Iisus va fi crucificat din nou pe marele ecran, în noul film despre viața Mariei Magdalena – gândul
 
Mon, Dec 4th, 2017

Iisus va fi crucificat din nou pe marele ecran, în noul film despre viața Mariei Magdalena

La anul vom avea un nou film biblic, de această dată despre viața Mariei Magdalena. Bineînțeles, este și despre Iisus și despre crucificarea acestuia. Însă, de această dată, accentul este pus mai mult pe Maria Magdalena, care a jucat un rol important în toată povestea biblică a fiului Domnului, dar care a fost minimalizat pentru simplul fapt că Maria Magdalena a fost femeie.

Sinopsisul ar suna astfel:

Este secolul I în Țara Sfântă. O femeie tânără își părăsește familia tradițională dintr-un orășel de pescari pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale, condusă de carismaticul Iisus din Nazaret, ce promite o schimbare a lumii. Grupul din jurul lui Iisus devine din ce în ce mai cunoscut, iar mesajul profetului atrage din ce în ce mai mulți adepți. Călătoria spirituală a Mariei Magdalena o plasează în centrul poveștii ce se va termina în Ierusalim, locul unde va trebui să accepte realitatea destinului lui Iisus, dar și locul ei în tot acest context.

Mara Rooney o va interpreta pe Maria Magdalena și Joaquin Phoenix îl va interpreta pe Iisus. În film mai apar și actorii Chiwetel Ejiofor („12 Years a Slave”), în rolul apostolului Paul și Tahar Rahim („A Prophet”) în rolul lui Iuda.

De asemenea, primul trailer promite „o poveste care nu a mai fost spusă până acum” despre relația dintre Maria Magdalena și Iisus. Ultimele filme despre viața lui Iisus („The Last Temptation of Christ” și „The Passion of the Christ”) au stârnit numeroase controverse. Mai mult ca sigur, și acest film va avea parte de o porție generoasă de controversă. Vom vedea de Paști, pentru că pe atunci e așteptată noua crucificare pe marile ecrane a lui Iisus:

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved