IATĂ tabelul care indică greutatea ideală pentru înălţimea şi constituţia corpului tău – gândul
 
Fri, Jul 20th, 2018

IATĂ tabelul care indică greutatea ideală pentru înălţimea şi constituţia corpului tău

În prezent, mulți aleargă după o anumită „greutate ideală“, când, de fapt, ar fi necesar să se vorbească despre „o greutate sănătoasă.“ Dacă  căutați pe Internet, veți vedea că acești doi termeni sunt legaţi unul de altul, dar definiții pentru „greutate sănătoasă“ sunt mai multe.

Vom încerca să vă ajutăm să clarificaţi această confuzie.

Desigur, menţinerea unei greutăţi  sănătoase este foarte importantă pentru noi toți. De ce? Pentru că orice abatere de la „normal“ crește probabilitatea apariţiei  problemelor de sănătate.

Cu toate acestea, mass-media și societatea în ansamblu, impune o idee distorsionată a greutății ideale, ceea ce duce la un număr mare de diete incorecte și apariţia problemelor de sănătate suplimentare, inclusiv mentale.

De fapt,  greutatea sănătoasă este determinată de caracteristicile fizice ale fiecărei femei în parte și se bazează şi pe constituția corpului. Mai jos , vă prezentăm un tabel care indică  greutatea sănătoasă, având în vedere doi factori importanți, cum ar fi înălțimea și constituţia corpului.

Cum să realizaţi acest lucru? Duceţi un stil de viață sănătos și nu acordaţi atenție revistelor de modă cu standarde de frumuseţe impuse.

Alimentează-te corect și nu uita de educație fizică. Apoi, veţi avea nu numai un corp sănătos, dar, de asemenea, şi stimă de sine!

Sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved