Iubita Prinţului Harry va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge. Ce CONDIŢIE i s-a impus pentru a fi admisă pe lista invitaţilor – gândul
Thu, Apr 20th, 2017

Iubita Prinţului Harry va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge. Ce CONDIŢIE i s-a impus pentru a fi admisă pe lista invitaţilor

Actriţa Meghan Markle, iubita Prinţului Harry al Marii Britanii va participa la nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, însă aceasta trebuie să întrunească o anumită condiţie pentru a fi admisă pe lista invitaţilor, potrivit revistei People.

Potrivit unor surse, Pippa Middleton a invitat-o pe Meghan Markle, la nunta sa de luna viitoare, însă invitaţia vine cu o serie de reguli stricte.

În avansul nunţii Pippei Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, o personalitate cosmopolită a cercurilor înalte din Marea Britanie, care se va căsători în mai cu investitorul James Matthews, întrebarea care stă pe buzele tuturor – în afară de invitaţii de la petrecerea de nuntă – este dacă iubita Prinţului Harry,  Meghan Markle, va primi o invitaţie la marele eveniment.

Actriţa în vârstă de 35 de ani din serialul „Suits” va participa la nuntă – însă cu o condiţie.

Markle, în vârstă de 35 de ani, nu va fi prezentă la ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Marcu din Engelfield, Anglia, de pe 20 mai, dar ea va sta la braţul prinţului Harry la petrecerea de nuntă care va avea loc seara, în aceeaşi zi. Potrivit unei surse citată de revista People, protocolul interzice cuplurilor necăsătorite şi nelogodite să participe la eveniment, însă aceştia vor participa la petrecerea luxoasă de după cununie, care va fi mai puţin formală.

Faptul că Meghan a fost inclusă pe lista invitaţilor – confirmă că relaţia dintre Prinţul Harry şi actriţa americană este din ce în ce mai serioasă.

Nunta mezinei Middleton va fi plină de invitaţi regali: cavaler şi respectiv domnişoară de onoare vor fi Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. William şi Harry vor face şi ei parte din public.

sursa: www.mediafax.ro, foto: Vanity Fair

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved