Intoarce foaia si preia tu comanda: noi reguli pentru intalnirile romantice – gândul
Sat, Nov 11th, 2017

Intoarce foaia si preia tu comanda: noi reguli pentru intalnirile romantice

Renunta la tot ce inseamna reguli pentru intalnirile romantice si da-ti voie sa simti ceea ce simti, sa te imbraci cum vrei, sa discuti ceea ce iti vine in minte! Si provoaca-te mereu sa iesi din zona ta de confort!

Cel putin asa sustin specialistii Refinery 29! Tot ei sustin ca ar fi indicat sa nu ne mai batem capul cu atatea reguli pentru intalnirile romantice. Sa traim si sa vedem!

Cu siguranta ca si tu ai trecut – daca nu treci inca – prin chinurile intalnirilor, din dorinta de a-ti gasi partenerul ideal. Ati iesit in oras, ati stat de vorba si gata! De ce nu a fost sa fie? Este de vina personalitatea ta? Este de vina aspectul tau fizic? Pui prea mult pret pe timptul petrecut cu tine insati?

Observi cum de fiecare data credem ca noi, femeile, suntem de vina ca nu am gasit inca un iubit pe termen lung? Asta se intampla tocmai pentru ca tot noi, femeile, punem prea mult pret pe ceea ce societatea numeste reguli pentru intalnirile romantice.

De fapt, exercitiul pe care Refinery 29 ti-l propune este sa fii tu insati, asa cum iti vine sa fii la intalnirile romantice, ca sa gasesti pe cine trebuie. Sa nu mai porti masti, sa fii autentica, doar asa iti vei gasi perechea potrivita, nu o alta masca.

Reguli pentru intalnirile romantice: iesi din zona ta de confort!

  1. Nu il urmari pe retelele sociale si pe internet

Crezi ca asa salvezi timp si il cunosti pe cel din fata ta mai bine, nu-i asa? Crezi ca daca ii faci profilul online il cunosti? Unde iese in oras, cu cine iese, cum scrie, ce viziuni de viitor are.

Si totusi, incearca sa schimbi aceste reguli pentru intalnirile romantice. Renunta la vechile obiceiuri! Este momentul sa iti interzici sa il cercetezi inainte de a-l cunoaste. De ce? Pentru ca vei avea curiozitatea de a afla lucruri despre el, fata in fata, autentic.

Vei afla mai multe asa si in plus nu va trebui sa disimulezi ca nu ii cunosteai numele mamei sau restaurantul favorit.

  1. Incearca sa vezi cum ar fi un barbat deloc genul tau

Toate avem o tipologie de barbat care ne atrage. De la felul cum arata la felul cum se imbraca. Sfatul specialistilor este sa iesi si aici din zona ta de confort.

Iesi in oras cu un barbat total diferit de ceea ce tu ai numi sablon al partenerului perfect. Nu spune nimeni ca asa il vei gasi pe “acela”, insa vei explora si alte lumi, alte posibilitati.

  1. Uita de orice limita de program, macar pentru o noapte

Pui pret pe somnul de frumusete? Vrei sa nu stai pana tarziu in zilele din timpul saptamanii chiar daca intalnirea merge bine? Ce ar fi sa incerci sa uiti de orarul tau, macar o data! Uita de tot ceea ce numesti tu reguli pentru intalnirile romantice!

Uita ca ai un deadline, uita ca iti place sa dormi 10 ore. Ai grija totusi sa nu te sabotezi si sa depasesti limita, pentru ca astfel te tragi singura inapoi si nu vei mai experimenta in viitor. Oricum ar fi, lasa programul deschis cand iesi in oras, la o intalnire, pentru a nu restrictiona distractia.

  1. Inlocuieste cocktailurile cu cafeaua

De multe ori, alegem la intalniri sa bem un pahar de vin sau un cocktail, pentru ca alcoolul ne ajuta sa scapam de inhibitii, sa nu mai punem presiune pe noi si pe ei, sa nu mai fim agitate.

Iesi din zona ta de confort si regandeste alte reguli pentru intalnirile romantice. Ce-ar fi sa iesiti la o cafenea chic? Ce ar fi sa renunti la alcool, ca sa vezi cum esti tu si cum este el in realitate, la o intalnire? S-ar putea sa iti placa. Si in plus, iti vei amintit toate detaliile.

Concluzia este ca?

Concluzia este ca atunci cand iti dai voie sa schimbi fostele reguli pentru intalnirile romantice, cand iti dai voie sa explorezi si alte fatete de-ale tale, vei explora si mai multe situatii si personalitati diferite de ceea ce ai alege daca mereu ai folosi acelasi sablon! Reinventeaza-te si poate iti vei reinventa si viata romantica!

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved