I-a spus ca s-a facut cat o VACA si a parasit-o, acum ar face ORICE sa o aiba inapoi! – gândul
 
Sun, Dec 1st, 2013

I-a spus ca s-a facut cat o VACA si a parasit-o, acum ar face ORICE sa o aiba inapoi!

A trecut prin momente grele atunci cand a fost parasita de prietenul sau, pentru ca, a spus el, ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea. O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica.

S-a apucat imediat de sport, a inceput sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana si sa tina o dieta stricta, recomandata de un specialist.

Iar rezultatele au venit incredibil de repede, tanara s-a transformat complet in doar 1 an de zile, reusind sa slabeasca 42 de kilograme in timp record, fara sa se infometeze, ci doar avand grija sa respecte planul nutritionistului.

Acesta a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul planul. Acum, tanara din imagine face senzatie pe internet cu transformarea sa, majoritatea celor care au vazut-o pe retelele de socializare spunand ca e nevoie de o vointa de fier pentru a face asa ceva.

sursa: www.sport.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved