ÎNVINGĂTOARE: 5 actrițe care au luptat cu cancerul la sân – gândul
Tue, Oct 21st, 2014

ÎNVINGĂTOARE: 5 actrițe care au luptat cu cancerul la sân

jolie-cancer-patent-court.si

Da, chiar și ele, chiar dacă au bani, faimă și mai tot ce-și doresc, pot trăi drama unei boli cumplite. Iată 5 actrițe celebre care au luptat cu cancerul la sân:

1. Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu o tumoare malignă în piept imediat după moartea tatălui său. După masectomie a urmat un tratament activ aproape un an. După ce a trecut prin iad, cântăreaţă, actriţă şi muză a devenit una dintre cele mai proeminente activiste la nivel mondial. Participarea ei la campaniile de prevenire şi crearea de ONM Cancer & Wellness Center a salvat vieţile la sute de femei.

2. Angelina Jolie a fost diagnosticată ca purtătoare a unei mutaţii genetice predispusă să dezvolte cancer la sân şi ovare. Ea a luat decizia extremă de a se supune unei proceduri ca măsură preventivă. După ce a trecut prin momente grele de incertitudine şi teamă, actriţa a reuşit să încheie acest capitol urât din viaţa sa.

3. Au reuşit! Christina Applegate şi Maura Tierney, dar și Sheryl Crow au învins cancerul de sân şi au învăţat multe din acest calvar.

sursa: www.euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved