Ideea unor muncitori face furori pe internet. Ce au facut cei doi in pauza de masa – gândul
Mon, Feb 19th, 2018

Ideea unor muncitori face furori pe internet. Ce au facut cei doi in pauza de masa

Un nou filmulet face furori pe internet zilele acestea. 

In imagini apar doua utilaje folosite la spartul asfaltului, manevrate de doi muncitori pusi pe glume. 

Aflati in pauza de masa si probabil fiind foarte plictisiti, barbatii au decis sa se relaxeze cu un joc de “x si 0”, insa nu in varianta clasica, pe hartie.

Cei doi au decis ca ar fi mult mai distractiv daca ar juca direct pe asfalt, cu ajutorul picamerelor cu care utilajele sunt dotate. Fara sa se gandeasca la pericolele la care expun trecatorii din jur sau masinile aflate in apropiere, cei doi si-au pus planul in aplicare, gandindu-se probabil ca nimeni nu va observa.

When you’re bored at work from r/funny

Jocul celor doi a fost insa observat de un privitor aflat intr-o cladire apropiata, care a filmat uimit totul. Filmuletul a fost postat pe o retea sociala si s-a viralizat rapid, fiind distribuit de mii de oameni.

Parerile cu privire la filmulet sunt impartite. In timp ce unii il considera amuzant, alti utilizatori s-au aratat de-a dreptul socati de inconstienta celor doi si cer ca barbatii sa fie descoperiti si pedepsiti.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved