I-a picat parul, a paralizat si a facut temperatura foarte mare. Cosmarul prin care a trecut din cauza unui absorbant – gândul
Sun, Sep 28th, 2014

I-a picat parul, a paralizat si a facut temperatura foarte mare. Cosmarul prin care a trecut din cauza unui absorbant

Photo & Video Sharing by SmugMug

A trecut prin chinuri groaznice din cauza unei bacterii pe care a contactat-o de la un absorbant.

I s-a intamplat unei tinere de 16 ani, care a trecut prin chinuri cumplite la scurt timp de la folosirea unui tampon absorbant. Jodie Craig a povestit cum, deodata, a inceput sa vomite, se simtea paralizata si temperature corpului ei a urcat pana la 47 de grade Celsius, scrie Daily Mail.

Adolescenta a fost transportata imediat la spital, acolo unde medicii au diagnosticat-o cu “sindromul socului toxic”, o boala deosebit de rara, dar care poate fi fatala. Este cauzata de o bacterie numita “stafilococ auriu” si care , in mod normal, traieste pe piele fara a intra in organism. Cand intra insa in corp, elibereaza toxine in sange si poate duce la deces.

In tot acest timp, adolescenta a fost trata cu 17 antibiotice diferite si a petrecut cel putin doua saptamani in spital. La doi ani de la incident, fata a pierdut 60% din par si a dezvoltat o forma grava de pneumonie, iar sistemul ei imunitar a fost slabit considerabil.

La patru ani de la incidentul care ar fi putut sa ii fie fatal, Jodie Craig este sanatoasa. Medicii i-au spus ca totul s-a intamplat din cauza unui tampon absorbant pe care aceasta il purta in momentul in care I s-a facut rau.

Sursa: stirileprotv.rolDaily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved