Iubitul ei a devenit milionar la doar 18 ani – gândul
Wed, Aug 9th, 2017

Iubitul ei a devenit milionar la doar 18 ani

Gianluigi Donnarumma a devenit unul dintre cei mai bine platiti portari din lume, acumuland castiguri de 6 milioane de Euro pe an. In varsta de 18 ani, italianul a semnat un nou contract cu echipa de fotbal AC Milan.

Conform publicatiei de la Sky, Gianluigi Donnarumma are acum o intelegere valabila pe 5 sezoane cu gruparea de pe San Siro si va primi un salariu de 6 milioane de Euro.

Conform celor de la Sport.ro, in aceasta vara Donnarumma a preferat sa isi petreaca vacanta in Ibiza, alaturi de iubita, in loc sa dea BAC-ul. Tanarul fotbalist are o relatie cu Alessia Elefante, o italianca extrem de frumoasa si sexy.

Cei doi formeaza unul dintre cele urmarite cupluri ale momentului, iar aparitiile in public ale celor doi indragostiti fac deliciul fanilor.

Gianluigi Donnarumma are o inaltime de 1.96 metri, in timp ce iubita sa este o miniona voluptoasa, motiv pentru care fotografii se ingramadesc sa ii surprinda impreuna atunci cand apar in public.

Mandru de femeia din viata lui, Donnarumma posteaza des fotografii cu Alessia, iar fanii se declara incantati de ipostazele in care cei doi se pozeaza. Cu peste 1.3 milioane de prieteni pe Instagram, fotbalistul numit si “Noul Buffon” nu se sfieste sa le impartaseasca prietenilor momente din viata sa.sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved