I-au spus că e infertilă din cauza cancerului. Dumnezeu a avut alte planuri – gândul
Wed, Oct 1st, 2014

I-au spus că e infertilă din cauza cancerului. Dumnezeu a avut alte planuri

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: Sienna and Clare in March 2013 ) - A brave woman has given birth just four months after beating cancer - despite doctors believing she was infertile. Clare Wolfswinkel, from Liverpool, found a lump on her groin at 27-weeks pregnant with her first child - she was quickly diagnosed with Non-Hodgkins Lymphoma. The 36-year-old was terrified the gruelling rounds of chemotherapy would not only harm her unborn baby but prevent her from becoming a mother again in the future. SEE CATERS COPY

O femeia în vârstă de 37 de ani din Anglia a rămas însărcinată şi a născut după ce a învins cancerul. E un adevărat miracol, după ce medicii i-au spus că boala a lăsat-o infertilă.

Clare Wolfswinkel din Liverpool are o poveste de viaţa fantastică. Femeia a aflat că suferă de cancer în momentul în care era însărcinată în 27 de săptămâni cu primul copil şi că chimioterapia poate să-i dăuneze sarcinii.

Totodată, pe lângă acest lucru, medicii i-au explicat femeii că această metodă de tratament nu o să-i mai permită să devină mamă pe viitor, potrivit dailymail.co.uk.

Din fericire însă, copilul, Noah, nu a avut de suferit după tratamentul urmat de mama sa pentru tratarea cancerului, iar veştile bune nu s-au oprit aici.

La patru luni după ce a aflat a învins cancerul, Clare Wolfswinkel a rămas din nou gravidă, cu toate că medicii i-au explicat că nu mai poate avea copii. În iunie 2014, Sienna a devenit cea de-al doilea copil.

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved