IMAGINI AMUZANTE: Transformarea unui căţel, de la 8 săptămâni la 8 luni – gândul
Sun, Dec 8th, 2013

IMAGINI AMUZANTE: Transformarea unui căţel, de la 8 săptămâni la 8 luni

catel_crestere_91215700

O filmare care prezintă evoluţia unui câine Beagle pe parcursul a 6 luni a fost vizionat de peste 250.000 de ori pe Internet.

Filmarea, denumită “Beagle puppy Louie from eight weeks to eight months”, (Louie, puiul de Beagle, de la opt săptămâni la opt luni), urmăreşte căţelul de când nu era mai înalt decât o sticlă de ketchup, până când îşi dublează dimensiunea şi nu mai are loc în coşul lui, relatează Mediafax.ro. 

Proprietarul îl filmează pe Louie când aleargă pentru prima dată, când latră prima oară şi când păşeşte în zăpadă. Sute de persoane, care au adăugat comentarii la imaginile publicate pe Youtube, vorbesc despre experienţe similare provacate de câinii lor.

Odată cu dimensiunile, Louie şi-a schimbat şi comportamentul şi a început să distrugă papuci, mingii de fotbal sau role de hârtie igienică. În descrierea imaginilor, proprietarul, care rămâne anonim, îl descrie drept ”câine demolator”. La un an şi patru luni, căţelul a fost dresat şi, după spusele stăpânului, răspunde la comenzi ca “Şezi!”, “Culcat!”, sau “Rostogoleşte-te”.

sursa: www.realitatea.net

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved