Iată ce îi face pe bărbaţi mai atrăgători în ochii femeiilor – gândul
Fri, May 19th, 2017

Iată ce îi face pe bărbaţi mai atrăgători în ochii femeiilor

O echipă de cercetători din cadrul Colegiului Hope din SUA a creat profiluri online false pentru a vedea ce tip de bărbat atrage mai multe femeile. Profilurile se bazau pe măsura în care, din descrieri, reieşea cât de aroganţi sau de modeşti din fire erau bărbaţii.

Autorul studiului, psihologul Daryl Van Tongeren a declarat că femeile consideră modestia un indiciu că bărbatul respectiv le va trata mai bine într-o relaţie. „Femeile au intuit corect. Persoanele modeste pun nevoile altora, cum ar fi ale partenerilor de viaţă, înaintea nevoilor proprii“, a precizat Tongeren.

Femeile s-au declarat de aproape de fiecare mai atrase de bărbaţii modeşti şi s-au arătat dispuse să-i întâlnească la o cină romantică, în detrimentul celor care dădeau impresia că sunt plini de ei.

Femeile consideră atrăgători bărbaţii cu un nivel ridicat al testosteronului în ţările în care supravieţuirea este mai dificilă, iar nevoia de gene bune este crucială. În schimb, în ţările dezvoltate riscul de a-ţi pierde soţul din cauza unei infecţii este mai scăzut, astfel că pentru femei ar putea fi mai important să aleagă un bărbat devotat şi care nu este agresiv decât să aleagă unul folosind drept criteriu sănătatea.

Cert este că bărbaţii foarte siguri de calităţile şi de farmecul lor personal pierd teren în faţa rivalilor dăruiţi cu o trăsătură de personalitate pe placul majorităţii femeilor.

sursa: teotrandafir.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved