Ion Tibru, antrenor de handbal din Capitala, arestat pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea – gândul
Sat, Jun 27th, 2015

Ion Tibru, antrenor de handbal din Capitala, arestat pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea

61686548

Acuzatii grave la adresa unui antrenor de handbal din Bucuresti. Ion Tibru, de 65 de ani, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea la un club de handbal privat din Bucuresti.

Procurorii il acuza de 15 infractiuni de viol si 2 infractiuni de corupere de minori. Anchetatorii spun ca acesta a abuzat 7 tinere cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani. Una dintre ele si-a invins teama si a povestit parintilor prin ce a trecut si au depus o plangere la politie. Anchetatorii au descoperit ca alte 6 fete ca au trecut prin acelasi lucru.

Politistii de la Investigatii Criminale spun ca in cantonamente le ademenea in camera lui, sub pretextul ca trebuie sa le faca masaj dupa antrenament si profita de ele.

Doru Manea, presedintele Asociatiei Municipale de Handbal Bucuresti: M-ati blocat total, adica, nu ca nu imi vine sa cred dar e inimaginabil. Eu nu l-am cunoscut niciodata cu astfel de veleitati. Este un tip mai vesel, mai comunicativ. Este un tip care un comportament asa putin mai diferit, dar nu in sensul rau, in sensul de a glumi, e un tip mai efervescent, nu cu glume deplasate.
ReporteR: Parea sa aiba o relatie mai apropiata cu fetele pe care le antrena?
Doru Manea: Nu, nu sub nicio forma, eu nu cunosc sub acest aspect.

Fosta colega: “Am vorbit cu el, mi-a spus si am ramas blocata si i-am zis ca nu se poate asa ceva.
Reporter: Ce v-a spu , de la ce crede dansul ca ar fi plecat aceasta situatie?
Fosta colega: De la ultimul cantonament, ca i-ar fi facut nu numai fetei a carei mama a declansat toata aceasta nebunie, ca i-a facut masaj. Dar massajul e ceva obisnuit inainte de meci sau in cantonament, mai apar contracturi si trebuie sa le razolvi. Am inteles ca cele care nu mai sunt in echipa ar fi facut declaratiile astea. Probabil se platesc niste polite. Imi pare rau sa aud ca se vorbeste asa despre un om care a fost considerat de unii parinti ca un tata.

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved