Iti plac barbatii linistiti sau cei vulcanici? Vezi ce spun astrele! – gândul
Thu, May 16th, 2019

Iti plac barbatii linistiti sau cei vulcanici? Vezi ce spun astrele!

Potrivit astrologiei, semnul zodiacal trădează afinitățile femeilor și preferințele ce vizează partenerul. În mod firesc, nu este recomandat ca partenerul tău să fie o extensie a personalității tale, ci mai degrabă o versiune opusă, capabilă să compleze și să te facă să vezi cum stau lucrurile și de partea cealaltă.

Așadar, află dacă îți plac mai mult bărbații liniștiți sau îi preferi pe cei vulcanici în funcție de zodie.

Berbec. Cu femeile Berbec este simplu. Aceste zodii sunt cunoscute pentru faptul că sunt ambțioase și se află într-o permanentă competiție cu propria persoană astfel că un bărbat vulcanic, care are capacitatea de a fi un competitor le surâde în totalitate.

Taur. Femeile Taur preferă intimitatea și momentele în compania bărbaților caracterizați de calmitate și răbdare. Femeile Taur sunt firi romantice și așteaptă aceeași reacție din partea jumătății sale.

Gemeni. Nativele născute sub semnul zodiacal al Gemenilor dețin  o perspectivă ambivalentă: pe de o parte sunt firi echilibrate iar pe de cealaltă parte adoră lucrurile noi, inovative iar din acest motiv se consideră că bărbații vulcanici sunt potriviți pentru acestea.

Rac. Femeile Rac sunt femei extrovertite și care știu să se distreze în adevăratul sens al cuvântului, astfel că se consideră că cel mai bine rezonează bărbații vulcanici cu personalitatea lor deoarece împart aceleași afinități.

Leu. În ceea ce le privește pe femeile Leu, caracterizate prin inteligență, înțelepciune și stăpânire de sine, se consideră ca preferă într-un strâns regim de compatibilitate, bărbații liniștiți, considerând că au capacitatea de a le duce spre succes.

Fecioară. Femeile care sunt născute sub semnul zodiacal Fecioară sunt femei perfecționiste, ambițioase și, mai mult decât atât, sunt caractere puternice, cărora le place să domine relațiile cu cei din jur. Pe baza acestui considerent, ele vor prefera în chip evident un bărbat liniștit, pe care să-l poată controla cu ușurință.

Balanță. Asupra femeilor Balanță planează spiritul jovial, calmul și docilitatea, iar din acest motiv se pare că își doresc un bărbat liniștit, care să fie „celălalt taler al balanței”, spre un echilibru perfect între ei.

Scorpion. Despre femeile Scorpion este bine cunoscut faptul că sunt femei intrigante, extrem de diversificate din punct de vedere emoțional. Din acest punct de vedere, o femeie Scorpion, cu care nu va reuși să se plictisească niciun bărbat, va vrea întotdeauna un bărbat cu care la rândul ei să nu se plictisească, preferând un bărbat vulcanic.

Săgetător. Femeile Săgetător sunt o combinație între dragostea de casă și cea pentru distracție, fiind considerate cele mai ofertante din acest punct de vedere. Așadar, vor prefera un bărbat vulcanic, pe care ele cred că îl pot aduce pe aceeași linie a preferințelor lor.

Capricorn. Nativele Capricorn sunt caracterizate de inocență și un spirit nobil, rafinat. Date fiind acestea, se pare că nativele din Capricorn preferă alături un bărbat care să contrasteze, și anume, un bărbat vulcanic, care să le ofere senzația de siguranță.

Vărsător. În ceea ce privește nativele Vărsător, acestea au nevoie de exact același tipar când vine vorba de bărbatul de alături, astfel că ele preferă bărbații vulcanici, capabili să le alimenteze spontaneitatea și creativitatea…

Pești. Nativele Pești sunt firi sensibile și când vine vorba de alegerea partenerului preferă să meargă pe aceeași linie, acest lucru însemnând că preferă bărbații liniștiți, romantici, în detrimentul celor celor vulcanici.

sursa clair.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved