
Sat, Dec 8th, 2018

Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Săptămâna aceasta va fi destul de agitată pentru tine pe plan sentimental.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil nu vei reuşi să tolerezi un anumit comportament din partea iubitului sau iubitei. Dacă eşti singur, încerci să îi împaci şi ajuţi pe toţi, dar uiţi de tine şi de nevoile tale!

Situaţia ta sentimentală nu e deloc rea, cu toate că mai există pe ici pe colo certuri cu partenerul de viaţă.

Indiferent despre ce este vorba, astrele te sfătuiesc să nu accepţi să fii tratată altfel decât de la egal la egal. Comunicarea, de asemenea, este foarte importantă pentru ca voi ca şi cuplu să puteţi funcţiona sănătos pe termen lung, dar şi pentru a vă face planuri de viitor consistente.

Te vei concentra mai mult pe viaţa sentimentală în această săptămână şi multe planuri pe care ţi le vor face alţii vor fi destul de deranjante pentru tine.

Din fericire, iubitul sau iubita ta te temperează şi te învaţă cum să ieşi elegant din situaţii enervante. Dacă eşti singură, mai multă socializare şi distracţie nu ţi-ar strica, însă trebuie să vrei să ieşi puţin din zona ta de confort pentru început.

Viaţa ta sentimentală este perfectă şi trăieşti cu teama că tot ce se petrece acum în viaţa ta va dispărea.

Este foarte important să fii pregătit pentru orice s-ar putea întâmpla, însă nu e necesar ca de fiecare dată să pui răul înainte. Cu siguranţă, perioada liniştită dintre tine şi partener nu va dura la nesfârşit, pentru că ideile voastre se vor bate cap în cap cât de curând.

Lucrurile nu stau extraordinar de bine pentru tine şi partenerul tău în aceste zile.

Vei constata că se aprinde din nimicuri, iar acest lucru te îngrijorează atunci când priveşti spre viitor. Chiar dacă acum nu este atât de rău încât să nu poţi trăi cu atitudinea lui, cert este că maturitatea ta, sau poate şi orgoliul, vor avea un cuvânt greu de spus în situaţia ta amoroasă. Nu este exclusă o despărţire.

Lucrurile se domolesc pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti singur sau implicat într-o relaţie.

Cert este că, o pasiune pe care o făcusei pentru o anumită persoană va dispărea din senin şi, chiar dacă îţi pare rău, va trebui să te întorci la viaţa ta de dinainte. Nu îţi pierde speranţa şi fericirea pe care le-ai simţit în ultima perioadă şi încearcă să îţi găseşti tot mai multe activităţi tentante în care să te implici.

Viaţa ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă şi cu planuri serioase de viitor.

Nimeni nu ştie ce simţi tu, însă ceea ce se vede este faptul că nu poţi sta pe loc şi vrei să mişti cât mai repede lucrurile în ceea ce priveşte tot ce presupune o famile. Dacă eşti singur, ar fi de apreciat faptul că spui stop unui flirt după ce descoperi că faci parte dintr-un triunghi amoros nedorit.

Îţi place să conduci, iar acest lucru poate cauza probleme atunci când vine vorba de viaţa ta sentimentală.

Nimic nu te poate schimba, însă cei din jur şi stituaţia o pot face provocate fiind de tine. Nimeni nu poate şi nu trebuie să suporte alături un om care îi dă ordine. Dacă eşti singur, dar ai vrea să cunoşti pe cineva, nu ezita să accepţi recomandările celor dragi, măcar pentru distracţie!

Nu vor exista probleme majore pentru tine pe plan sentimental în aceste zile, dar, cu siguranţă nu vei fi ocolit de mici crize de gelozie sau contraziceri stupide.

E posibil ca orgoliul partenerului să fie extraordinar de mare, iar în acest caz ar trebui ca tu să spui ca el şi să faci ca tine dacă vrei să menţii liniştea. Chiar dacă alţii te-ar sfătui să fii direct, astrele îţi spun să fii puţin hoţ.

Dacă pe plan profesional o duci destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa ta amoroasă.

Ai făcut greşeala de a-ţi pune toate problemele intime pe tavă, iar acum ai de tras. Cei dragi s-au întors împotriva partenerului tău de viaţă şi vă îngreunează convieţuirea mai mult decât ai fi crezut. E prea târziu ca să mai repari lucrurile, aşa că vei fi nevoit să iei o decizie.

Tu încerci să le faci pe toate, însă vei ceda fizic şi psihic la un moment dat.

Acel moment este mai aproape decât crezi şi este prevestit de irascibilitatea şi pierderea răbdării cu privire la partenerul de viaţă. Din păcate, te legi de toate nimicurile şi cauţi cu disperare o persoană care să accepte pumnii tăi fără să aibă un cuvânt de spus. Indiferent cât ar încerca partenerul tău să te înţeleagă, acesta nu va reuşi să te ajute să-ţi organizezi mai bine viaţa.

Te vei concentra mai mult pe propria persoană în această săptămână, iar partenerul tău sau cei din jur ar putea considera că acţionezi egoist.

Încearcă să îţi vezi interesul şi să faci tot ce poţi pentru a fi fericit în condiţiile în care acţiunile tale nu sunt destinate pentru a răni pe cineva. Dacă cei de lângă tine îţi spun că nu meriţi să te răsfeţi, atunci ar trebui să îţi pui semne de întrebare!

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved