Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Află ce ţi-au pregătit astrele – gândul
 
Sun, Apr 7th, 2013

Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Află ce ţi-au pregătit astrele

 

Este o perioadă nefavorabilă în viaţa profesională pentru Săgetători. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Canalizarea energiei pe care o ai trebuie să se dezvolte pozitiv, atât pe plan intelectual, cât şi fizic. Învaţă să-ţi arăţi mai mult latura amabilă, în loc să dai frâu liber agresivităţii. Te bucuri de o săptămână plină de optimism şi trăieşti viaţa la intensitate maximă. Pe plan personal ai tendinţa de a te îndrăgosti fulgerător şi iremediabil. Orice activitate fizică te ajută în menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi te scapă de excesul de energie într-un mod constructiv.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Eşti foarte competitivă şi de cele mai multe ori tu eşti cea care câştigă bătălia. Traversezi o perioadă benefică pentru orice tip de colaborare. Pe plan sentimental trăieşti situaţii intense care vor creea în cele din urmă tensiuni între tine şi partenerul tău. Chiar dacă nu poţi să treci cu vederea peste aceste dispute, cei din jurul tău te ajută să-ţi revii. Ar trebui să ai grija cu kilogramele în plus, pentru că obişnuieşti să îţi satisfaci plăcerea de a servi mese îmbelşugate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
În această săptămână dai dovadă de o excelentă concentrare mentală, capacitate de organizare şi corectitudine. Joci un rol important în grupul de prieteni şi aplanezi conflictele altora. Este recomandat să te bucuri de toate situaţiile care se ivesc şi să nu laşi loc unor atitudini care îţi pot strica buna-dispoziţie. Ai grijă la cei care vor să te pună într-o lumină proastă! Planifică-ţi o escapadă la munte, odihna în asfel de locuri te va ajuta să-ţi recapeţi tonusul şi forma fizică.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Cu toate că îţi păstrezi popularitatea şi simţul umorului, conflictele interioare se pot ivi din cauza prejudecăţilor, religioase sau sociale. Ai mare încredere în forţele proprii şi te consideri cea mai competentă în domeniul în care profesezi. Se arată a fi o săptămână cu succes în afaceri de care trebuie să profiţi. În dragoste ai o atitudine pacifistă, fapt pentru care relaţia în care eşti implicată se desfăşoară cu armonie. Ai grijă cu sănătatea şi respectă un interval rezonabil între cele trei mese zilnice.

Leu (22 iulie – 22 august)
Influenţele exterioare pe care le primeşti în această săptămână, te pot afecta atât pozitiv, cât şi negativ. La serviciu, te bucuri de o poziţie de lider, dar vei întâlni şi unele inconveniente în îndeplinirea sarcinilor de lucru. Existenţa unui schimb de replici contradictorii cu partenerul tău nu vă afectează planurile pe care vi le-aţi făcut. Ca sfat pentru un regim corect este introducerea cerealelor în alimentaţie sau o cură de cereale o dată la două luni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti o persoană inventivă şi subtilă, caracteristici care te ajută în această săptămână să dai impresia că te concentrezi asupra realizării tuturor sarcinilor zilnice. Introducerea unei noutăţi în muncă îţi poate aduce promovarea profesională. În viaţa personală te axezi pe aspectele morale şi îţi păstrezi ferm convingerile. Excesele tind să îţi afecteze sănătatea, mai ales în zona ficatului. De asemenea poţi suferi o cădere nervoasă, iar cei din jurul tău sunt nevoiţi să-ţi suporte ieşirile nejustificate.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Întâlneşti condiţii care îţi garantează că nimic nu o sa intervină în dezvoltarea proiectelor tale. Este o perioadă nefavorabilă pentru relaţiile de cuplu şi pentru călătorii. Pentru cei cu relaţii serioase este o perioadă critică, logodele sau căsătoriile fiind în pericol de anulare. În materie de sănătate, este evident că excesul de energie neconsumată provoacă rapid disconforturi intestinale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Cea mai mare parte a acţiunilor tale sunt judecate sever de către persoanele din jur, din dorinţa de a-ţi strica imaginea. Este posibil să fii nevoită să-ţi schimbi domiciliul din cauza volumului de muncă. Cel mai greu de relaxat sunt sentimentele, influenţând în cazul tău trăiri care au fost ascunse până acum. Marele flux de energie de care dai dovadă vă poate îmbolnăvi şi de aceea este necesar să practici sport, pentru a scăpa de tensiuni.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Este posibil sa ai parte de ocazii deosebite pe care nu trebuie să le iroseşti. Influenţa negativă îşi face apariţia în sectorul afacerilor şi îţi pot strica unele colaborări. Dacă vei călători, plnuieşte-ţi bine voiajul, nu scăpa niciun detaliu. Este important să preiei iniţiativa, fără să te laşi influenţată de propunerile celorlalţi. Te dedici trup şi suflet acţiunilor care te atrag. Rozmarinul şi cimbrul sunt plante care exercită o acţiune benefică asupra sistemul digestiv şi sunt recomandate pentriu nativii acestei zodii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Dacă acţionezi cu o mentalitate deschisă, îţi vor creşte beneficiile şi responsabilităţile. Nu ai altă soluţie decât să înfrunţi posibilele probleme cu banii. Eşti într-o tensiune emoţională, îţi doreşti linişte şi perfecţiune. Este posibil să fii martor la o separare care să influenţeze caracterul tău şi care să te facă vulnerabilă. Profită de aceste zile pentru a face o cură de aer curat, urmând un regim alimentar adecvat, cu produse proaspete.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Deţii energie şi determinare pentru a face ca proiectele tale să progreseze, şi se anunţă condiţii favorabile pentru a continua să avansezi. Nu întotdeauna dispui de suficientă forţă pentru a îndura încercările vieţii. Reacţiile nepoliticoase şi capricioase nu soluţionează în niciun fel divergenţele pe care le ai cu partenerul. Trebuie să-ţi îngrijeşti problemele de sănătate cronice, intoxicaţiile sau infecţiile.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Ai o imaginaţie creativă, dar trebuie să-ţi controlezi intuiţia când se bate cap în cap cu capacitatea intelectuală. Te încarci cu resurse noi pentru a putea duce la bun sfârşit proiectele planificate. Eşti rezervată, iar faptul că nu povesteşti nimănui de problemele tale îţi poate aduce frustrări. Menţinerea relaţiilor cu prieteni mai vechi te ajută să capeţi un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Eşti predispusă să evadezi prin vicii sau excese care te vor afecta în timp.

sursa: www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved