Îl iubesc și îl urăsc…, dar eram doar plăcerea lui din miezul nopți – gândul
Mon, Dec 26th, 2016

Îl iubesc și îl urăsc…, dar eram doar plăcerea lui din miezul nopți

A fost, este și va fi mereu în inima mea… acea persoană pe care am iubit-o din tot sufletul, dar pe care nu o mai pot accepta lângă mine! Și-a bătut prea mult joc!

Primul sărut din viața mea! Mă simțeam atât de îndrăgostită de el, dar mi-era frică… mi-era frică sa iubesc.. așa ca am rămas prieteni.

După câțiva ani a devenit un tânăr chipeș, cu o superbă fată lângă el, iar eu tot un copil.

Cum se face nu știu, dar am ajuns să ne întâlnim pe ascuns… știam că are relație, dar nu mă interesa nimic! Eram atât de îndrăgostită încât aș fi făcut orice pentru el!

Chiar dacă eram o puștoaică de 16 ani și fără să fiu intr-o relație cu el, m-a făcut să mă îndrăgostesc atât de tare încât pe lângă primul meu sărut din copilărie.. mi-a furat și prima noapte de dragoste.

Au urmat nopți de lacrimi ca nu este cu mine, mii de gânduri ca nu mă vrea decât în așternuturile sale.. mii de regrete că am fost o clasică poveste “vrăjită, băgată in pat și atât”. A durat această aventură pe ascuns, intr-adevăr.. dar eram doar plăcerea lui din miezul nopți, eram fata care ii făcea tot ce voia, iar ziua era lângă iubita lui..

Mi-a făcut mult rău, m-am îndrăgostit până peste cap în timp ce el mă căuta doar să îi ofer plăcere… i-o ofeream mereu, desigur. Mi-am stricat toată reputația pentru el.. Dar eu am făcut totul din dragoste, am făcut-o pentru că am sperat că o să fim împreună! Regret și nu regret, îl iubesc și îl urăsc, l-aș vrea înapoi indiferent de situație, dar nu mai pot…

Mi-am dat seama ca nu vrea nimic serios așa că l-am lăsat fericit cu iubita lui in timp ce eu încerc sa îmi trăiesc viața chiar dacă este al dracu de greu!

Încă plâng, încă îl iubesc, dar încă este persoana care și-a bătut cel mai mult joc!

Aveți grijă în cine vă încredeți!
Până și cel mai frumos suflet poate avea în el cel mai urât iad care o să își bată joc de ce aveți mai de preț!

ANONIM

Ai și tu o Poveste de Viață fie ea de dragoste sau de alt gen… Spune-ne și tu povestea ta printr-un e-mail la [email protected] și noi vom publica istoria ta (tu decizi dacă dorești să ramâi anonim sau publicăm și numele tău).

foto: YourTango

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved