“Imi pare rau daca vi se pare dezgustator”. Raspunsul femeii din poza pentru cei care au criticat-o a facut inconjurul lumii – gândul
Tue, Aug 5th, 2014

“Imi pare rau daca vi se pare dezgustator”. Raspunsul femeii din poza pentru cei care au criticat-o a facut inconjurul lumii

61551949

O mama a cinci copii, in varsta de 33 de ani, a fost criticata pe plaja, din cauza ca purta costum de baie din doua piese si i se vedeau urmele de la nastere. Raspunsul pe care femeia l-a dat pe Facebook a facut senzatie pe internet.

Tanis Jex-Blake este mama a cinci copii. Desi cantareste doar 57 de kilograme, urmele celor cinci nasteri prin care a trecut si-au pus amprenta pe abdomenul femeii.

Dupa ce a fost criticata la plaja pentru indrazneala de a-si afisa corpul cu urmele de dupa nastere, femeia a postat o poza cu abdomenul pe Facebook, alaturi de o scrisoare deschisa: “Imi pare rau ca prima mea incercare de a face plaja in public, dupa 13 ani, v-a dezgustat. Imi pare rau ca abdomenul meu nu este plat si ferm. Imi pare rau ca burta mea e acoperita de vergeturi de la nastere. NU imi pare rau ca trupul meu a purtat, protejat si dat nastere la cinci fiinte extraordinare, sanatoase, inteligente si minunate”.

Dupa aceasta postare, Tanis a primit nenumarate incurajari prin intermediul retelei de socializare. Sute de oameni de pretutindeni i-au trimis mesaje de dragoste si compasiune.

Imi pare rau daca cei 33 de ani ai mei si cele 57 de kilograme v-au ofensat intr-atat incat ati inceput sa aratati cu degetul, sa radeti de mine si sa va prefaceti ca ma loviti. (…) Vreau sa stiti ca mi-am tinut capul sus si nu m-am clintit in timp ce radeati de mine, prefacandu-ma ca ceea ce spuneti nu ma afecteaza. Dar am plans in masina in drumul spre casa“, mai spune femeia in scrisoarea deschisa, potrivit Elite Daily.

Sursa: stirileprotv.ro, Elite Daily

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved